- Konu Sahibi adanamerkez
- #5.161
Bebegi gorunce mi 4 haftalik deriz dedi kese yi gorunce mi? Siz keseyi gordunuz mu canim?Bizim bugün 5 hafta 1 gün olacaktı ama geç döllenme dedi ve bebeği gördüğümüz an 4 haftalık diyeceğiz dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebegi gorunce mi 4 haftalik deriz dedi kese yi gorunce mi? Siz keseyi gordunuz mu canim?Bizim bugün 5 hafta 1 gün olacaktı ama geç döllenme dedi ve bebeği gördüğümüz an 4 haftalık diyeceğiz dedi
Bnm
Bnm geç olabilir dedi keseye baktığında 12 gün geride idi ama bu hafta 5 gün geride idi gittikçe açık kapanır dedi doktor
Bebegi gorunce mi 4 haftalik deriz dedi kese yi gorunce mi? Siz keseyi gordunuz mu canim?
Eveet duydum çook şükür Size de nasip olur inşallah hatta kesede 5+2 idi geçen hafta bu hafta 6+2 diye gittim 7+2 göründügözünüz aydın :) kalp atışını duydunuz mu? benim de yarınkontrolüm var. 10 gün önce 6+6 diye gittim ama 5+6 görünüyordu. kalp atışını duyamadık.
Yeşil mi ilk defa duydumKizlar yeşil akintisi.olan varmi aranizda
İlk defa mı oluyorİyi akşamlar hanımlar az önce bir iki damla leke geldiğini farkettim çok moralim bozuldu yaa inş. Kötü bişey yoktur![]()
Korkma canm, hepsi sırasıyla görülür insallah.bebeği görünce dedi ama belki de keseyi görünce demek istedi çünkü kese görünmeden bebek mi görülürdoktor şaşırmış olmalı daha biz bişey göremedik bekliyoruz korkuyla
![]()
maşallah :) inşallah bizimki de büyümüştür. 9 gün geçti bir gece geçmiyorEveet duydum çook şükür Size de nasip olur inşallah hatta kesede 5+2 idi geçen hafta bu hafta 6+2 diye gittim 7+2 göründü
Korkma canm, hepsi sırasıyla görülür insallah.
yeni evliyken olmuştu bende. yemyeşil değil de sarıdan yeşile giden bir renk. mikrop kapmışsındır muhtemelen. şeffaf beyaz ve açık sarı dışındaki her renk sıkıntı malesefYeşil mi ilk defa duydum
Tamam tatlım ıyı dınlenmeler :))))Çok teşekkür ederim canım benimRaporluyum bu hafta. Kaynanama geldim o da bana bakıyor sağolsun :) herşey yolunda çok şükür. Bebişte iyise benden iyisi yok :)
Çok hızlı büyüyorlar yaa inan güzel haberler ver yarın banaaamaşallah :) inşallah bizimki de büyümüştür. 9 gün geçti bir gece geçmiyor![]()
Bebisi Sata gore ne zaman gormustun cnm?Eveet duydum çook şükür Size de nasip olur inşallah hatta kesede 5+2 idi geçen hafta bu hafta 6+2 diye gittim 7+2 göründü
Evet cnm ilk defa geldi birkaç damla çok az kırmızı deil kahve gibi ilk hamileliğimdede olmuştuİlk defa mı oluyor
Bu pazartesi gördüm sat 26 ocakBebisi Sata gore ne zaman gormustun cnm?
Çok hızlı büyüyorlar yaa inan güzel haberler ver yarın banaaa
Tam 8 bitmişti sat a göre ama ultrasonda 7+2 çıktıBebisi Sata gore ne zaman gormustun cnm?
Ayy o ben canım yaa.. Herşey sinir herşey. En ufacık şey beni çıldırtmaya yetiyor. O yüzden seni anlayabiliyorum.Accayip sinirleniyorum. Sizde de var mı ? Hemen parlayasım karsımdakını tartaklayasım var laflarla. Ne kdr pozitif bi insandım oysaki. Umarım düzelerim.