- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.861
Allah sifa versin insallah.. dr.larin suphelendikleri bisey yok mu kotu bisey yoktur insallah icini ferah tut.slm kızlar bu ara hiç tadım yok. Arkadaşımın bebeği hastanede, önce aç kalmış vs denmişti ama bebek havale geçiriyor sürekli. şuan uyutuluyor fakülte hastanesinde henüz teşhiş konmadı. tahlil sonucu bekleniyor
onun dışında ev,iş, sıcak, Miranın tripleri derken günler geçiyor. geçen ay tuvaletini daha iyi söylüyordu. bu ara hiiç yok serseride.
Bazi cocuklar gittigi biyerde korktugu bisey oluyor surekli onu gorucem korkusuyla degisi mekana gitmek istemiyor. Benim kuzenimin oglu da bize her geldigiinde antreden biyere gitmiyodu hep orda agliyodu. Kalkmalarina 15dk kala alisiyodu. Ama bidakine yine ayni. Bikez onlara gittigimizde annesi esimi gosterip ignesi var onun demisti ondan beridir hep korktu. 4 5 yasinda anca duzeldi.Gunaydin kizlar.canim cok sikkin sormayin.dun kardesime oturmaya gideyim dedim.eve girmemle kerem bey aglamaya bir basladi elimden tutup kapiya goturdu salya sumuk hic durmadan feryat figan.evde agladiginda hic dedigini yapmam bunuda biliyo.niye boyle yapiyo cok uzulduk.annemlerin evi yakin yarim saat zor durduk oraya gectik.aliskin annemlere hic sesi cikmadi.babamla oynadi.iyi hos tatilde hic sesi cikmayan bizler gibi tatil yapan cocuk burda teror estiriyo.tatilden sonra huy degistirdi.gecicidir demi kizlar yoksa ben napicam?en sevdigi arabalari goturdum..sevdigi atistirmaliklar..dondurma bile verdim banamisin demedi.dikkatini dagitamadim.bir muddet gitmeyim yabanci evlere bu sefer daha mi kotu olur?gittigim evsahiblerinden utaniyorum bu 3.oldutatilde odaya girip hazirlanip hazirlanip disari ciktik orda alisti galiba yada tekrar tatil istiyo
Allah sifa versin insallah.. dr.larin suphelendikleri bisey yok mu kotu bisey yoktur insallah icini ferah tut.
Alistirdin mi tuvalete sen? Ben hic kalkismadim daha..
4-5 yasBazi cocuklar gittigi biyerde korktugu bisey oluyor surekli onu gorucem korkusuyla degisi mekana gitmek istemiyor. Benim kuzenimin oglu da bize her geldigiinde antreden biyere gitmiyodu hep orda agliyodu. Kalkmalarina 15dk kala alisiyodu. Ama bidakine yine ayni. Bikez onlara gittigimizde annesi esimi gosterip ignesi var onun demisti ondan beridir hep korktu. 4 5 yasinda anca duzeldi.
Gecicidir insallah senin oglaninki. Gozlemle bakalim korktugu bisey mi var.
Insallah donukpudra cimG GCA cok uzuldum yaa.. Allahim sifa versin.arkadasini dusunemiyorum.cok zor bir durum.. Bazen hayiflanip bunalinca cocuktan once ne guzeldi sozu kaciyor agzimdan boyle seyler duyunca da utaniyorum. Rabbim sinamasin evlatla.
tubaa1 bence gecici bir surec. Orda odadan cikinca geziyordun simdi evden cikinca hep disarda olcak algisi olusturmus olabilir kendine.
Gecer insallah.
Canim sana da gecmis olsun. Nasil actirdin o panikle ve de o nasil acti helal olsun. Ayy dusunemiyorum valla. Kendimk dusundum de bian icim cekildi en korktugum seyySlm kızlar nasılsınız ..
G GCA canım öncelikle arkadasinin bebeğine Rabbim acil şifalar versin insaallah. cok uzuldum
Ya kizlar olmaz dediğim şey oldu balkona çıkmıştım çamaşır asmak için ,oğlumda gelmek isteyince içeri soktum güneş geçmesin başına diye kapının kulpunuda yukarı kaldırdım iyice geçirdim kapıyı açmasın diye ..arada da bakiyorum bitti az kaldı diye neyse isim bitti bi tuttum kapının sapını Allahim acilmiyooğlum anahtari cevirmis mis gibi .. deliricem korkudan sabahın körü etrafta kimsecikler yok tel.yok kalakaldım oylece. .korktuğumu belli etsem oğlum basliycak ağlamaya ..oğlum dedim hadi aç bana kapıyı cama dayadı yüzünü içerden guluyo oğlum dedim tut sapı tuttu bide şimdi anahtarı çevir hadi dedim çat çevirdi Allahim kapıyı nasıl açıp bastım sineme yavrumu öyle bi müddet kaldım. .mahvoldum bi gidip geldim öteki tarafa..eğer acmasaydi ben sesimi duyurup kapı acilincaya kadar yavrum içerde bi başına uzun müddet kalicakti..aman kızlar çok dikkat edelim bunlar varya sulu götürüp susuz getirirler insani
Canim iki cocugumda birbirinden cok farkli.tecrubem ise yaramiyo.kizimda gormedigim huylari oglumda goruyorum.huylari farkli tipleride.kizim esmer oglum sarisin mavi gozlu.kucukken nasilsa oyle gidiyo.kizim 2 yaslarda cok girisken konuskandi hala oyle.oglum o kadar degil.hknzlm canım geçmiş olsun. korktugun da başına gelmiş ya.hep inanırım zaten neden çok korkarsan gelir başına diye...@GCA canım geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.arkadasina da bol bol sabır versin inşallah. tubaa1 cnm geçici bir durumdur. ne kadar erken gecirse iyidir diye düşün. gerçi benden de tecrubelisin benim tek bebis var da her bebek de kendine özel ya oglusun kendine başka bir dünya kuruyordur. gittiğin yeri de sevmemis olabilir.benim minnak özellikle akranlarinin olduğu mekanları çok sevmez mesela hele ev ortamindan bir an önce çıkmak ister.
