2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim annem şuan 43 yaşında. Çoğu zaman arkadaş gibi olsakda bence bukadar küçükken çocuk yapılmamalı. Ben çocukken bunun ceremesini çok çektim.
ben lisedeyken anneme ablanmı derlerdi genç gösterirdi çok hoşuma giderdi :)

Bende ilk kizimi 23 yasinda dogurdum. Ama sende gec kalmis sayilmazsin. Yasin ideal bence.
Amin cumlemizinki insallah

aynen ideal inşallah sağlıkla kucağımıza alırsak

merhaba kızlar..

mide bulantıları başlayan var mı..

ben daha doktora gitmedim.kan tahlili bile yaptıramadım..üç tane test pozitif çıktı..cumaaya tahlil yaptırcam inş..

sabah hafif bulantı vardı grip mi oluyorum yoksa mide bulantıları mı başlıyo bilemedim..oğum da hiç bulantım olmamıştı korkuyorum..

doğumgünü olan arkadaşa SAĞLIKLI VE MUTLU BİR YAŞ diliyorum..

KIZLAR BEBEĞİNİZE İSİM DÜŞÜNDÜNÜZ MÜÜ??

BEN ERKEK OLURSA : MİRAN
KIZ OLURSA: BEREN belki ama bilemiyorum
ben bulamıyorum ya arkadaşlarım erkek olursa EREN kız olursa CEREN koy diyor

ama ben hiç beğenmiyorum böyle değişik modern isim istiyorum ama eşimde onları istemiyor poyraz , çınar vs o tarz

kızda da ece - ada - öykü bu isimler beğendiklerim bakalım cinsiyet belli olsun da :)

Canım tebrikler şimdiden. En son adet tarihin neydi?

Benim annem şuan 43 yaşında. Çoğu zaman arkadaş gibi olsakda bence bukadar küçükken çocuk yapılmamalı. Ben çocukken bunun ceremesini çok çektim.

Canim bence o insanin kendini yetistirmesiyle alakali ben cok egitimlerde bulundum ve kitaplar okudum ozellikle cocugumun gelisim evresinde hep ayina veya yasina gore seyler uyguladim suan ozguvenli kendini cok guzel ifade eden bir cocuk yetistirdim doktor kontrollerindede doktorun soyledigi yasitlarindan 1 yil ilerde kelimesini duydum. Herkes ayni sekilde olmayabilir ama kisinin bilinciylede alakali. Ben iyiki erken yapmisim diyorum.

KIZLAR BEBEĞİNİZE İSİM DÜŞÜNDÜNÜZ MÜÜ??

BEN ERKEK OLURSA : MİRAN
KIZ OLURSA: BEREN belki ama bilemiyorum

Benim kizin adi beren:) bir tane daha kiz olursa mira dusundum. Erkegi henuz dusunmedim

merhaba hoşgeldin kimi arkadaşlarda başlamış bende yok :) ayrıca çevremdekiler bir çocuğunda çok bulantısı olduğunu bazısında hiç olmadığını söylüyor endişelenme :)

Olucaksa biraz modern olsun yahuu. Çınar ve Çağdaş isimleride çokk hoş

Canım annem zaten 15 yaşında evlenmiş. İstediği eğitimden geçsede o yaşta evlenilmez. Çok iyiydi annem halada çok iyi anlaşırız fakat aile sorunları falan olunca o yaşta kaldırılmıyor.

Beren çok tatlı bir isim yaa.

merhaba hoşgeldin kimi arkadaşlarda başlamış bende yok :) ayrıca çevremdekiler bir çocuğunda çok bulantısı olduğunu bazısında hiç olmadığını söylüyor endişelenme :)
ben oğlumdaki rahatlığa güvenerek yaptım..olamaaaaaz

oğlum henüz 18 aylık..ikisi bir çıksın aradan kariyerime bakayım dedim:)

oğlan da anasını hiç üzmez maşallah..gelen de öyle olsun rabbim hepimize güzel ahlaklı ve vicdanlı yetiştirebileceğimiz evlatlar nasip etsin..

O konuda haklisin kesinlikle benim annemde 15 yasinda evlenmis tabi bazi sorunlar olabiliyor ama 15 te cocuk abi yaa. O yasta birde cocuk olunca ne bekleyebilirsin ki Allahtan ben 3. Cocugum acemilik zamanina denk gelmemisim:)) kiyamam onlara ya.

Beren ismi cok tatli kendileride cok tatli oluyor muhakkak koy:)

haha aynen öyle bizim 3. müz paşalar gibi büyüdü vallaa

Beren düşünüyorum. Kızım Berooo diye bağırırım artıkk

mattmazel ve özelde doğum yapan diğer arkadaşlar Bu ücretlere muayene testler vs. dahil mi değil mi. Yani doğum 2000 ise onu sadece doğum için veriyoruz diğer ücretler ayrı değil mi

değil her muayeneye gittiğinde ayrı ödeme yapıyorsun.

sadece doğumda bize ekstra bir masraf çıkarmadılar..bazı hastanelerde masraf çıkarılıyor diye duymuştum

ben2013 ağustosta 1450 ye sezeryan oldum ..şimdi sordum 3000 dediler..muhtemelen doğuma kadar artacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…