2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Slm kizlar nasilsiniz.. Bale kursu iptal oldu fazla katilim olmadigi icin. 2.donem denicez. Sali ve persembe oyum gurubu var Kutuphanenin. Oraya takiliyoz. Bu hafta evdeyim lisayla bol bol geziyoz.. Uykusunu duzene koymaya calisiyom gece 1 den once yatmiyodu:confused: simdi 11. Dusurdum :KK73: memeden de kesmeyi istiyorum bakalim hayirlisi

Hayirli haberler alirsin insallah korkutma kendini psikolojik olabilir mi agrilarin.. gonlunu ferah tut.
İnşaallah canım.
Olabilir belki kontrol yaklaştı diye ama geçen hafta falan hiç aklıma bile gelmiyordu kontrol.
Ama o düşünce geldi geleli agrimasa bile hep agricakmis gibi değişik bir his var.
İşte bu kesinlikle psikolojik :/

tubaa1 tubaa1 canım nasıl oldunuz?
Biz de dünden beri atesliyjz
Şuan dolven verdim soydum balkonda sallıyorum ayağımda.
Ateş yoktu nerden çıktı bu anlamadım ://

Allah kolaylik versin canim sana. Zor dayanmak tabi once psikolojin duzelirse gerisini daha rahat goguslersin.
Masallah ne guzel uyumus o minnak oyle. Benim defnem hala bolca uyaniyor. 5aydir emmedigi halde. Hatta oyleki 2 3 aydir yanimda yatiyo ve sacimla uyuyo yerine yatirsam en fazla 1saat uyuyo ben de uykuya yenik dusup yanima aliyorum. 1kez uyandigi geceleri gorur muyum acaba diye dusunup duruyorum :işsiz:

Sağol canım ama malesef sadece bir gecelikmiş o uyku
Onun acısını bu gece çıkardı hiç uyumayarak uyutmayarak
Başım çatlıyor sinirden

tubaa1 tubaa1 canım nasıl oldunuz?
Biz de dünden beri atesliyjz
Şuan dolven verdim soydum balkonda sallıyorum ayağımda.
Ateş yoktu nerden çıktı bu anlamadım ://
Canım toparlandık biraz ama yine halsiz ve hiç birşey yemiyo içmiyo.ateş 3 gün sürdü.bizde calpol ve dolven kullandık.inşallah bizim gibi olmaz.ateş olduğunda sürekli duş aldırdım rahatladı.

Slm kızlar bizde hasta olanlar grubuna katıldık dün ates ishal gece kusma titreme ..gece acile goturduk üst solunum yolu enfeksiyonu dediler iğne yaptılar perişan oldu yavrum..hiç dayanamadım o haline hala daha biraz ateşi var gibi başı yaniyo bide elimiz hep ağzımızda inş bi an önce atlatırız

Slm kızlar bizde hasta olanlar grubuna katıldık dün ates ishal gece kusma titreme ..gece acile goturduk üst solunum yolu enfeksiyonu dediler iğne yaptılar perişan oldu yavrum..hiç dayanamadım o haline hala daha biraz ateşi var gibi başı yaniyo bide elimiz hep ağzımızda inş bi an önce atlatırız
Çok geçmiş olsun canım.çok zor.inşallah çabucak iyileşir

Kızlar sonuclarim cikti.
Temiz :KK200:
Eşim duramamis hasteneye gitmiş biraz erken çıkarmışlar o yüzden.
Rabbime çok şükür.
Allahım tüm bekleyenlere de güzel haber almayı nasip etsin.
Darısı diğer kontrollerin başına.
Dua eden herkese teşekkür ederim :KK200:

Kızlar sonuclarim cikti.
Rabbime çok şükür.
Canım benim gözün aydın çok sevindimmm :KK68:

Kızlar sonuclarim cikti.
Rabbime çok şükür.

Ohh maşallah canım hadi gözün aydın

DonukPudra DonukPudra
Huhu nasilsiniz..? Bodrumami gittiniz supermis :KK8:

Ivet oyle bi cilginlik yapalim dedik
Tabi hayaller barlar sokagi, hayatlar cocuk parki oldu :D

tubaa1 tubaa1 nasil oldu kerem..
Ishal gecti mi

M Mavisu27 cok guzelll cok sevindimmm Allaha sukurler olsun...
Minigine de gecmis olsun.

Efira38 Efira38 ertugrul nasil oldu

Yarin bizim telasli gunumuz . bu hafta hep kosturmaca gecti detayli yazamiyorum k.bakmayin...

Back
X