2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
7hafta 3 günlük hamileyim.Mide bulantim yok ama uyumaktan bulanicak zamanimda olmuyor.Kasık ağrım çok oluyor sizde de varmi agrı normal heralde..
Bnmde 7+3 görünüyor ultrasonda
BBulantı hafif var gibi uyuma konusuna gelince aynen boş vaktin hepsinde dalıp gidiyorum acıkınca uyanıyorum sonra yine acıkıyorum hiç yememişsin gbi inşallah Kilo almam çok fazla
Kasık agrım da arada bi var

Öğlen yemeğini fazla kaçırdım galiba çok fena uyku bastı yaa iki gündür öğleden sonra çok uyukluyorum

uykunun öğlen yemeği ile alakası yok tatlım tamamen bebeğinle alakalı bişey ben gözlerimi açamıyordum 2 hafta önce umarım sende bir an önce alışırsın

Bnmde 7+3 görünüyor ultrasonda
BBulantı hafif var gibi uyuma konusuna gelince aynen boş vaktin hepsinde dalıp gidiyorum acıkınca uyanıyorum sonra yine acıkıyorum hiç yememişsin gbi inşallah Kilo almam çok fazla
Kasık agrım da arada bi var

Düne kadar deli gibi yiyiyordum ama gecti simdi normale döndüm, bol su iç meyve ye ben 76 kiloyla hamile kaldim.o kadar yedim ama kilo almadim insallah boyle gider. Herkes bulantin yok sanslisin diyo ama ben cok tirsiyorum kilo alicam diye :)

Düne kadar deli gibi yiyiyordum ama gecti simdi normale döndüm, bol su iç meyve ye ben 76 kiloyla hamile kaldim.o kadar yedim ama kilo almadim insallah boyle gider. Herkes bulantin yok sanslisin diyo ama ben cok tirsiyorum kilo alicam diye :)
Su hiç içemiyorum inş olmaz bulantın ama bnm bugün başladı Allah yardım etsin bize ve. Bizim gibiler e

Selam kizlar, saglik ocaginda verdigim tahliller cikti , karaciger enzimimden ALT birazcik yuksek cikti insallah yukselmez ve TSH 3,89 cikti aslinda normal degerlerde ama gebelik icin yuksek sanirim ilac kullanmak zorunda kalicam.. Birde kan degerlerimde demir dusuk cikti uff hic kan ilaci icmek Istemiyorummm:mad: bebegimle saglikli bir gebelik geciririz insallah.:nazar:

Bende seni merak etmiştim cnm. Ama kendi diline yaptın yok kilo veriyim midem bulansin diye diye bulantin geldi. Benimde var ama yoğun değil Drye gidince sorcam ne aliyim die. Çünkü veriyorlar biliom. Sen neden sormadım doktora ilaç. Bi telefon aç bari

Canım o an okadar ağrım vardıki bulantı umrumda bile değildi. Bugün şükürler olsun çok daha iyiyim ve bulantılarımda çok düşük seviyede :) Arkadaşım Zofran kullanmış. İçerisin de 10 adet varmış. 40-45 tl civarındaymış. Doktoruma soruyim de kötüleşince onu kullanıyım.
Vallahi haklısın canım ne diyim. Kendim ettim. Sanada Allah kolaylık versin canım. İnşallah hep az kalır.

• Beğen
Reactions: GCA
uykunun öğlen yemeği ile alakası yok tatlım tamamen bebeğinle alakalı bişey ben gözlerimi açamıyordum 2 hafta önce umarım sende bir an önce alışırsın
Evet canım olabilir ilk hamileliğimdede çok uyuyodum akşamları daha saat 8 de tv karşısında uyuyakalıyordum. Neyseki ileriki aylarda azalmıştı bu durum

Selam kizlar, saglik ocaginda verdigim tahliller cikti , karaciger enzimimden ALT birazcik yuksek cikti insallah yukselmez ve TSH 3,89 cikti aslinda normal degerlerde ama gebelik icin yuksek sanirim ilac kullanmak zorunda kalicam.. Birde kan degerlerimde demir dusuk cikti uff hic kan ilaci icmek Istemiyorummm:mad: bebegimle saglikli bir gebelik geciririz insallah.:nazar:
Geçmiş olsun cnm bende haftaya kan tahlili yaptırıcam tsh benimde biraz yüksek çıkıyo senin gibi eğer yine yüksek çıkarsa ilaç vericek drum

Kızlar :) dr geldim şimdi keseyi gördük bide içinde bişi daha varmış bebegin beslenecegi bölüm oda oluşmuş çok tatlış duruyor yaa ama kalp atışı için 7 nisana randevu verdi iyi doktorumuda sevdim inşallah herşey yolunda gider benim ve tüm isteyenlerin :)))))
çok sevindim cnm darısı bizlerin başına allah tamamına erdirir inş

Kizlar izmirde onereceginiz kadin dogum uzmani ariyorum uckuyular balcova narlidere o taraflarda olursa cok iyi olur...makul fiyatli da olursa sevinirim...

Kızlar ben heyecandan kaç cm die sormayı unuttum gs diye bir deger var o mu yoksa üstteki deger mi

Back
X