2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Canım çok geçmiş olsun, bu durum benim de çok korktuğum bişey insan ayarlayamıyor.

Daha iyiyiz çok şükür.
Ben yeni heyecanlardayım kendi meslegimle ilgili kursa eğitmenlik için aradılar .kabul ettim .
Ona hazırlık yapıyorum . böyle değişik hallerdeyim .
Siz nasılsınız
Hayirli olsun donukpudra cimm..cok sevindim..kereme.ananne mi bakicak?kres mi dusunuyosun.

Cok gecmis olsun mavisuyumuz ya belki de gunes gecmesi degil de hst habercisiydi o ates. Rabbim sifa versin insallah.

Daha iyiyiz çok şükür.
Ben yeni heyecanlardayım kendi meslegimle ilgili kursa eğitmenlik için aradılar .kabul ettim .
Siz nasılsınız
Yaa ne guzel. Bi anda mi gelisti aklinda var miydi yoksa? Hayirlisi insallah hakkinda.

Hayirli olsun donukpudra cimm..cok sevindim..kereme.ananne mi bakicak?kres mi dusunuyosun.
Çok teşekkür ederim daimi değil dönemlik kurslar . benim için de deneyim olacak .memnun kalırsam diğer kurslarda da devam ederim . annem bakacak . büyük ihtimal yarim gün olacak gibi. Kreş istiyorum ama bezi çıkarsın öyle vereceğim ..

Yaa ne guzel. Bi anda mi gelisti aklinda var miydi yoksa? Hayirlisi insallah hakkinda.
Bir anda gelişti hala şaşkınım . aklımda hiç yoktu . Mesleki eğitimle ilgili . Onlar aradı mutluyum. İnşallah umdugum gibi de geçer. Yoksa eşimle zaten sistemimizi kendi işimizde kurmuştuk ama insan kendi mesleği için fırsat geçince o kadar okul okudum neden olmasin diyor .
Amin amin insallah çok sağol

Kızlar tahlillerde mikrop çıktı yatış verdi ama çok çok zorlanıyoruz
Yarın çıkış yapın dicem doktora
Hıc durmuyor durmadan ağlıyor bunu çıkar diye bas bas bağırıyor
Bir gün içinde üç damar yolu açıldı oynatmaktan
Dua edin lütfen inşaallah çabucak şifa bulsun yavrum

Etmez miyiz bilirim ne zor günler yasıyosun
Bugün hem cuma hem kandil
Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine size şifa versin insallh
Daha iyiyiz çok şükür.
Siz nasılsınız
Ne güzel canm hayırlı olsun maşallah

Canim cok uzuldum.rabbim bu mubarek gunun hatirina sifa versin insallah.atesi nasil yuksekmi hala.ates dustuyse cikis iste

Etmez miyiz bilirim ne zor günler yasıyosun
Bugün hem cuma hem kandil
Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine size şifa versin insallh

Ne güzel canm hayırlı olsun maşallah
Allah razı olsun canım.
Sen ve tutkku geldi aklıma zaten
Nasıl dayanmislar günlerce dedim.
Allahım çocuklarımızı da bizi de korusun hastaneler e düşürmesin. Hep sağlıkli olalım inşaallah

Daha iyiyiz çok şükür.
Siz nasılsınız

Senin adına çok sevindim canım, her şey gönlünce olur inşallah. biz de fena değiliz haftaya resmi tatili fırsat bulup kısa nir tatil ayarladık, eşim grip, mira da öksürmeye başladı

canım çok çok geçmiş olsun ama hastanede daha çabuk toparlamaz mı

Hayırlı kandiller, hayırlı cumalar nasılsınız ..
M Mavisu27 nasılsınız . meleğim benim kıyamam ona.. Gelsin gitsin bu da . bu günün yüzü suyu hurmetine inşallah.
Yer gök dua ile..

Canim cok uzuldum.rabbim bu mubarek gunun hatirina sifa versin insallah.atesi nasil yuksekmi hala.ates dustuyse cikis iste
Allah razı olsun kızlar.
Çok zormuş gerçekten
Kaç kez ağladım sabah oluncaya kadar.
Çıktık şükür evdeyiz
Söyledim doktorla en azindan bir gün daha kalın enfeksiyon seviyesini görelim dedi.
Hocam durmuyor daha kotu olacak dedim.
İğne verdi yolladı.
Resmen bir haftada bir buçuk kilaya yakın verdi kuzum çok üzgünüm hala da yemiyor
tubaa1 evet canım şükür ateş yok bugün
Rabbim evlatlarımızı korusun onlarla imtihan etmesin.
Bugün dualarınızda bizi de unutmayin teyzeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…