2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhabalar hanımlar benim yorgunluğum hiç geçmeyecek sanırım çok uyuyorum.Çalışan hamileyim eve gidince yemek yiyip uzanıyorum .

hamile olduğumu öğrendiğimden beri işe gitmiyorum evde uyumaktan başka bişi yapmıyorum ona rağmen yorgunluk geçmiyo.allah çalışan annelere bol bol kuvvet versin gerçekten zor

hımmm bulantı demişken bi arkadaşım önermişti ayva yiyorum bikaç gündür iyi geldi bana baya baya az oluyo bulantılarım.denemek isterseniz :nazar::anneadayı:
Ben ilk hamileliğimde hep ayva yemiştim, ayva yiyenin çocuğu gamzeli olur derler. Benim minnoşum da avatardaki kıza benziyor, gamzeleri var bir de :)

gerçekten geçmiyorr günlerr ya :) siz lakp atışını duydunuz ama dimi? ben daha duymaya gidecem
evet duydum çok şükür :)

Ben ilk hamileliğimde hep ayva yemiştim, ayva yiyenin çocuğu gamzeli olur derler. Benim minnoşum da avatardaki kıza benziyor, gamzeleri var bir de :)

ay o doğrumu ya gamzeli insana bayılırım :) kızınızda böyleyse maşallah çok tatlıymış

evet duydum çok şükür :)

ay o doğrumu ya gamzeli insana bayılırım :) kızınızda böyleyse maşallah çok tatlıymış
Evet böyle, sadece saçları sarı ve gamzeli :) Teşekkür ederiz teyzesi :)
Aslı var yok bilmem tabi, ama bana annem çok tembihlemişti ayva ye çocuğun güzel olur diye :)

Merhaba canım,,, dün akşamım çok daha rahat geçti çok hafifti bulantı. İlk günümdü ama.. Evelki gün öğürüp duruyodum su geliyodu ağzımdan. İşe yaradığnı düşünüyorum psikolojik bile olsa iyi geliyo :) ben pek sıkıntıya gelemediğimden akşam saat 6-7 gibi takıp uyku bastırdığında çıkarıcam bilekliği,dün öyle yaptım. İki bileklik oluyo pakette. Fiyatı 30 Tl civarı,tavsiye ederim bulantısı olan arkadaşlarıma

Çok sağol canım bende alayım hemen o zaman

arkadaşlar kasım annesi yaptık kendimizi ama bence çoğumuz ya da 10 kasım a kadar bekleyenler ekim annesi oluruz gibi geliyo bana :)
Bana da öyle geliyor benim zaten mecburi sezaryen olacağı için 10 Kasım'a kadar beklemem doktor ne zaman derse bebiş gelir :)

Merhabalar hanımlar benim yorgunluğum hiç geçmeyecek sanırım çok uyuyorum.Çalışan hamileyim eve gidince yemek yiyip uzanıyorum .

Bende aynı durumdayım 6da uyanıp işe gidiyorum akşam en geç 9da uyumuş oluyorum..yoksa dayanamazdım..geçen haftalarda 11de yatıyordum bütün gün çok zorlanıyordum şimdi bulantı da var zaten hemen atıyorum kendimi yatağa

Back
X