2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
DonukPudra midemde,genel olarak karnimda falan gerilme tarzi agrilar var.

Nasil zormu.
Anasteziyle yapmak istedigini soyledi dr iyice tirstim

Kizlar endoskopi yaptiran varmi aranizda.
Yarin kontrole gidicem ,yapilacak buyuk ihtimalle. Hastanede kalmam gerekebilirmis 4,5 aksam ne yaparim ne ederim hic aklim almiyor

canım geçmiş olsun. benim annem yaptırdı yarım saat sürüyor. yarı uyanıktı o işlem bitince biraz yatırdılar ama konuşun konuşun uyutmayın dedi hemşire. sonra kalktık eve geldi tabi bi kaç saat sersem gibiydi ama akşama kalmadı bişeyi

Kizlar bizim de basimiza geldi o hastalik el ayak agiz hst.gi.. 3gundur feryat figan yavrum. Hicbisry yiyemiyor. Yemek istiyor fakat agiz acisi mahvediyo cocugumu. Tek caresi karadut surubuymus oyle mi G GCA sen de oyle yaptin sanirim dimi.. ne yapacagiki sasirdim. O yiyemiuo diye benim de icim almiyor paramparcayim.. aglamaktan tukendim. Bi de defneye caktirmamaya calisiyorum zaten perisan beni de boyle gorunce iyice agliyor.. sinirlerim lacka oldu.. cocuk agliyo ben agliyorum.. hicbi caresi yokmus.. allahim nolur tez vakitte iyilestir yavrumu da dertli olan tum hastalari da..

Canım cok cok gecmis olsun umarım bir an önce iyileşirsin iz. Rabbim şifasını versin çok üzüldüm.

G GCA canim siz agiz spreyi ne kullandiniz. Uyusturuyor muydu agzi? Brn dr a sordum bi ilaci yok dedi. Ecz.ye sordum o da bi solusyon verdi agizda bikac dk tutsun dedi de nafile sıktigim gibi yutuyo. Karadut cayi karadut pekmezi ve surubu veriyorum..

Reactions: GCA
Geçmiş olsun canım inş çabuk toparlar kuzum benim kıyamam

fermante hiç iyi yazmadın çok üzüldüm çok geçmiş olsun.ateşe dikkat et canım.çok yükseliyo diye biliyorum.hiç moralini bozma bir haftaya geçecek Allahın izniyle..
Çok korkuyorum burda birimiz hastalanınca hepimiz hasta oluyoruz.rabbim korusun.bu ara avm lere kapalı yerlere hiç gitmeyelim.

Cok uzuldum. Kiyamam yavruma..
Nasil bir salgin bu..
Guclu ol vs diyemiyorum ben de senin gibi olurdum.
Rabbim biran once iyilestirsin.

Benim esimde anesteziyle yaptırdı yaklasik yarım saat sonra uyanmışti pek şikayeti olMadi.

Canim kizalr da yazmis korkma.. tutkku Allahin izniyle pratik oluyor teknoloji de ilerledi artik..

tutkku sanada çok geçmiş olsun canım yoğunluktan bir türlü yazamadım.

Kizlar cok sagolun.
Cok sukur yapilmadi endoskopi ama ne bicim sttresteydim anlatamam.
Doktora guvenemeyicne,baska bir dr daha gorunduk. Agrilarimin buyuk ihtimal cocugu kucagima almamla alakali oldugunu soyledi,stresten falan ayrica.
1 ay kadar kucagina alma bi farki gorelim dedi. Halbuki ben cok sık aliyodum kucagima,oyle kucagimda uzun uzun tasidigim var yani agrilarimin ordan olmasi mantikli.
Bakalim elimden geldigince almayacagim ama zoruma gidiyor boyle alismisim yapısık gezmeye :)

Canım çok geçmiş olsun aman dikkat et bak hiç yiyemiyorsa mutlaka serum takviyesi lazım. benim kızım sadece yoğurt ve ayran yemişti. Doktor hemen multivitamin desteği verdi. normalde ben 1 yaşından sonra tüm vitaminleri kesmiştim. bu süreçte kullanın dedi. Birde sabah akşam 3 fıst aftoral sprey dedi 3 gün kullanın dedi. döküntü olduysa ateş düşer ve hızla toparlanmaya başlar inşallah. bizim buzlukta kara dut vardı onu meyvesuyu yaptım ama yaktı heraldeki hiç içememişti kuzum yoksa nasıl severdi.

Az az da olsa yiyor. Sifir degil yani.. ama sevdigi bitirdigi seyleri azicik yemesine cok uzuluyorum. Karadut surubu pekmezi var. Nevsehirden de karadut cayi almistim severek iciyor bazen yakiyo diyo tam bitiremiyor.
Sprey falan soylemedi bizim dr.ya ozellikle de sordum.. zyrec diye bi surup varmis onu al dedi aldim bugun bakalim. Agrilarini azaltir dedi.. ates dustu ellerdeki dokuntu yaraya donusuyor. Kabuk gibi oluyor. Onlara da dayaniyor yavrum da agiz ici cok kotu.. ona ben de dayanamiyorum. Bugun 3.gun hayirlisiyla gecse hemen.. sizin kac gun surmustu?

tubaa1 DonukPudra Efira38 saolun kizlar.. inanin iyi olmaya calisiyorum ama elimde degil ozellikle aksamlari baya bi huysuzlaniyo belli ki agrisi cogaliyor.. biran once gecse gitse kurtulsa yavrum..
Hep bu hst.tan korkmusumdur neyden korkarsan basina gelir derler ya aynen oyle oluyor gercekten de.. bir daha olumsuz dusunceler getirmiycem aklima..

Kizlar bu surecte cogunlukla evdeyiz ya telefona sardi yavrum da.. hava guzel arada disari cikiyoruz tabi de evdeyken oyun oynamiyor nasil geri dondurucem tekrar onu oyunlara ya.. farkli ilgi ceken oynadiginiz oyunlardan paylasirmisiniz?

valla canım cidden benim ağzımda çok çıkar aft ölürüm bu el kadar kuzulara hiç kıyamıyor insan. benim dediğim spreyde içinde karadut var demişti dr. bence sende vitamin ver cnm. çok güçsüz kalıyorlar. kızıma ne versem anne sıcak anne sıcak diye ağladı Allah beter hastalık vermesin ama bakıp bakıp gözlerim doluyordu. cuma döküntü başladı, pazara hahflemeye başladı sonra kabuklandı. yemeye salıdan sonra başladı ama acıyacak diye korktuğundan yiyemedi. ha bide 3 gün ben parol da verdim sabah akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…