2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yuzme ogretmek isteyenler. Kuvetisuyla dolduruyoruz, icine eline alabicegi buyuklukteki toplardan koyuyoruz. Ayaklariyla topa vurmasini soyleyin, elleriyledw toplari yakalamasinive atmasini lisa yuzustu uzanip ayaklarini cirpiyo :)
Masallah lisa ya yuzmeyi de mi ogrendi afferim ona..
Kuvet derke onun kuveti mi ebevyn küveti mi?

Slm herkese nasilsiniz?
@Mavisu27 kolay gelsin canim... Insalllah. Mehmetcigim annne yemek diye hic rahat vermez sana yeni evde:KK53:
Iyiyiz cok sukur. Sen nasilsin?
Gök delinmis gibi yagmur ve dolu yagdi bugun. Camlara carpanlar aklimi aldi. Cok korktum.. afet olusmus resmen.. kizimi kucakladigim gibi evin en sote yerine gectim. O anlar hic bitmek bilmedi. Allahim beterinden korusun ne zormus..

Gök delinmis gibi yagmur ve dolu yagdi bugun. Camlara carpanlar aklimi aldi. Cok korktum.. afet olusmus resmen.. kizimi kucakladigim gibi evin en sote yerine gectim. O anlar hic bitmek bilmedi. Allahim beterinden korusun ne zormus..
Gecmis olsun. Gordum. Cok kotu gozukuyodu, Allah korusun insalllah bi daha yasamazsiniz. Burasida yagmurlu hergun:işsiz:

Masallah lisa ya yuzmeyi de mi ogrendi afferim ona..
Kuvet derke onun kuveti mi ebevyn küveti mi?
Ebevyn kuvetinde, kendi kuveti kucuk artik, ayaklarini rahat uzatacagi legende olur. :) komsum yuzme kursuna gidiyo 2yasinda kizi o soyledi boyle yapiyoz diye zaten 1saat kuvette duruyoz ogrenmis olur.

Çok geçmiş olsun canım.videolarda bile korkunç görünüyo.

Benim de oyle. Seyrek ve acik. Acikcasi hani azken olsa bitseler diye dusunuyorum bu yuzden.
Su aralar artik hep disunur oldum bunu.

Dimi rahatligi superdir.
Ben gecenlerde bir yer aradim. Hastane bunyesinde. Emzirirken yapmiyoriz ddiler bana. Senin hangi cihazla oldu.
Simdi o kadar yaptirip ilerde cocuk dusunursem sil bastan olursa yanarim:KK70:
Bende emzirirken olur mu zararlımı die çok araştırmdım ama sadece hormonlar emzirme dönemi aktif olduğu için daha çok canınız yanar yazıyordu oda özellikle ilk 6 ay yazıyo bizimki 20 ay oldu canın çok yanıyo dersen dayanılmıcak bi Ağrı değil çok az

Yuzme ogretmek isteyenler. Kuvetisuyla dolduruyoruz, icine eline alabicegi buyuklukteki toplardan koyuyoruz. Ayaklariyla topa vurmasini soyleyin, elleriyledw toplari yakalamasinive atmasini lisa yuzustu uzanip ayaklarini cirpiyo :)
Maşallah lisa ya Ertuğrul benim dediğim hiç bişeyi yapmıyor ki öle topa vuracak ta yüzme öğrenecek :KK53:

Bende emzirirken olur mu zararlımı die çok araştırmdım ama sadece hormonlar emzirme dönemi aktif olduğu için daha çok canınız yanar yazıyordu oda özellikle ilk 6 ay yazıyo bizimki 20 ay oldu canın çok yanıyo dersen dayanılmıcak bi Ağrı değil çok az
Anladim canim. Cok tesekkur ederim.
Aynen nerdeyse 21 aylik artik benimkidr. Surda 3 ay sonra emzirme de bitecek.

:-):-)
Bak bu da dogru. Bizde de bu faktor var.:KK70:
Kuvet olsa da yapmama olasiligi cok yuksekti.:confused:
Biz de küvet var da delik kapamasi yok ben atmistim gereksiz diye. Cok buyuk degil cunku biz doldurup giremeyiz ama defneye olabilir. Bulursam kapak alayim da denerim. Ama dedigimi yapar mi brn de emin degilim. Bugunlerds ne soylesem tam tersini yapiyo.
Sabah hadi kalk ustunu giyinelim markete gidelim diyorum sana bebek alicaz "gitmicem giymicem almiycam" dan baska bisi demiyo.. illa biseyler anlatip dikkat dagitmam gerekiyo bisey yaptirabilmek icin..:işsiz:

