2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
haha aynen öyle bizim 3. müz paşalar gibi büyüdü vallaa

Beren düşünüyorum. Kızım Berooo diye bağırırım artıkk

Bende beroş diyorum bazen berker bazen berk bazen berkcan bazende berenus diyorum hepsinde de efendim annicim diye cevap veriyo yavrum. Cevremdekilerde bu duruma cok guluyo

Merhaba arkadaslar pazartesi gunu silik cizgi gordum en son reglim 9subatti sizce dr a ne zaman gitmeliyim alti ay once bir bos gebeligim oldu o yuzden biraz korkuyorum

hahahahah hunharca gülüyorum şuannn! Kızz miğdemiz bulansında kilo almayalımm Ben Home Office tarzi çalışıyorum, bu yüzden istediğim kadar istediğim yere öğürebilirim
kendine Müslüman ben kamu kurumunda ne halt yiciğimm

sen erken başlamışsın

şaka bi yana meraklı değilim de sadece gebeliğin sağlıklı olduğuna işaret dediler diye bir panikledim şuan panik geçti :)
geçtiğimiz gebelikte vardı bende düştü onu nasıl izah edecek bilim adamları

geçtiğimiz gebelikte vardı bende düştü onu nasıl izah edecek bilim adamları

o zaman bilim adamlarını salla gitsin biz bize yeteriz

Amin inşallah :) annemde benim için böyle der benim bebişimde uslu olur uykusu düzenli olur inşallah

o da çok zor yaa Allah yardımcımız olsun bebişlerimize bizlere şifa versin sağık versin :)

Amin cnm inşallah. Allah esirgesin hepimizi
Merhaba arkadaslar pazartesi gunu silik cizgi gordum en son reglim 9subatti sizce dr a ne zaman gitmeliyim alti ay once bir bos gebeligim oldu o yuzden biraz korkuyorum

Cnm hayırlı olsun öncelikle. Bence bi kan tahlili yaptir sonra değere göre gidersin. Kötü bi olay yaşamıssin ihmal etme

Merhaba arkadaslar bende 6+2 gunluk hamileyim normalde satim 19 ocak ama gec dollenme olmus dun 26 ocaka cekti adet tarihimi doktor 2 kasim gorunuyor dogumum 10 aylik bi bebegim var kazayla erken oldu nasip artik dun pit pitlarimizi duyduk sükürler olsun rabbim duymayan herkese nasip etsin

Aramıza hoşgeldinn. Allah kolaylık versin canım bebişlerinle.

Boş gebelikte Hormonda çıkıyor yalnız. Zaten 6- 7 haftaya kadar anlamıyoruz boş olup olmadığını. Doktora gitmek zorundasın malesef canım

Hosgeldin canim hayirlisi olsun evet bayag erken olmus Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Hosgeldin canim hayirlisi olsun evet bayag erken olmus Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Sagol canim evet baya erken oldu kaza aslinda kizim 2 yasina gelene kadar istemiyorduk ama nasip kucuk bebekle cok zor bide bulantilar eslik edince dayanilmaz oluyor. Aminn rabbim cumlemizin yardimcisi olsun senin ilk mi bebegin

Sagol canim evet baya erken oldu kaza aslinda kizim 2 yasina gelene kadar istemiyorduk ama nasip kucuk bebekle cok zor bide bulantilar eslik edince dayanilmaz oluyor. Aminn rabbim cumlemizin yardimcisi olsun senin ilk mi bebegin

allah kolaylık versin..sağ salim doğsun inşallah.sana yardımcı olabilecek biri var mı etrafında

Kızlar ben sabah yumurta yedim normalde sevmem. En azından midem bulanana kadar yiyim. Peynir yemedigim için 2 bardak süt icicem ama pastorize icebiliyorum. İnşallah faydası vardır. Bugunde ceviz alcam. İlk aylarda ceviz çok onemliymis sizde ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…