- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
- #82.361
Selam kizlar
Nerelerdesiniz hastalar nasi oldu iyimisiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım oğluşum iyi oldu şükür bu seferde ben hastalandım.burada fena salgın var herkes hasta karın ağrısı ishal.Selam kizlar
Kolay gelsin canım benim..Selam kizlarr
Ben de cok yogundum..
Bi yandan evi adam etmeye calisiyorum..kardesimin telasina carsilari gezerkenev Allahlik oldu. Aksama da misafirim var.isyeri ayri yogun bu ara. Oyle geciyor gunler.
tutkku naptin wc isi bitti mi tamamen.
wakewake nasilsin..
Tuba ,Allah yardimcin olsun .ve cok gecmis olsun. Umca diye bir damla cok methediliyor.
Defne nasilfermante
Canim gec oldu yazamadim kusura bakma ben fitokrem ve madecassol (tam yazamamis olabilirim)suruyorum .kabiz olunca catlak yapabilir diye birde bir tanesi agri kesici makattaki aciyada iyi geliyorBugun duzeldi cok sukur 1 haftadir hep zorlaniyodu. 2ogunde de taze fasulye yedirdim iyi geldi. Krem olarak ne suruyosun ben bisey surmedim.
Sağol canımSelam kizlar
Bu yil degismez dedim ama teog u kaldirdilar .saka gibi ya iki gunde hersey alt ust oldu moraller sifir oldu bizde simdi okul okul dolasip sinava giricez .Evet canım değiştirip duruyolar.ilk okulda el yazıyıda kaldırmışlar.her sene bişey çıkarıyolar.
Haksızlık olmaz inşallah önlemini alsınlar.özel okullar notları şişirirse bizim çocukların vay haline.okullarda kendi seviyelerini yükseltmek isterler.bizim zamana kadar ne olucak bakalım.
Kosturmaca gidiyor sagolasin canim bu sipalar bu enerjiyi nerden buluyor bilmem valla bizde sabah 7kalkis ve oglen on besdakika uyku uyumak ve simdi uyudu ..hemde bir dakika oturmadi koltuk ,saldalye tepesi ,park ...artik son dakikalarda su durumda izledim yagmuru::Selam kizlar
Selam kizlarr
Ben de cok yogundum..
Bi yandan evi adam etmeye calisiyorum..kardesimin telasina carsilari gezerkenev Allahlik oldu. Aksama da misafirim var.isyeri ayri yogun bu ara. Oyle geciyor gunler.
wakewake nasilsin..
Tuba ,Allah yardimcin olsun .ve cok gecmis olsun. Umca diye bir damla cok methediliyor.
Defne nasilfermante
Kolay gelsin canim. Hst lar gecsin de kilolar erisin sorun degil o yerine de gelir tabi benim gibi gelsin istiyorsan..Selam canım oğluşum iyi oldu şükür bu seferde ben hastalandım.burada fena salgın var herkes hasta karın ağrısı ishal.
bi yandan okula git gel.servise iki ay vermeyi düşünmüyorum.okulu öğretmenleri tanımak istiyorum.çok yoğun şekilde başladık.defter kitap kapla eksikleri al koştur koştur yani...hastalıklarla uğraşmaktan on günde 3 kilom da gitmiş
Kızlar hiç uğramamış nerelerdesiniz?
Sizler sonbaharla birlikte calisma moduna gecmissiniz iyice. Ben anneme geldim haftasonu. Dun denize indik yazdan bile guzeldi. Hala yazi bitiremiyorum ve bitmesini istemiyorum. Hava erken kararinca mutsuz oluyorum.Selam kizlarr
Ben de cok yogundum..
wakewake nasilsin..
Defne nasilfermante
Sorun degil canim. Gecti zaten. Tatil sirasinda yeme duzeni degisince oldu sanirim. Simdi ev yemeklerine gecince baya bi duzeldi. Fito krem var bende de ama pisik oldugunda kullaniyorum. Tskler yine de not alayim.Canim gec oldu yazamadim kusura bakma ben fitokrem ve madecassol (tam yazamamis olabilirim)suruyorum .kabiz olunca catlak yapabilir diye birde bir tanesi agri kesici makattaki aciyada iyi geliyor
Bizler iyiyiz cok sukur. Sizin de iyi olmaniza sevindim..Sağol canım
Biz daha iyiyiz şükür artık buhar vermiyoruz
Ateşi de çıkmıyor
Bı burun tıkalı.
Sen nasılsın Defne nasıl?
tubaa1 canim biz reflor ve maflorla duzelmetince zinco diye bı şurup vermişti doktor. İki üç günde kesmisti.
Selam kizlarr
Ben de cok yogundum..
wakewake nasilsin..
Defne nasilfermante
Maşallahhh sizeUyku haric takmiyorum canim,cok sukur soyluyor. Tabi cok nadir kacamaklar oluyor ama olsun o kadar.
Disardada takmiyorum sadece tum gun evde olmayacaksak veya cisini zor yapyiracagim yerlere gidince takiyorum.
Siz naptiniz cis konusunu. Pek giremedim gecmisi okuyamadim.
Ayyy hiç istemiyorum canım böyle kalıyım.doğumdan sonra 73 tum şimdi 62 oldum.baya gittiKolay gelsin canim. Hst lar gecsin de kilolar erisin sorun degil o yerine de gelir tabi benim gibi gelsin istiyorsan..![]()
Sağol canım
işte iyi diyelim iyi olalım kıvamındayım
Oldu mu kardeşinin düğünü
O düğün telaşı ahhh çok yoruyor ve şu saatten sonra hiç bana göre değil yaşlandım valla
Masallah kuzuma.Uyku haric takmiyorum canim,cok sukur soyluyor. Tabi cok nadir kacamaklar oluyor ama olsun o kadar.
Disardada takmiyorum sadece tum gun evde olmayacaksak veya cisini zor yapyiracagim yerlere gidince takiyorum.
Siz naptiniz cis konusunu. Pek giremedim gecmisi okuyamadim.
Maşallahhh sizebizde hiç gelişme yok.sadece kaka yapınca kakka diyo yaptıktan sonra
Ins guzel gecer gebeligin hep.
Kardesimin isteme ve söz oldu. Asil senlikler simdi basliyordedigin gibi daha simdiden canim cikti benim.nisan ve dugunu dusunemiyorim. Coxukla bi de daha zor. Eve gelip yan gelip yatamiyirsun.
Masallah kuzuma.
Ben de bisi yok. Seneye baslarim. Suan kaka soyluyor sadece
fermante aynen oyle oldu. Valla yaz bence de bitmesin .normalde sonbahar severdim ama cocuktan sinra kasvet basiyor kapali ve yagmurli havalarda bana. Hos bu gidisle direkt kisa giris olcak galiba.burasi sabaha karsi serin oluyor sadece.