2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar bende akşam Ertuğrul babasına bırakıp havuza gittim onlarda parka gittiler kaydırağın merdivenlerinden kafasının üstüne düşmüş anlı kızarık gördüm şok oldum allahtan üst basmakta değilmiş yoksa yuvarlanır dı eşim de çok dikkatlidir aslında olacak oluyo Allah beterinden korusun

Geçicidir canım kaygilanma.
Ara ara değişik halleri oluyor.
Son birkaç aydır benim etegimden ayrılmıyor gözden katbolsam ağlıyordu geçti mesela.
Degisik değişik huylar ediniyorlar sonra unutuyorlar.
Masallah senin oglaninki gecti mi ne guzel. Benim kizim hala ayni beraber yikaniyoz beraber tuvalete gidiyoz beraber yatiyoz. Yapisik ikiz olduk iyice. Babasina niye bu kadar yapismiyo ya. Aksama kadar onu gormuyo ama yine de hep ben. Cani sagolsun napim..

Evet canim aynen benim kiz kapatti ya cat diye bikez anlatmistim .. kuduruk bunlar akillarina akil ermez..

Canım işte hep seninle olduğu için sana düşüyor. Biz iki aydır hep ikimizdik babası pek ilgilenemedi.
Bu aralar beraber çok vakit geçiriyor bir de eve teyze hala dede vs gelip gelip kaldılar biraz uzaklaştı benden.
Hatta birkaç gündür dedesiyle parka iniyor ikisi. Önceden olsa anne anne diye diretiyordu.
Sizinki de geçer inşaallah

Gecmis olsun canim. El kol tutturmuyolr ki cok ozgurler bu kuduruklar. Defnenin de artik her parka gitmemizde bi olay var. Allahim beterinden korusun.

Geçmiş olsun canım.
Allah beterinden korusun.
Ne kadar dikkatli olsan da bı anlık oluveriyor malesef..

Yok canim hic umudum yok. Annemlere gittim kaldim 15gun yine dibimden ayrilmadi. Evde zaten malum herseyi bende.. babasi gelicek de 1saat oynuycak o kadar. Onla da cocuk bisi anlamiyodur. Butun ihtiyaclari anne karsilayinca tabiki birakmak istrmez o da hakli ne yapsin..

Gecmis olsun canim. El kol tutturmuyolr ki cok ozgurler bu kuduruklar. Defnenin de artik her parka gitmemizde bi olay var. Allahim beterinden korusun.
Aynen biz de
Kocaman kaydiraktan kaymak istiyor engel olamıyorum mecbur peşinden gidiyorum. sürünerek aralardan geçiyorum sonra kucagima alıp beraber kayiyoruz iyi mi.
Tam rezillik

Oy kuzum benim çok üzüldüm ya Allah şifasını versin bebeğin adı neydi canım kuran okumasını bilen arkadaşlar la fetih süresini okusak şifa niyetine çok iyi olur

Hatice Zülal kuzum bebeğimizin adı Allah razı olsun. Birimizin duası kabul olur belki. herkesten istiyorum dua

ay geçmiş olsun canım ya Allah beterinden esirgesin. Parkı çok seviyorlar ama ben şahsen acayip geriliyorum.

Aynen biz de
Kocaman kaydiraktan kaymak istiyor engel olamıyorum mecbur peşinden gidiyorum. sürünerek aralardan geçiyorum sonra kucagima alıp beraber kayiyoruz iyi mi.
Tam rezillik
Ben birakiyorum kendi cikip kayiyor valla.. cikmiyorum pesinden, yukari ciksam asagida biri tutmasi lazim o zamda salincaklara kosuyor.. kendi cikip kaysinogrensin basina ne gelecegini. Artik daha temkinli zaten bazen arada kacamak yapiyor tabi begenmedim deyip ciktigi merdivenleri geri iniyor tabi ben dumur ne tarafa gidecek diye bak dur

Efira38 cok ama cok gecmis olsun. Allah korusun cidden anlik ne kadar dikkatli olsan da olcak oldu mu gozunun onunde oluyor.

wakewake M mambur nerelerdesiniz

Sağol canım hatırladığın için
Misafirlerimiz var bu ara o yüzden yazamadım
bir günlük te deniz kaçamağı yaptık
Giderken burnumdan getirdi durmadı arabada öne babasının kucağına gitmek istedi falan tam ineceğimize 10dk kala uyudu
Ama çok sevdi hiç içinden çıkmadı
Biz girmezsek tutup elimizden götürdü
Yada kendi başına gidiyordu
Gelirken çok şükür uyudu güzel geçti

Ah bu sipalar!
Sevmesine cok sevindim..su kuslari bunlar :)

Nasılsınız kızlar..kimsecikler yazmamış bugun
Selam canım.
Biz iyiyiz sen nasılsın?
Ben bugün yoğundum.
Oğlumla dışarı çıktık
Market gezmesi yaptık
Havuza götürdüm ama sonra vazgeçtim.
Biraz dolaştık döndük eve.
Kayinpederle kayınvalidem bizdeydi onlar da gittiler bugün.
Biraz boşluğa düştük sanırım

Bizde iyiyiz canım.öğleden sonra parktaydık.malum ev gezmesi yapamıyorum artık.kerem kendi çıkıp kayıyo.salıncağı geçen sene çok seviyodu şimdi hiç yüzüne bakmıyo.çok yoruluyo.gelince yemek banyo uyuyo şimdi mışıl mışıl..bende dinlenıyorum balkonda.çok güzel yağmur yağıyo ankara ya..

Biz parka aksam 7den sonra cikiyoz cok sicak oluyo. 9.30a kadar kalip parki biz kapatiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…