2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar merhaba, herkese iyi haftalar olsun. Size birşey danışacağım bebeklerinize sirke ve zencefil kullanıyor musunuz? mira zaten yeni ayaklandı bide grip vs olsun istemiyorum. ıhlamuruna zencefil fln koysam mı?
Ben onceden atiyodum bu ara atmiyorum. Yarin ben de atayim. Iyi oldu hatirlattigin. Defneye sirke hic kullanmadim. Neye katilip verilebilir?

Reactions: GCA
Çok geçmiş olsun Defne'me...
belki diştendir. ya da boğaz.
çok tuhaf havalar.
Dun abimr gittik. Yegenim nezle gibiydi. Ondan da gecmis olabilir. Ya daha 2hafta once hastaydi 1hafta oldu geceli. O kadar da hergun sokaga cikariyorum ayni havayi almayalim hep diye. Ama yine oluyor iste. Buna da sukur tabi hafif geciyor.

Ben onceden atiyodum bu ara atmiyorum. Yarin ben de atayim. Iyi oldu hatirlattigin. Defneye sirke hic kullanmadim. Neye katilip verilebilir?

bal-limon-sirke karıştırıp 1 tatlı kaşığı versem diye düşündüm. bizde dün arkadaşımla görüştük kızı geçen hafta gripmiş şimdi bişeyi yok ama eve geldik bizim cadı hapşurmaya başladı artık sinirlerim bozuluyor bu kadar çabuk etkilenmesinden

Dun abimr gittik. Yegenim nezle gibiydi. Ondan da gecmis olabilir. Ya daha 2hafta once hastaydi 1hafta oldu geceli. O kadar da hergun sokaga cikariyorum ayni havayi almayalim hep diye. Ama yine oluyor iste. Buna da sukur tabi hafif geciyor.
Kerem de hala sumuklu ya.
2hafta olcak.
Gecti gibi olup tekrar atak oluyor sanki.

kızlar merhaba, herkese iyi haftalar olsun. Size birşey danışacağım bebeklerinize sirke ve zencefil kullanıyor musunuz? mira zaten yeni ayaklandı bide grip vs olsun istemiyorum. ıhlamuruna zencefil fln koysam mı?
Canım benim oğluş ıhlamur içmiyo.sirkeyi etli çorba (düğün çorbası) yaptığımda bir tatli kaşıgı koyuyorum.

Kizlar oglum konusurken son kelimeleri uzatiyor.
Anne geldiiiiii gibi.
Bir kac gundur cevremdekiler oyle soyleme,boyle soyle diye diye iyice uzatmaya basladi yavrum.
Baslarda bende 1,2 kez oyle uzatma,boyle konus dedim ama hata yaptigimin farkina varip artik uzerinde durmuyorum.
Ama ne yapacagimi.bilmiyorum.
Gotursemmi acaba doktora falan.

Oyle soyleme,boyle soyle diye diye cocugum iyice uzatmaya basladi . Sanki farkinda ama yerinde kesemiyor kelimeleri. Dogru konusamiyorum diye iyice kalir bu huyu diye taktim kafama.
Bana gore uzerinde durmamali,unutur sanki ama

Uzerinde durma cnm. Ama takip et geriden ona belli etmeden. Degisir ya hergun yeni huylari cikiyor. Onu uyarani da sen uyar ilgilenmesinler bu konuyla.

Kerem de hala sumuklu ya.
2hafta olcak.
Gecti gibi olup tekrar atak oluyor sanki.
Salgin var ya atlatamiyo ki cocuklar da. Ben de dr.a goturdum mecburen 39.8i gordum hemen dusa soktum surup verdim bana misin demedi. Mecbur goturdum acabalar kafamda donup durdu cunku.. ciddi enfeksiyona donustu mu daha beter oluyor. Viral enfeksiyon dedi ates takibi yapalim 3gun gecmezde antibiyotik basliycaz dedi. Insallah gecer de gerek kalmaz. Suruplarla biraz dusuyo ama gece ne olucak bakalim.

