2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Gecmus olsun canim bende bas agrisi yok ama dayanilmayacak gibiyse doktoruna danis bisey onerir belki.

Happy birthday to you o zaman sana:) Allah sevdiklerin ve ailenle saglikli hayirli uzun omurler nadip etsin insallah.

Anladim canim:) ben erken evlendim 2 bucuk seneden sonra ilk cocugu yaptim simdi ikinci iste. 26 yasindayim 6 yillik evliyim:)
vay maşallah ben 25 oldum daha ilk olcak inşallah :)
Bu arada Babam falan dedinizde. Benim Kayınvalide haalaa bilmiyor Başkasından duyarsa artık bilemicemm. Kendisini seviyorum ama tüm dünyaya haber salar diye hala söylemedim
ay eşin söylemedimi bizimki duramaz
Benim kocam bu görmemişlikle oğlu olursa kesin kopartırda :)

Nice mutlu senelere iyi ki doğmuşsun taze anne
Benim 6+4 haftalık canım. Kusmuyorum ama böyle bulanıyor yemek görmek istemiyorum. Iyy ismi bile kötü geliyor

o bazen banada oluyor geçen gün sadece akşam yedim hiç bişey istemedi canım aksamda artık karnımın gurultusuna dayanamadım :))

Anladim canim:) ben erken evlendim 2 bucuk seneden sonra ilk cocugu yaptim simdi ikinci iste. 26 yasindayim 6 yillik evliyim:)

Canım erken evlenmişsin. Bende güya 2 sene bekliyecektim çocuk için. Herkes zaten uzun süre olmuyor deyince 6. ayda deneyi verdik, şansımada ilkinde oldumu. Demekki yapmıcam diyenler gerçekten yapıyormuş. Bende Şuan 26 yaşındayım, bence beklemeninde bir anlamı yoktu.

adanamerkez Yok canım eşim söylemez. Şuan da bak söyle başkasından duyarlarsa çok ayıp olur diyor. Bakalım, kalp atışını duyduntan sonra inşallah. Cadıyım

vay maşallah ben 25 oldum daha ilk olcak inşallah :)

Erken evlenmenin avantaji:)

Bencede beklemenin bir anlami yok canim cocuk bambaska bisey. Erken evlendim ama iyiki evlenmisim Allah bozmasin.

Erken evlenmenin avantaji:)

Bencede beklemenin bir anlami yok canim cocuk bambaska bisey. Erken evlendim ama iyiki evlenmisim Allah bozmasin.
hep isterdim erken anne olmayı 22-23 yaşında evlendim anca oldu bizmkisi :)
adanamerkez Yok canım eşim söylemez. Şuan da bak söyle başkasından duyarlarsa çok ayıp olur diyor. Bakalım, kalp atışını duyduntan sonra inşallah. Cadıyım
aynen öyle yap bari :) ben daha beta hcg görünce söyledim sadece aileler derken 7 sülale bütün arkadaşlar duydu

aynen öyle yap bari :) ben daha beta hcg görünce söyledim sadece aileler derken 7 sülale bütün arkadaşlar duydu

2 kişinin bildiği sır değildir diye boşuna demiyorlar 3 kişiye söylesen yeterli zaten

Bende ilk kizimi 23 yasinda dogurdum. Ama sende gec kalmis sayilmazsin. Yasin ideal bence.

Amin canımm. İnşallah her geçen gün dahada güzel olur

Amin cumlemizinki insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…