2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bnm

Bnm geç olabilir dedi keseye baktığında 12 gün geride idi ama bu hafta 5 gün geride idi gittikçe açık kapanır dedi doktor

gözünüz aydın :) kalp atışını duydunuz mu? benim de yarınkontrolüm var. 10 gün önce 6+6 diye gittim ama 5+6 görünüyordu. kalp atışını duyamadık.

Bebegi gorunce mi 4 haftalik deriz dedi kese yi gorunce mi? Siz keseyi gordunuz mu canim?

bebeği görünce dedi ama belki de keseyi görünce demek istedi çünkü kese görünmeden bebek mi görülür :D doktor şaşırmış olmalı daha biz bişey göremedik bekliyoruz korkuyla :KK17:

gözünüz aydın :) kalp atışını duydunuz mu? benim de yarınkontrolüm var. 10 gün önce 6+6 diye gittim ama 5+6 görünüyordu. kalp atışını duyamadık.
Eveet duydum çook şükür Size de nasip olur inşallah hatta kesede 5+2 idi geçen hafta bu hafta 6+2 diye gittim 7+2 göründü

Accayip sinirleniyorum. Sizde de var mı ? Hemen parlayasım karsımdakını tartaklayasım var laflarla. Ne kdr pozitif bi insandım oysaki. Umarım düzelerim.
Ayy o ben canım yaa.. Herşey sinir herşey. En ufacık şey beni çıldırtmaya yetiyor. O yüzden seni anlayabiliyorum.

Back
X