- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #1.661
Bende ilk kizimi 23 yasinda dogurdum. Ama sende gec kalmis sayilmazsin. Yasin ideal bence.
Bende pazartesi gidicem ya insallah guzel seyler soyler korkuyrm.oncedende bir dusugum var cunkuHayirli olsun canim ben daha doktora bile gitmedim:))
ben lisedeyken anneme ablanmı derlerdi genç gösterirdi çok hoşuma giderdi :)Benim annem şuan 43 yaşında. Çoğu zaman arkadaş gibi olsakda bence bukadar küçükken çocuk yapılmamalı. Ben çocukken bunun ceremesini çok çektim.
Bende ilk kizimi 23 yasinda dogurdum. Ama sende gec kalmis sayilmazsin. Yasin ideal bence.
Amin cumlemizinki insallah
ben bulamıyorum ya arkadaşlarım erkek olursa EREN kız olursa CEREN koy diyorKIZLAR BEBEĞİNİZE İSİM DÜŞÜNDÜNÜZ MÜÜ??
BEN ERKEK OLURSA : MİRAN
KIZ OLURSA: BEREN belki ama bilemiyorum
merhaba kızlar..
mide bulantıları başlayan var mı..
ben daha doktora gitmedim.kan tahlili bile yaptıramadım..üç tane test pozitif çıktı..cumaaya tahlil yaptırcam inş..
sabah hafif bulantı vardı grip mi oluyorum yoksa mide bulantıları mı başlıyo bilemedim..oğum da hiç bulantım olmamıştı korkuyorum..
doğumgünü olan arkadaşa SAĞLIKLI VE MUTLU BİR YAŞ diliyorum..
Benim annem şuan 43 yaşında. Çoğu zaman arkadaş gibi olsakda bence bukadar küçükken çocuk yapılmamalı. Ben çocukken bunun ceremesini çok çektim.
KIZLAR BEBEĞİNİZE İSİM DÜŞÜNDÜNÜZ MÜÜ??
BEN ERKEK OLURSA : MİRAN
KIZ OLURSA: BEREN belki ama bilemiyorum
merhaba hoşgeldin kimi arkadaşlarda başlamış bende yok :) ayrıca çevremdekiler bir çocuğunda çok bulantısı olduğunu bazısında hiç olmadığını söylüyor endişelenme :)merhaba kızlar..
mide bulantıları başlayan var mı..
ben daha doktora gitmedim.kan tahlili bile yaptıramadım..üç tane test pozitif çıktı..cumaaya tahlil yaptırcam inş..
sabah hafif bulantı vardı grip mi oluyorum yoksa mide bulantıları mı başlıyo bilemedim..oğum da hiç bulantım olmamıştı korkuyorum..
doğumgünü olan arkadaşa SAĞLIKLI VE MUTLU BİR YAŞ diliyorum..
ben bulamıyorum ya arkadaşlarım erkek olursa EREN kız olursa CEREN koy diyor
ama ben hiç beğenmiyorum böyle değişik modern isim istiyorum ama eşimde onları istemiyor poyraz , çınar vs o tarz
kızda da ece - ada - öykü bu isimler beğendiklerim bakalım cinsiyet belli olsun da :)
Canim bence o insanin kendini yetistirmesiyle alakali ben cok egitimlerde bulundum ve kitaplar okudum ozellikle cocugumun gelisim evresinde hep ayina veya yasina gore seyler uyguladim suan izguvenli kendini cok guzel ifade eden bd doktor kontrollerindede doktorun soyledigi yasitlarindan 1 yil ilerde kelimesini duydum. Herkes ayni sekilde olmayabilir ama kisinin bilinciylede alakali. Ben iyiki erken yapmisim diyorum.
Benim kizin adi beren:) bir tane daha kuz olursa mira dusundum. Erkegi hebuz dusunmedim
3 şubat:) teşekkürlerCanım tebrikler şimdiden. En son adet tarihin neydi?
ben oğlumdaki rahatlığa güvenerek yaptım..olamaaaaazmerhaba hoşgeldin kimi arkadaşlarda başlamış bende yok :) ayrıca çevremdekiler bir çocuğunda çok bulantısı olduğunu bazısında hiç olmadığını söylüyor endişelenme :)
3 şubat:) teşekkürler
Canım annem zaten 15 yaşında evlenmiş. İstediği eğitimden geçsede o yaşta evlenilmez. Çok iyiydi annem halada çok iyi anlaşırız fakat aile sorunları falan olunca o yaşta kaldırılmıyor.
Beren çok tatlı bir isim yaa.
Bulantılar için çok az erken. Bence direkt Doktor kontrolüne git Kesen görünebilir.
O konuda haklisin kesinlikle benim annemde 15 yasinda evlenmis tabi bazi sorunlar olabiliyor ama 15 te cocuk abi yaa. O yasta birde cocuk olunca ne bekleyebilirsin ki Allahtan ben 3. Cocugum acemilik zamanina denk gelmemisim:)) kiyamam onlara ya.
Beren ismi cok tatli kendileride cok tatli oluyor muhakkak koy:)
doktorum bu hafta yokmuş..o yuzden haftaya caesamba gideceğim..daha bir hafta var yaa..heyecan yaptım:)
doktorum bu hafta yokmuş..o yuzden haftaya caesamba gideceğim..daha bir hafta var yaa..heyecan yaptım:)
mattmazel ve özelde doğum yapan diğer arkadaşlar Bu ücretlere muayene testler vs. dahil mi değil mi. Yani doğum 2000 ise onu sadece doğum için veriyoruz diğer ücretler ayrı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?