Geçicidir canım kaygilanma.Camım içini ferah tut.Geçicidir bence. bebekler için mekan değişikliğine alışmak zor olabiliyor. tatile gittiniz geldiniz ya alışmaya çalışıyordur. bence bir süre ertelemek yerine evdeyken şimdi teyzene gidicez orda arbayla oynayıp geri evimize geleceğiz fln desen biraz etkisi olur mu acaba?
Allah sifa versin tez zamanda inşaallah..Bebebkten omirilik sıvısı alındı ondan bile bişey çıkmadı canım arkadaşım artık kafayı yiyecek.
benim cadı özellikle kakasını söylüyordu koşuyorduk tuvalete. klozet aparatı aldım bide fisher pricenin klozetini. ama tamamen bezi çıkarıp denemedik. bu ara hiç söylemez oldu. kışın 1 hafta izin alıp evde alıştırmayı düşünüyorum inşallah
Geçmiş olsun canım.Slm kızlar nasılsınız ..
G GCA canım öncelikle arkadasinin bebeğine Rabbim acil şifalar versin insaallah. cok uzuldum
Ya kizlar olmaz dediğim şey oldu balkona çıkmıştım çamaşır asmak için ,oğlumda gelmek isteyince içeri soktum güneş geçmesin başına diye kapının kulpunuda yukarı kaldırdım iyice geçirdim kapıyı açmasın diye ..arada da bakiyorum bitti az kaldı diye neyse isim bitti bi tuttum kapının sapını Allahim acilmiyooğlum anahtari cevirmis mis gibi .. deliricem korkudan sabahın körü etrafta kimsecikler yok tel.yok kalakaldım oylece. .korktuğumu belli etsem oğlum basliycak ağlamaya ..oğlum dedim hadi aç bana kapıyı cama dayadı yüzünü içerden guluyo oğlum dedim tut sapı tuttu bide şimdi anahtarı çevir hadi dedim çat çevirdi Allahim kapıyı nasıl açıp bastım sineme yavrumu öyle bi müddet kaldım. .mahvoldum bi gidip geldim öteki tarafa..eğer acmasaydi ben sesimi duyurup kapı acilincaya kadar yavrum içerde bi başına uzun müddet kalicakti..aman kızlar çok dikkat edelim bunlar varya sulu götürüp susuz getirirler insani
G GCA cok uzuldum yaa.. Allahim sifa versin.arkadasini dusunemiyorum.cok zor bir durum.. Bazen hayiflanip bunalinca cocuktan once ne guzeldi sozu kaciyor agzimdan boyle seyler duyunca da utaniyorum. Rabbim sinamasin evlatla.
tubaa1 bence gecici bir surec. Orda odadan cikinca geziyordun simdi evden cikinca hep disarda olcak algisi olusturmus olabilir kendine.
Gecer insallah.
Slm kızlar nasılsınız ..
hknzlm canım geçmiş olsun. korktugun da başına gelmiş ya.hep inanırım zaten neden çok korkarsan gelir başına diye...@GCA canım geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.arkadasina da bol bol sabır versin inşallah. tubaa1 cnm geçici bir durumdur. ne kadar erken gecirse iyidir diye düşün. gerçi benden de tecrubelisin benim tek bebis var da her bebek de kendine özel ya oglusun kendine başka bir dünya kuruyordur. gittiğin yeri de sevmemis olabilir.benim minnak özellikle akranlarinin olduğu mekanları çok sevmez mesela hele ev ortamindan bir an önce çıkmak ister.
Allah sifa versin tez zamanda inşaallah..
İlk sen alıştıra caksın galiba canım
Hadi bakalım oncumuz ol bize yol göster
Ben iki buçuk yaşına kadar düşünemüyorum ya
Oy kuzum benim çok üzüldüm ya Allah şifasını versin bebeğin adı neydi canım kuran okumasını bilen arkadaşlar la fetih süresini okusak şifa niyetine çok iyi olurslm kızlar bu ara hiç tadım yok. Arkadaşımın bebeği hastanede, önce aç kalmış vs denmişti ama bebek havale geçiriyor sürekli. şuan uyutuluyor fakülte hastanesinde henüz teşhiş konmadı. tahlil sonucu bekleniyor
onun dışında ev,iş, sıcak, Miranın tripleri derken günler geçiyor. geçen ay tuvaletini daha iyi söylüyordu. bu ara hiiç yok serseride.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?