- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #1.681
Hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun canim?
haha aynen öyle bizim 3. müz paşalar gibi büyüdü vallaa
Beren düşünüyorum. Kızım Berooo diye bağırırım artıkk
değil her muayeneye gittiğinde ayrı ödeme yapıyorsun.
hani hastane..Bende her muayenede 55tl ödeyeceğim.
Taş gibi olmalarının bana bi sakıncası yok.Çok talihsiz bi yerdesin yaa :) Kızlar taş gibidir orda
hani hastane..
şimdi bir arkadaşla konuştumda muayenesi 80 tl olmuş
kendine Müslüman ben kamu kurumunda ne halt yiciğimmhahahahah hunharca gülüyorum şuannn!Kızz miğdemiz bulansında kilo almayalımm Ben Home Office tarzi çalışıyorum, bu yüzden istediğim kadar istediğim yere öğürebilirim
geçtiğimiz gebelikte vardı bende düştü onu nasıl izah edecek bilim adamlarısen erken başlamışsın
şaka bi yana meraklı değilim de sadece gebeliğin sağlıklı olduğuna işaret dediler diye bir panikledim şuan panik geçti :)
geçtiğimiz gebelikte vardı bende düştü onu nasıl izah edecek bilim adamları
ben oğlumdaki rahatlığa güvenerek yaptım..olamaaaaaz
oğlum henüz 18 aylık..ikisi bir çıksın aradan kariyerime bakayım dedim:)
oğlan da anasını hiç üzmez maşallah..gelen de öyle olsun rabbim hepimize güzel ahlaklı ve vicdanlı yetiştirebileceğimiz evlatlar nasip etsin..
o da çok zor yaa Allah yardımcımız olsun bebişlerimize bizlere şifa versin sağık versin :)
Merhaba arkadaslar pazartesi gunu silik cizgi gordum en son reglim 9subatti sizce dr a ne zaman gitmeliyim alti ay once bir bos gebeligim oldu o yuzden biraz korkuyorum
kendine Müslüman ben kamu kurumunda ne halt yiciğimm
Merhaba arkadaslar bende 6+2 gunluk hamileyim normalde satim 19 ocak ama gec dollenme olmus dun 26 ocaka cekti adet tarihimi doktor 2 kasim gorunuyor dogumum 10 aylik bi bebegim var kazayla erken oldu nasip artik dun pit pitlarimizi duyduksükürler olsun rabbim duymayan herkese nasip etsin
Merhaba arkadaslar pazartesi gunu silik cizgi gordum en son reglim 9subatti sizce dr a ne zaman gitmeliyim alti ay once bir bos gebeligim oldu o yuzden biraz korkuyorum
Merhaba arkadaslar bende 6+2 gunluk hamileyim normalde satim 19 ocak ama gec dollenme olmus dun 26 ocaka cekti adet tarihimi doktor 2 kasim gorunuyor dogumum 10 aylik bi bebegim var kazayla erken oldu nasip artik dun pit pitlarimizi duyduksükürler olsun rabbim duymayan herkese nasip etsin
Hosgeldin canim hayirlisi olsun evet bayag erken olmus Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Sagol canim evet baya erken oldu kaza aslinda kizim 2 yasina gelene kadar istemiyorduk ama nasip kucuk bebekle cok zor bide bulantilar eslik edince dayanilmaz oluyor. Aminn rabbim cumlemizin yardimcisi olsun senin ilk mi bebegin
Aramıza hoşgeldinn. Allah kolaylık versin canım bebişlerinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?