- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #1.641
Bende bulantılar bu hafta kendini gösterdi..Öyle gdip kusacak kadar olmuyor ama huzursuzda ediyor işte. Baş dönmem de birlikte olunca işyerinde masaya dayıyorum başımı. Ama ağzıma bir şeyler atınca duruyor sanki. Sürekli bir şey yemekte istemiyorum elbette bende kalorisi düşük atıştırmalar olsun diye ya mandalina yiyorum, ya beyaz leblebi vs..
Sizlerde de varmı peki? Bende hiç dinmeyen birde başağrısı var..İlaç alamadığımdan ağrıkesici yağ sürüyorum.O'da bir parça rahatlatıyor işte.
teşekkür ederimSurpriizz hosgeldin canim aramiza:))
Hehe ben yaşamasamda kocam yaşıyo sağolsun :) 1 senelik evliyim daha y. Genç olsam 3 sene düşünmezdim zatenOo tehlikeli o zaman 30 yilin patlamasini yasiyosun yanikac yillik evlisin?
Çok talihsiz bi yerdesin yaa :) Kızlar taş gibidir ordaIskandinavya ülkelerinden biri diyelimsen hangi ulkedesin?
Hehe ben yaşamasamda kocam yaşıyo sağolsun :) 1 senelik evliyim daha y. Genç olsam 3 sene düşünmezdim zaten
Cok sagol canimm :)Ben soyledim herkese bir kizim varya herkes erkek merakina dustu simdi gecen kvalide ruya gormus yorumunda erkek bebek falan diyo. Yaw he hee dedim bende:))
Artik endilenme sadece dikkat et dinlenmene bak saglikli beslen.
Kızlaarr hızınıza yetişemiyorum:) Bugün doğum günüm bi yandan face den kutlamalara cevap yazıyorum. Yataktan çıkamadım bugün :)
Bu arada bu sabaha karşı karın ağrısıyla uyandım ben. Adet sancısı gibi ama baya şiddetli. Sonra lavaboya gittim başım döndü midem bulandı mide boş kusamadımda öğürdüm bir süre. ıyy iğrencim dimi detaylarıyla yazdım :) Öğürme sırasında feci terledim sonrada titreme geldi. Bunların toplamı 3 4 dakika sürdü aslında :) ama ben korktum biraz. Cuma keseyi görsemde içim rahatlasa
vay maşallah ben 25 oldum daha ilk olcak inşallah :)Anladim canim:) ben erken evlendim 2 bucuk seneden sonra ilk cocugu yaptim simdi ikinci iste. 26 yasindayim 6 yillik evliyim:)
ay eşin söylemedimi bizimki duramazBu arada Babam falan dedinizde. Benim Kayınvalide haalaa bilmiyorBaşkasından duyarsa artık bilemicemm. Kendisini seviyorum ama tüm dünyaya haber salar diye hala söylemedim
Benim kocam bu görmemişlikle oğlu olursa kesin kopartırda :)
Kızlaarr hızınıza yetişemiyorum:) Bugün doğum günüm bi yandan face den kutlamalara cevap yazıyorum. Yataktan çıkamadım bugün :)
Bu arada bu sabaha karşı karın ağrısıyla uyandım ben. Adet sancısı gibi ama baya şiddetli. Sonra lavaboya gittim başım döndü midem bulandı mide boş kusamadımda öğürdüm bir süre. ıyy iğrencim dimi detaylarıyla yazdım :) Öğürme sırasında feci terledim sonrada titreme geldi. Bunların toplamı 3 4 dakika sürdü aslında :) ama ben korktum biraz. Cuma keseyi görsemde içim rahatlasa
Benim 6+4 haftalık canım. Kusmuyorum ama böyle bulanıyor yemek görmek istemiyorum. Iyy ismi bile kötü geliyor
Anladim canim:) ben erken evlendim 2 bucuk seneden sonra ilk cocugu yaptim simdi ikinci iste. 26 yasindayim 6 yillik evliyim:)
o da çok zor yaa Allah yardımcımız olsun bebişlerimize bizlere şifa versin sağık versin :)
Ben de viyanadayım canım,sende bu raraflardan çıkarsın ınsallah demiştim ama olmadıIskandinavya ülkelerinden biri diyelimsen hangi ulkedesin?
vay maşallah ben 25 oldum daha ilk olcak inşallah :)
Canım erken evlenmişsin. Bende güya 2 sene bekliyecektim çocuk için. Herkes zaten uzun süre olmuyor deyince 6. ayda deneyi verdik, şansımada ilkinde oldumu. Demekki yapmıcam diyenler gerçekten yapıyormuş. Bende Şuan 26 yaşındayım, bence beklemeninde bir anlamı yoktu.
Canım ben birde üstüne nezle oldum . Başğrısında bununda etkisi oldu galiba..Başğrısı da normalmiş olabilirmiş...Dayanıyoruz işte şimidlik :)Gecmus olsun canim bende bas agrisi yok ama dayanilmayacak gibiyse doktoruna danis bisey onerir belki.
hep isterdim erken anne olmayı 22-23 yaşında evlendim anca oldu bizmkisi :)Erken evlenmenin avantaji:)
Bencede beklemenin bir anlami yok canim cocuk bambaska bisey. Erken evlendim ama iyiki evlenmisim Allah bozmasin.
aynen öyle yap bari :) ben daha beta hcg görünce söyledim sadece aileler derken 7 sülale bütün arkadaşlar duyduadanamerkez Yok canım eşim söylemez. Şuan da bak söyle başkasından duyarlarsa çok ayıp olur diyor. Bakalım, kalp atışını duyduntan sonra inşallah. Cadıyım
Erken evlenmenin avantaji:)
Bencede beklemenin bir anlami yok canim cocuk bambaska bisey. Erken evlendim ama iyiki evlenmisim Allah bozmasin.
hep isterdim erken anne olmayı 22-23 yaşında evlendim anca oldu bizmkisi :)
aynen öyle yap bari :) ben daha beta hcg görünce söyledim sadece aileler derken 7 sülale bütün arkadaşlar duydu
Merhaba bende 6+2 gunluk hamileyim ypazartesi cagirdi doktor kalp atisi icin siz kacinci haftanizda duydunuz acabaKızlar bebeğimin kalp atışını duydum. Vay be gerçekten karnımda biri var:)
hep isterdim erken anne olmayı 22-23 yaşında evlendim anca oldu bizmkisi :)
aynen öyle yap bari :) ben daha beta hcg görünce söyledim sadece aileler derken 7 sülale bütün arkadaşlar duydu
Amin canımm. İnşallah her geçen gün dahada güzel olur
Merhaba bende 6+2 gunluk hamileyim ypazartesi cagirdi doktor kalp atisi icin siz kacinci haftanizda duydunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?