2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar siz kalp atışlarını dinlediniz sanırım. Devlet hastanesine gittim dr sadece kalp atışını gösterdi. Dinlemedim ben yani. Acaba tam oluşmadığı için mi yoksa uğraşmak mı istemedi

Keseyi gördük demekki boş gebelik değil dedi. Sanırım sadece keseyi görmek yetiyor :KK64:
Canım boş gebelik denilen şey kese vardır ama içinde yolk ve embriyo oluşmaz... Demekki doktor içinde bi oluşum görmüş, ya da kimyasal veya dış gebelik olmadığını ifade etmek istemiş aslında ama yanlış söylemiş

Arkadaslar Merhaba 3 yıllık çocuk ozlem inden sonra çok şükür Rabbim bizede mucizesi ni verdi bugün doktora gittik vajinal ultrason da keseye gördük ama doktor progesteron tahlili istedi 16.9 çıktı sizce nasıl bi değer araştırdım ama pek bişey anlamadım düşük tehlikesi var dedi ilaca başlattı lütfen yardımcı olurmusunuz

Arkadaslar Merhaba 3 yıllık çocuk ozlem inden sonra çok şükür Rabbim bizede mucizesi ni verdi bugün doktora gittik vajinal ultrason da keseye gördük ama doktor progesteron tahlili istedi 16.9 çıktı sizce nasıl bi değer araştırdım ama pek bişey anlamadım düşük tehlikesi var dedi ilaca başlattı lütfen yardımcı olurmusunuz
Canim içini ferah tut. Ilac lar ini kullan tedbir içinde progestan veriliyor gebelere. Benim Progesteron um 6 dan düşük cikti. Var gerisini sen düşün. Hem igne hemde progestan kullanıyorum. Allah a emanetler inş. Birsey olmaz bebislerimiz e.

Canim içini ferah tut. Ilac lar ini kullan tedbir içinde progestan veriliyor gebelere. Benim Progesteron um 6 dan düşük cikti. Var gerisini sen düşün. Hem igne hemde progestan kullanıyorum. Allah a emanetler inş. Birsey olmaz bebislerimiz e.
Sağol canım peki kalp atışını duydun uz mu siz ben keseye görünce ağlamaya başladım zaten onu sormak aklıma bile gelmedi

Ben hala öyle hissediyorum :) Bu gayet normal ama böyle düşündükçe bebeğini strese sokuyorsun o yüzden bence rahat ol her şey yolunda gider o zaman :KK36:
yeni girebildim bi kaç gündür siteye çok teşekkür ederim ilginize haklısınız ama il hamilelik olunca biraz panik var haliyle :D

midem sindirmek yerine geri çıkarmak derdinde:110: neden görevini bıraktı anlamıyorum :KK34:kıskanıyor herhalde:63: genişçe kendisi yayılmaya alıştı tabi istemiyor sıkışmak:KK46:

Kizlar evde uygulnan gebelik testi neden sabah yapilinca etkili 14 gun gecdi bhcg gecen hafta 10.25 cikdi hergun abartisiz test yapiorum evde yine bisiy yok yine yok

Kizlar evde uygulnan gebelik testi neden sabah yapilinca etkili 14 gun gecdi bhcg gecen hafta 10.25 cikdi hergun abartisiz test yapiorum evde yine bisiy yok yine yok
Bence bu bi komplo....negatif cikip amannn nasil olsa negatifim adetim gelir elbet, strestendir diyesin ve aldirma zamanini gecirtmek icin boyle sanirim.....bende 2 kere yaptim negatif cikti bhcg 2791 cikti...

6 aydir korunmuyoruz vee 2.bebisi cok istiyorum :( rabbim nasip eder saglikla sıhhatle ins.esimi bu saatde nöbetci eczaneye yolladim 5-10 tane test al dedim :))
Dely regl oldum ben ya ara verip bir ay beklemem mi yoksa tekrar mı başlasam klomene bilemedim

Bence bu bi komplo....negatif cikip amannn nasil olsa negatifim adetim gelir elbet, strestendir diyesin ve aldirma zamanini gecirtmek icin boyle sanirim.....bende 2 kere yaptim negatif cikti bhcg 2791 cikti...

8
Canım boş gebelikte yolk ve embriyo oluşmuyo.. Eğer boş gebelik değil demişse kese içinde yolk ya da embriyo gelişimi gözlemiştir dr.
Ve evet muz çok iyi geliyo mideye kızlar,ben sabahları kalktığımda midem kötü oluyo hemen bi muz yiyorum geçiyo yanması ezilmesi...

aaa bilmiyordum tesekkur ederim bilgi icin :)

Yok canm kagitta yazmaz o doktor görüyor hani kalp atışı falan olmuyoya o bos oluyo ist e

ben gittigimde daha cok kucuktu kese de kucuktu hatta oyuzden gorunmemistir 7 nisanda gorecez inşallah :)

Simdi cikmis veeeeeeeeee mutlu son 2791 HAMILEYIMMMMMM
ayyyy inanmiyorum tebrik ederim canimm cok mutlu oldum :) ayy daha iki gun once negatifti degil mi ??

o zaman benim 4,7mm miş o zaman gittiğimde kaç haftalık olduğum yazmıyor ama ?

bana 4 yada 4 bucuk haftaliksin demisti benimde kesem 3.7 mm :)

6 aydir korunmuyoruz vee 2.bebisi cok istiyorum :KK43: rabbim nasip eder saglikla sıhhatle ins.esimi bu saatde nöbetci eczaneye yolladim 5-10 tane test al dedim :))
Hani 3 cocuk isteyen biri varya bence onun aldigi karardir...cocuk istemeyenlere karsi alinmis bir onlemdir belki...kurunun yaninda yas da yanar hesabi. :)

A
8

aaa bilmiyordum tesekkur ederim bilgi icin :)

ben gittigimde daha cok kucuktu kese de kucuktu hatta oyuzden gorunmemistir 7 nisanda gorecez inşallah :)

ayyyy inanmiyorum tebrik ederim canimm cok mutlu oldum :) ayy daha iki gun once negatifti degil mi ??

bana 4 yada 4 bucuk haftaliksin demisti benimde kesem 3.7 mm :)
Aynen...yarin idrar testi alicam bakalim.hala negatifmi cikacak :)

Back
X