Sağolasin.
Netten baktik da aynı sorunu yasayanlar var malesef.

Yok tamamen açık değil yerlerine kilim,ince hali serdim.

Soruyorum ama yok diyor geldiği zaman da yaptıktan sonra söylüyor.

Ben bıraktım ya erken diye düşünüyorum napim birkaç ay sonra öğretirim baharda inşaallah

Kolaya mi kaçıyorum bilmiyorum ama.
Aslında bezi bırakma belirtilerine baktım netten çoğu var ama ne bilim..

M Mavisu27 siz nasil oldunuz canim? Gecmistir insallah popisi he?
Sağolasin teyzesi ya az önce krem sürdüm yine. Bi yer İyileşiyor mesela ama yan tarafı alt tarafı tekrar oluyor.. bulaşıyor sanırım.
Bir de normal pişik değilmiş bu mantarmis ondan uzun sürüyor galiba.

Size de geçmiş olsun canim. İnşaallah ciddi bir şey olmaz ilaç kullanmayı gerektirmez.
DonukPudra Bizim de nerdeyse bir ay oldu burun fosur fosur... Geçmiyor bı turlu

Geçmiş olsun defneye kış başlamadan herkes hasta

Çocukların konuşma olayına aklım yetmedi Ertuğrul da ilk başta daha düzgün dü kelimeleri git gide bozuyo eskiden su ver diyodu şimdi fuve die ilerleyeceğine geriliyoruz

Çocukların konuşma olayına aklım yetmedi Ertuğrul da ilk başta daha düzgün dü kelimeleri git gide bozuyo eskiden su ver diyodu şimdi fuve die ilerleyeceğine geriliyoruz

Valla korkmuyor degil insan.
Ozellikle nette "hemen bir dr gorunulmeli" yazisi beni benden aldi..
Bilemedim . Nazarmi var yoksa.

fermante bir ara uzerinde durmazken unutmustu,normal soyluyodu kelimeleri. Ama simdi yine basladi ayni sekil.
Heyecanlaninca daha cok uzatiyor sanki.
Konusuyorum diye sevinip oyle heyecanmi yapiyor bilemedim :/

tutkku bence korkulcak bir durumu yok. Sadece geriye ket vurmus gibi.
Yani insanlar istemsizce de olsa ogluna o kismi yerlestirmisler.
Suan sen yapma dedigin icin aaa yasak yapmaliyim ya da ona oyun geldigi icin yapabilir.
En sagliklisi oglunu uyaranlari bir guzel uyar.
Sonra gormezden gel. Oglunun etraf nesne ile ilgili sorularini normal karsilarsin diye dusunuyorum.
Daha yeni yeni ifade edip birseylee ogrenmeye calisiyorlar bence cok normal.

Valla icimi rahatlattin.
Aynen uzerinde durmadikca gercekten yapmiyor, yapsa bile daha rahat iste belli.
Sadece bu durum yaklasik 2,3 aydir var . Haliyle takiyor insan
Ya bu konusma tarzi devam eder,ana okulunda falan dalga gecerler iyice uzulur diye endiseliyim acikcasi.
Neler dusunuyorum baksana, Cani sag olsun artk

Doktor bana dün özellikle söyledi ıhlamur zencefil bal tüketin diye. Zencefil hiç vermemiştim ama bende baslicam inş.
Iburamin vardi evde ondan verdim. Biraz dustu. Inatci degil cok sukur.
Cnm iburamin i ne kadar veriyosun bana sabah akşam 1 çay kaşığı ver dedi.
10 gündür hasta kızım ilerlemiyor cok şükür ama tamamen iyilesemedi de.
Adetm 4 gün gecikmeli oldu valla baya strese gitmiştim Allah im hayırlı zamanda versin şuanda çok zor olurdu benim icin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…