Biz de küvet var da delik kapamasi yok ben atmistim gereksiz diye. Cok buyuk degil cunku biz doldurup giremeyiz ama defneye olabilir. Bulursam kapak alayim da denerim. Ama dedigimi yapar mi brn de emin degilim. Bugunlerds ne soylesem tam tersini yapiyo.
Sabah hadi kalk ustunu giyinelim markete gidelim diyorum sana bebek alicaz "gitmicem giymicem almiycam" dan baska bisi demiyo.. illa biseyler anlatip dikkat dagitmam gerekiyo bisey yaptirabilmek icin..:işsiz:
Cok fenalar ya cok..
Bizimki de kilere gidip bebi araba diyor sabahlari. Bebek arabasini alcak parka gitcek hava feci bunaltici. Artik kapiyi kilitledim artik . bozulmus aksam baba tamir etsin dedim. Bu sefer takim cantasini bulup suruklemis kapiyi tamir ediyor :D :D

Merhaba hanımlar. Inatcilik konusunda bende sikayetciyim:) hiç bir dediğimi yapmıyor ama babasından korkuyor onun sözünü benden bi tık daha çok dinliyor. fermante fermante nasıl bagirmaktan vazgeçtin bu ara aşırı sabirsizim ve cok ciddi bağırıyorum sonra cok üzülüyorum nasıl yenicem bilmiyorum böyle davrandikca benimle daha çok diklesiyor.
Isten yorgun geliyorum ev almış başını gitmiş oluyor yemek ortalık topla çocuklla ilgilen derken sabrim tükeniyor artık. Eşime de catiyorum tabi bu arada. Ateş parçası gibiyim bu ara:duduk:

Merhaba hanımlar. Inatcilik konusunda bende sikayetciyim:) hiç bir dediğimi yapmıyor ama babasından korkuyor onun sözünü benden bi tık daha çok dinliyor. fermante fermante nasıl bagirmaktan vazgeçtin bu ara aşırı sabirsizim ve cok ciddi bağırıyorum sonra cok üzülüyorum nasıl yenicem bilmiyorum böyle davrandikca benimle daha çok diklesiyor.
Isten yorgun geliyorum ev almış başını gitmiş oluyor yemek ortalık topla çocuklla ilgilen derken sabrim tükeniyor artık. Eşime de catiyorum tabi bu arada. Ateş parçası gibiyim bu ara:duduk:
Canim ben calismiyorum ama senden farksizim yani ev isi yemek cocuk oyun vs derken hicbiseye yetememe duygusu beni de bitkin ve sabirsiz yapti. Sonra baktim olmuyo bagirinca daha cok uzuluyorum kendime ve cocuguma yapiyorum baba kilini kipirdatmiyor o rahat her is bende dolayisiyla stresde bende.. ben de yaydim acikcasi ev isi zaten bitmiyo onceligi yemege verdim geri tum zaman defneye biraktim. Boyle boyle daha sakin oldum yaptiklarina karsi hic sinirlenmiyorum o daha 2 yasinda bile degil deyip kendime telkin verip cocuguma sariliyorum.. inan bagirmak cozum degil yok yere asabi oluyo yavrular gecici olan bu durumu kaliciya cevirmeyelim.. sakin olmamiz lazim.. sen de isten gelince butun isleri yapicam diye debelenme yetistigi kadar yap gerisini cocugunla kal onun sana cok ihtiyaci var zaten tum gun gormuyo seni..
Yapabiliyosan esinle kobus is bolumu yapin yoksa sen hem calisip hem evin ve cocugun yukunu cekicem diye ugrasip durursun.. unutma aglamayan cocuga meme verilmez.. sen de yardim iste esinden..

Cok fenalar ya cok..
Bizimki de kilere gidip bebi araba diyor sabahlari. Bebek arabasini alcak parka gitcek hava feci bunaltici. Artik kapiyi kilitledim artik . bozulmus aksam baba tamir etsin dedim. Bu sefer takim cantasini bulup suruklemis kapiyi tamir ediyor :KK70: :KK70:
:KK4: ayni boyle cekiyo dimi :KK70::KK70:

slm bugün ofis baktım kendime...20 aylık bebeğim şu an.dogumdan önce işi bıraktım.o birakis. evde oturmak manen nasıl yormus beni.evde oturmak diyorum çünkü bayanlar evde zaten oturamiyoruz. temixlik yemek bebek misafir vs. derken yine de yeri gelince güya calismiyor evde oturuyor oluyor ya Adımız. ..çalışma fikri bile nasıl canlandırdı beni...heyecan dan uyku gelmiyor. Velhasıl hanımlar evde oturmak bize yakışmıyor. olursa inşallah bebisimle gidip geleceğim ise...

slm bugün ofis baktım kendime...20 aylık bebeğim şu an.dogumdan önce işi bıraktım.o birakis. evde oturmak manen nasıl yormus beni.evde oturmak diyorum çünkü bayanlar evde zaten oturamiyoruz. temixlik yemek bebek misafir vs. derken yine de yeri gelince güya calismiyor evde oturuyor oluyor ya Adımız. ..çalışma fikri bile nasıl canlandırdı beni...heyecan dan uyku gelmiyor. Velhasıl hanımlar evde oturmak bize yakışmıyor. olursa inşallah bebisimle gidip geleceğim ise...
Hayirli olsun canim.. Ruhuna ne iyi gelecekse onu yap ...
Bebisle iste calisabilip verim alacak misin.

Back
X