- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
- #82.321
Bende gelebilir miyim?çok bunaldım.Gel bebemmm
Iki gobecik atalimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gelebilir miyim?çok bunaldım.Gel bebemmm
Iki gobecik atalimm
Saolasin canım hastaligimiz gecmeyince bugünde çocuk doktoruna götürdüm bağırsak enfeksiyonu dedi ..ilaç Verdı kullanmaya başladık bakalım oysa acildeki dr üst solunum yolu demişti ..boşu boşuna beklemişim ha geçer diye..Rabbim bütün hasta lara şifa versin M Mavisu27 Allah a şükür çok sevindim canım iyi olmana herkes Allaha emanet olsunÇok geçmiş olsun canım.çok zor.inşallah çabucak iyileşir
Enerjisini atmak analarin da hakki..Bende gelebilir miyim?çok bunaldım.![]()
Hayırlı olsun canım mutluluklar kardeşine yazcam yazcam unutuyorum hepEnerjisini atmak analarin da hakki..
Gel tabii![]()
O şekilde de içmiyor canım paket sütlerden alıyorum alışsın diye paketi ortadan sıkıp ortalığa döküyor sallaya sallayaCanım pipetle dene.ben öyle alıştırdım.hoşuna gider belki.tam zamanı alıştırmanın memeden de kestin.renkli süslü pipetlerle dene istersen.
Slm cnmSlm kızlar , hasta kuzularımıza şifa, hamile annelere kolaylıklar, huysuz sıpalarımıza ferahlık ve bol uyku diliyorum. bizimde aynen koşturma devam ediyor valla Allah güç kuvvet versin acayip bitkin hissediyorum.
anne sütü vermeyip sadece inek-keçi sütü veren anneler günde ne ne kadar süt içiyor yavrularınız?
Biberon da almadi dimi? Pekmezli felan versen almaz mi? denemissindir belki de. Sut icmesi lazim yoksa ilerleyen vakitte zor alisir. Emerken defne de icmiyordu da sutu birakinca yavas yavas alisti. Simdi bi ogun vermeyim hemen kutu sute dadaniyor.. insallah alisir seninki de..O şekilde de içmiyor canım paket sütlerden alıyorum alışsın diye paketi ortadan sıkıp ortalığa döküyor sallaya sallaya
Bardağa koyup pipet koydum içine üfleyip baloncuk çıkarıyor
Her türlü yaramazlığı yapıyor içmemek için
Arada oluyo canım.hata oluştu falan diyoSizde de oluyo mu ben yazdiklarima ikon ekleyemiyorum 2 3 gundur. Yazdiklarimi ya gonderemiyorum ya da 2 3 kez gidiyo. Sitede mi problem var acaba bilen var mi? Bekliyo bekliyo duruyo..kaliyo oyle. 1 saat sonr felan bakiyorum yazdigim gitmemis duruyo oylece.
Hoşgeldin canım..öğlen çok az uyoyumuş nasıl dayanıyo anlamadım.biz öğlen en az 1.5 saat uyuyoruz.Kizlar selam
Nasilsiniz iyimisiniz
Hasta bebislere cok cok gecmis olsun ,tez vakitte gitsin hastaliklari ,o kokulu ayaklarindan operim minnaklari ...
Biz normal hayatimiza nispeten donduk sayilir ,yine gocebe hayati basladi ,anama geldim burda ders calismak daha kolay ..
Ilginc bir gece uykumuz var kizlar ben cozemedim bazi geceler hic uyAnmadan deliksiz uyuyor bazilari ise bin defa kalkiyor ..gunduz uykusu bir kez onbes dakika sanirim yakinda hic uyumayacak ..
M Mavisu27 canim benim rabbim hep temiz sonuclarla icini ferahlatsin cok cok sevindim arkadasim
Hayırlı olsun canım mutluluklar kardeşine yazcam yazcam unutuyorum hep
Nasıl hazırlananiliyor musun oğluşla
DonukPudra hayirli olsun kardesin evlilik hazirligi. Hersey yolunda gidet mutlu mutlu everirsiniz insallah.. tabi once keremle hersey kolay gelsin
Canim bende ozledim inan nefes alamadim bu yaz ,omrumun en zor yaziydi rabbim sagligimizla sinamasin ama sukurki zorlugu verince dayanma gucude veriyor .Hoşgeldin canım..öğlen çok az uyoyumuş nasıl dayanıyo anlamadım.biz öğlen en az 1.5 saat uyuyoruz.
Bizimde okulumuz telaşımız başladı.tatil çabucak geçti bitti.sanırım bu sene daha zor ders çalışcaz çünkü kerem bize nefes aldırmıyo..
Arada uğra canım özlettin kendini
Slm cnm
2buyuk bardak iciyo sabah aksam toplam heralde 380-400cc falan iciyodur. Keci sutu denemedim hic ya versem mi ben de. Sen verdin mi?
Sagolun kizlar.amin insallah
Kerem oglen az uyudu dun. Aksam ustu sapitmaya basladi sonra burnundan geldi. Gorumcemin kizindan da ciglik atmayi ogrendi .simdi en ufak biside coglik cigliga delircektik dun. Surekli ses yukselttim.
Misafirlerde yasiti cocuk vardi onunla oynadi neyse ki 11gibi de meme iatedi uyudu.eve gelmemiz 1igecti tabii.evde gene bi uyku fasli yasadik. 3u geciyordu uyudugumyzda.
DonukPudra canim rabbim mesut etsin evlerinden huzur nese hic eksik olmasin
hayırlı olsun Allah tamanına erdirsin canım![]()