2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Senin adına çok sevindim canım, her şey gönlünce olur inşallah. biz de fena değiliz haftaya resmi tatili fırsat bulup kısa nir tatil ayarladık, eşim grip, mira da öksürmeye başladı
Gidene kadar toparlar inş ikisi 3 gün tatil bizim de biyerlere kaçasımız var ama ayarlamadık sizin yolculuk nereye

Allah şifa versin kuzuma evde ikinizde daha rahat edersiniz inşallah çabucak toparlar

En korktuğum şey yapışma olayı benim bi arkadaşım da olmuştu çok zor gözü çocuğu bile görmüyordu kucağına almak istemedi allah güç kuvvet versin sana da sağlıkla büyüt inşaallah

ben de grip oldum canım ya valla havalar çok belirsiz. ilaca başladım hemen imşallah çok ilerlemez.

nasip olursa Eskişehir'e gitcez canım :)
Bi kaç gündür giremedim sayfaları birikmiş sana da geçmiş olsun canım zaten eve girince sıradan geziyo daha hsonuna çok atlatırsınız

Canım nasıl oldunuz?daha iyisiniz toparlandınız inşallah

Allah şifa versin kuzuma evde ikinizde daha rahat edersiniz inşallah çabucak toparlar
Sagolun kızlar. Daha iyiyiz şükür.
Ama gecelerimiz fena. Tıkanıyor çok sık uyanıyor. Hastalandığı için geniz eti tekrar büyümüş galiba. İlaçlara devam ediyoruz inşallah bu sıkıntımız da geçer.

fermante canım bilerek yapiyor olabilir mi ? Öyle değilse bile geçicidir inşaallah üzme kendini.
wakewake Allah kolaylık versin canım alışır kisa sürede inşaallah. Yaşı kaç olursa olsun kıskanacaktu emin ol..

Bi kaç gündür giremedim sayfaları birikmiş sana da geçmiş olsun canım zaten eve girince sıradan geziyo daha hsonuna çok atlatırsınız

Sorma canım ya eşim toparladı ben iyice grip modundayım. mira da anne öpmek istiyorum anne öpücem lütfen

biz de Eskişehir'e gidicez canım çok hevesli olunca böyle hastalandık, hava da kapalı görünüyor hafta sonu

Çok şükür canım .. Allah göstermesin ,beterinden korusun.
Kolay gelsin bu arada . benim de başlamam gerek ama kolum kalkmıyor resmen..

fermante nasıl oldu Defne'nin konuşması

Kolay gelsin canım.temizlik yapıcam diye oğluşumu hasta etme sakın

Temizlik için daha uzun bir yaz dönemi var canım acele etme. Kuzu biraz daha toparlasın. Bugün nasıl oldunuz?
Kızlar tam 4 kilo almışım yaa..çok moralim bozuldu.rejim yapıcam.bide iştahım açıldı ki sürekli yemek yiyorum
Aynen canım kış mevsiminde illaki alınıyor maalesef. Bundan sonra daha dikkat edip bol spor ve yürüyüş yapmalı. Ben de bir de karaciğer yağlanması var. Maydanoz kürüne başladım. Zayıflamaya da yardımcı oluyor ama şu boğazı bir tutabilsek

İyi şükür teyzesi
Yaramazlıklara başladı bile :))
tubaa1 kıştan çıktık hepimizin sorunu bu malesef. Artık park bahçe kosturur verirsin canım merak etme

Sevimli ben de birkac sene önce içmiştim maydanoz. Böbreklerim için. Guzel Ödem de atıyor evet

Kolay gelsin canım benim de yapmam lazım ama
Hiç yapasım yok

Kızlar tam 4 kilo almışım yaa..çok moralim bozuldu.rejim yapıcam.bide iştahım açıldı ki sürekli yemek yiyorum

Ah benimde bu ara istah tavann..
Yani simdi yalan yok soyle bandira bandira yemenin tadi baska ya iste ben bunu yazin cok fazla yapiyorum ve haliyle kac dilim ekmek yedigim belirsizzz
Ama 3 4 gundur squata basladim aklima geldikce onu bari yapayim diyorum hic yokun yaninda iyidir..

M Mavisu27 yerim o yaramazi. Bol yaramazlik yapsin annesi oh yeterki iyi olsun.
Kolay gelsin temizlik icin.
Ben basladimmu o gun bitirmem gerek ya her gune bir ida ayirinca hevesim kaciyor ertesi gun asla totomu kaldiramiyorum

Koridorda halilarimi degistirmeyi dusunuyorum kizlar varmi oneriniz hafif olsun ve ozellikle kil tuy toplamasin su ankiler supurgeyle gecsem bile cikmiyor cok yoruyor beni.
Turkiyeye gitmeyi dusunuyorm nasipse varsa oneriniz bileyim alayim

Selam cnm. Kolay gelsin. Bitirene kadar yeniden kirlenir kisir dongu de hic bitmez..
Gecmis olsun gozunaydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…