- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.541
Bozma moralini kotuyu dusunme insallah biran once toparlar yavrum simdi agiz yaralarindan birsey yemeyince ,hastalik gecince istahlari artiyor daha da cabuk iyilesir insallahçok şükür canım doktorda dedi eğer bişey yemezse alcaz hastaneye diye ama ayranla durdu çokcuk resmen.şükür atlatmışızdır inşallah. benim istanbulda kuzenim yaşıyor onun olmuş 2 yıl önce onun düşmüş tırnakları da bi tedirgin oldum
Suslu puslu biseyler neden yapmiyorsun canim?Ben gecen sene de yapmamistimbu sene de yapmayacagim..
Foto cekimi olcak .
Cekirdek aile kutlucaz..
Oncesinde arkadas grubumuzla bulusma var onlarla bi erken kitlama gibi cocuklara pasta ufletcem. Ailelere gittigimizde pasta kesiyoruz zaten.
Foto cekimi icin miSuslu puslu biseyler neden yapmiyorsun canim?
Verdim canim.. dunden beri kendi istedi hatta bana surup ver diye.kiyamam.DonukPudra petidus ver ilerlemesin.eşimde grip oldu ayrı oturuyoruz.inşallah bize bulaşmaz
Dogum gunu icin canimFoto cekimi icin mi
Verdim canim.. dunden beri kendi istedi hatta bana surup ver diye.kiyamam.
Geçmiş olsun kerem e şurup istiyor bideFoto cekimi icin mi
Verdim canim.. dunden beri kendi istedi hatta bana surup ver diye.kiyamam.
Ben de esim de oyle d.gunu kutlamalarini sevmiyoruz . hic hevesim ya da meragim da yok acikcasi. Cekirdek aile kutlamak daha hosumuza gidiyor bu yuzden.Dogum gunu icin canim
Allah yardimcilari olsun miniklerimizin. Son artik hayirli.Bizim de azilar cikiyor. Ust solun 1 tane ucu cikmis. Digerleri iceride. 2gun once baktim bise yoktu. Bugun eline bise verdiydim isirip yesin diye bi agladi bi agladi bi de huysuzlandi atti kendini yerlere. Taniyamadim cocugumu. Aksam bi bakim dedim yine huysuz olunca. Gordum ki cikmis bi tanecik uc. 16da 1 tabi digerleri nasi cikciak bakalim.
EvetGeçmiş olsun kerem e şurup istiyor bide
Kizlar bir haftadir adam gibi adet olamamistim ,korkudan oldum ya hani korunuyoruz ama yinede suphe adami yiyip bitiriyor .bugun sonunda oldum .aylardir duzensizdim hep cok sık adet oldum bu ayda cok gec .sanirim erken menapoz basladi cunku annemde ayni yasta menapoza girmis .saglik ocaklarinda menapoz icin hormon testi yapiyorlarmi biliyormusunuz
Kiyamam ya.. Keremde ben ellerini oraya goturup kasimasindan ve birsey yerken oraya gelince aglamasindan anladim.DonukPudra gunaydın canım.yarım saat önce uyandı ağlayarak.annee ağrıyo diye.bizimde diş galiba.hiç baktırmıyoda.huylu bu çocuk
Ohh minigime masallah..Selam kizlar
Sonunda emzigi biraktik, 1 hafta falan oldu.
Yavrum isteyemiyorda, aglamasindan belli istiyor ama soyleyemiyor icim gidiyor :)
Bu durum yani isteyememesi bi travma yaratirmi bilemedim.
Arada agzindan kaciyor memee diyip guluyo sonra,biliyo vermeyecegimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?