2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben de Pazartesi doktora gideceğim, umarım güzel şeyler söyler.Devlet Hastanesine gideceğim.
Pazartesi 5+4 günlük olmuş olacak.
Ultrasonla karın üstünden mi bakılıyor yoksa vajinal ultrason mu yapılıyor ? Bilgi verebilir misiniz kızlar ?

Benim de pek bulantı yok aç kalınca ya da çok bişiler yedigimde hazımsızlık gibi bişi oluyor. Önceki hamilelikte de böyleydi benim
yalnız değilim o zaman korkuyorum da bu çarşamba kontrole gittim kese göründü ama henüz bebeği göremediğimden önümüzdeki çarşamba kontrole çağırdı doktor boş gebelik olup olmayacağına bakılacak dua edin arkadaşlar

KıZlar günaydın bu catlatma kremi için arastıran varmı bn bıraz baktım avenue var bıde lierac ıkısı arasında kararsız kldımm...

Ben de Pazartesi doktora gideceğim, umarım güzel şeyler söyler.Devlet Hastanesine gideceğim.
Pazartesi 5+4 günlük olmuş olacak.
Ultrasonla karın üstünden mi bakılıyor yoksa vajinal ultrason mu yapılıyor ? Bilgi verebilir misiniz kızlar ?

canım karın üstünden bakmıştı bende. sen de de oyle bakar çünkü 5+4 de vajinal bakmaz bence. inşallah güzel haberler alırsın.

ya arkadaşlar ben de hiç mide bulantısı yok sadece aç kaldığımda yaşıyorum ve çok iştahım açık bu sefer de yeyince midem rahatsız oluyor benim gibi mide bulantısı yaşamayan var mı

inşallah mide bulantın hiç başlamaz benimde yok hiç hamileliğimin farkında bile değilim hatta allahıma bin şükür korkma ara ara öğürme gelir sadece

canım karın üstünden bakmıştı bende. sen de de oyle bakar çünkü 5+4 de vajinal bakmaz bence. inşallah güzel haberler alırsın.
Bakalım ne diyecek,ben 2 miyomla hamile kaldım.Birisi 4cm ,diğeri 2 cm civarı,sürekli kontrol edilen bir hamilelik olacak benimkisi herhalde.İnşallah her şey yolunda gider.

inşallah mide bulantın hiç başlamaz benimde yok hiç hamileliğimin farkında bile değilim hatta allahıma bin şükür korkma ara ara öğürme gelir sadece
çok teşekkür ederim mide bulantısı olmayınca ters giden bişey mi var acaba diye endişe ediyorum da

Günaydın kızlar, dün Dr a gittim tam 6+0 iken, kesemizin boyu 6mm dedi, normal mi? Çok bişi anlamadım. 7,8 tüp kan verdim. Aslında Nisanın 8-10 U gibi bi tarihte gidecektim ama il dışına çıktık. Iyi bi yerde de muayene olmak istedim. Kalp atışları Allah izin verirse 7 ila 10 gün arası dedi. Sabah bulantıları başladı bende. Öğürüyorum resmen.
kalp atışına geç çağırmamış mı

Buldum seni sonunda:)
Hapşuruk ben canımmmmm
Eskisi gibi aktif olunmuyo diimi forumda? Ozaman çocuk yoktu bütüngün otururdum
Forumun karşısında:KK70:
Şimdi zor yetişiyorum
Dra ne zaman gidiyosun? Biz dün kalp atışlarını duyduk:KK36:

Evet canım ya,bir de feci bulantlarım başladı senne durumdasın,masalda en ileri dönemdeböyle bulanıyodum ve çok kısa sürmüştü,bunda hem çok erken başladı hem çok yoğun,dün dr.a gittik 5+5 ti,kese 6+1 günlük çıktı bebek oluşumunuda gösterdi ama hiç alttan usg yapmayalım haftayagel kalp atışınıda duyarız dedi,sağlıklı bi gebelik keyfini çıkar dedi,
Çok sevindim sorunsuz duyduğun için,inşallah hep böyle yolunda gider

Ben varim aynen dedigin gibi...azbisey yesemde dunyalari yemis gibi hissediyorum sadece bende istah yok neden bilmiyorum...
ya arkadaşlar ben de hiç mide bulantısı yok sadece aç kaldığımda yaşıyorum ve çok iştahım açık bu sefer de yeyince midem rahatsız oluyor benim gibi mide bulantısı yaşamayan var mı

Gunaydin annislerr,bendede Allaha sukur bulanti yok sadece sabahlari kahvaltimi geciktirince hafiften bulaniyor.gun icinde de kazinti gibi aclik hissi olusuyor ama rahatsiz edici degil..bende sadece hafiften gogus hassasiyeti var onun disinda hic hamile miyim belli degil .o_O

yalnız değilim o zaman korkuyorum da bu çarşamba kontrole gittim kese göründü ama henüz bebeği göremediğimden önümüzdeki çarşamba kontrole çağırdı doktor boş gebelik olup olmayacağına bakılacak dua edin arkadaşlar
Dualarim seninle sıkma canını

Kızlar bir sorum daha olacak,muayene olmaya giderken (karından yapılması muhtemel olan ultrason için) su içerek mi gitmek gerekiyor ? İdrara sıkışık mı gitmeliyim yani ?

canım dr. dediğinin dışına cıkma. daha once düşüğün mü var niye verdi doktorun kanaman fln mı vardı?
Progesteron hormonum çok düşük cikti sonrasında da ilaç kullandığım halde kanamam oldu zaten. Dün doktorum la görüştüm. Progestan kullanma dedi boşver dokunmuş sana. 3 günde bir iğne vurulucaK misim

ben henüz hiççç yaşamadım :)

insanın içinde korkuları oluyor değilmi sanki doktor kötü bişey söylüyecekmiş gibi geliyor :) benimde 7 nisanda kontrolüm allah yardımıcımız olsun iyi şeyler duyalım :) dualarım seninlee :)

Back
X