- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.641
Kizlar endoskopi yaptiran varmi aranizda.
Yarin kontrole gidicem ,yapilacak buyuk ihtimalle. Hastanede kalmam gerekebilirmis 4,5 aksam ne yaparim ne ederim hic aklim almiyor
Benim esimde anesteziyle yaptırdı yaklasik yarım saat sonra uyanmışti pek şikayeti olMadi.DonukPudra midemde,genel olarak karnimda falan gerilme tarzi agrilar var.
Nasil zormu.
Anasteziyle yapmak istedigini soyledi dr iyice tirstim
Canım cok cok gecmis olsun umarım bir an önce iyileşirsin iz. Rabbim şifasını versin çok üzüldüm.Kizlar bizim de basimiza geldi o hastalik el ayak agiz hst.gi.. 3gundur feryat figan yavrum. Hicbisry yiyemiyor. Yemek istiyor fakat agiz acisi mahvediyo cocugumu. Tek caresi karadut surubuymus oyle mi G GCA sen de oyle yaptin sanirim dimi.. ne yapacagiki sasirdim. O yiyemiuo diye benim de icim almiyor paramparcayim.. aglamaktan tukendim. Bi de defneye caktirmamaya calisiyorum zaten perisan beni de boyle gorunce iyice agliyor.. sinirlerim lacka oldu.. cocuk agliyo ben agliyorum.. hicbi caresi yokmus.. allahim nolur tez vakitte iyilestir yavrumu da dertli olan tum hastalari da..
Saol cnm. Insallah insallah..Canım cok cok gecmis olsun umarım bir an önce iyileşirsin iz. Rabbim şifasını versin çok üzüldüm.
Geçmiş olsun canım inş çabuk toparlar kuzum benim kıyamamKizlar bizim de basimiza geldi o hastalik el ayak agiz hst.gi.. 3gundur feryat figan yavrum. Hicbisry yiyemiyor. Yemek istiyor fakat agiz acisi mahvediyo cocugumu. Tek caresi karadut surubuymus oyle mi G GCA sen de oyle yaptin sanirim dimi.. ne yapacagiki sasirdim. O yiyemiuo diye benim de icim almiyor paramparcayim.. aglamaktan tukendim. Bi de defneye caktirmamaya calisiyorum zaten perisan beni de boyle gorunce iyice agliyor.. sinirlerim lacka oldu.. cocuk agliyo ben agliyorum.. hicbi caresi yokmus.. allahim nolur tez vakitte iyilestir yavrumu da dertli olan tum hastalari da..
Kizlar bizim de basimiza geldi o hastalik el ayak agiz hst.gi.. 3gundur feryat figan yavrum. Hicbisry yiyemiyor. Yemek istiyor fakat agiz acisi mahvediyo cocugumu. Tek caresi karadut surubuymus oyle mi G GCA sen de oyle yaptin sanirim dimi.. ne yapacagiki sasirdim. O yiyemiuo diye benim de icim almiyor paramparcayim.. aglamaktan tukendim. Bi de defneye caktirmamaya calisiyorum zaten perisan beni de boyle gorunce iyice agliyor.. sinirlerim lacka oldu.. cocuk agliyo ben agliyorum.. hicbi caresi yokmus.. allahim nolur tez vakitte iyilestir yavrumu da dertli olan tum hastalari da..
canım geçmiş olsun. benim annem yaptırdı yarım saat sürüyor. yarı uyanıktı o işlem bitince biraz yatırdılar ama konuşun konuşun uyutmayın dedi hemşire. sonra kalktık eve geldi tabi bi kaç saat sersem gibiydi ama akşama kalmadı bişeyi
Benim esimde anesteziyle yaptırdı yaklasik yarım saat sonra uyanmışti pek şikayeti olMadi.
Canim kizalr da yazmis korkma..tutkku Allahin izniyle pratik oluyor teknoloji de ilerledi artik..
tutkku sanada çok geçmiş olsun canım yoğunluktan bir türlü yazamadım.
Kizlar bizim de basimiza geldi o hastalik el ayak agiz hst.gi.. 3gundur feryat figan yavrum. Hicbisry yiyemiyor. Yemek istiyor fakat agiz acisi mahvediyo cocugumu. Tek caresi karadut surubuymus oyle mi G GCA sen de oyle yaptin sanirim dimi.. ne yapacagiki sasirdim. O yiyemiuo diye benim de icim almiyor paramparcayim.. aglamaktan tukendim. Bi de defneye caktirmamaya calisiyorum zaten perisan beni de boyle gorunce iyice agliyor.. sinirlerim lacka oldu.. cocuk agliyo ben agliyorum.. hicbi caresi yokmus.. allahim nolur tez vakitte iyilestir yavrumu da dertli olan tum hastalari da..
Az az da olsa yiyor. Sifir degil yani.. ama sevdigi bitirdigi seyleri azicik yemesine cok uzuluyorum. Karadut surubu pekmezi var. Nevsehirden de karadut cayi almistim severek iciyor bazen yakiyo diyo tam bitiremiyor.Canım çok geçmiş olsun aman dikkat et bak hiç yiyemiyorsa mutlaka serum takviyesi lazım. benim kızım sadece yoğurt ve ayran yemişti. Doktor hemen multivitamin desteği verdi. normalde ben 1 yaşından sonra tüm vitaminleri kesmiştim. bu süreçte kullanın dedi. Birde sabah akşam 3 fıst aftoral sprey dedi 3 gün kullanın dedi. döküntü olduysa ateş düşer ve hızla toparlanmaya başlar inşallah. bizim buzlukta kara dut vardı onu meyvesuyu yaptım ama yaktı heraldeki hiç içememişti kuzum yoksa nasıl severdi.
Az az da olsa yiyor. Sifir degil yani.. ama sevdigi bitirdigi seyleri azicik yemesine cok uzuluyorum. Karadut surubu pekmezi var. Nevsehirden de karadut cayi almistim severek iciyor bazen yakiyo diyo tam bitiremiyor.
Sprey falan soylemedi bizim dr.ya ozellikle de sordum.. zyrec diye bi surup varmis onu al dedi aldim bugun bakalim. Agrilarini azaltir dedi.. ates dustu ellerdeki dokuntu yaraya donusuyor. Kabuk gibi oluyor. Onlara da dayaniyor yavrum da agiz ici cok kotu.. ona ben de dayanamiyorum. Bugun 3.gun hayirlisiyla gecse hemen.. sizin kac gun surmustu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?