2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Progesteron hormonum çok düşük cikti sonrasında da ilaç kullandığım halde kanamam oldu zaten. Dün doktorum la görüştüm. Progestan kullanma dedi boşver dokunmuş sana. 3 günde bir iğne vurulucaK misim
BÜYÜK İHT PROLUTON DİYE Bİ İĞNEDİR. KENDİNE DİKKAT ET CNM NE OLURSA OLSUN SABRET SONRA İNSAN ÇOK ÜZÜLÜYOR.

BÜYÜK İHT PROLUTON DİYE Bİ İĞNEDİR. KENDİNE DİKKAT ET CNM NE OLURSA OLSUN SABRET SONRA İNSAN ÇOK ÜZÜLÜYOR.
Evet canım proluton. benim de korkum inş. Bebise bir şey olmaz. Sancilarim olunca kendi açımdan çok bebis için endişe ediyorum. Daha çok yeni ve cok küçükler ancak insan farklı bir bağ ile bağlanıyor. Ins. Saglikla dünya ya gelirler hayırlısıyla.

Bende arada beyaz akıntı oluyor.

Kızlar,sizde de kasık ağrısı oluyor mu ,arada bacaklarıma da vuruyor,sanki regl olacakmışım gibi aynı hissi yaşıyorum.Benzer durumda olan var mı ?

Bizde dün 5+5te keseyi ve keseyi büyütünce içinde tahmini bebek oluşumunu gördük kalp atışları içinde 10 gün sonra yine gitçez,ama feci bulantılarım başladı 3-4 gündür,akşama kadar sürüyor,busabah zor dayandım çıkarmamak için,ilk kızımda böyle değildi ama dün dr.dan öğrendiğim üzere herzaman 2.gebelikler daha zor geçer doğumun daha kolay geçer.evdeki çocuk oyun ister ben uyumak isterim,eşimde yurtdışına gidicek 1,5 aylığına allah yardımcımız olsun
Kesenin boyu için ne dediler canım

Bende arada beyaz akıntı oluyor.

Kızlar,sizde de kasık ağrısı oluyor mu ,arada bacaklarıma da vuruyor,sanki regl olacakmışım gibi aynı hissi yaşıyorum.Benzer durumda olan var mı ?
Canim ben hamile olmadan bir kaç gün önce sancilarim başladı hala devam ediyor. Istersen eski mesajlarımi oku. Bu konuda çok dertliYim.:KK42:

Doktorunuz hangi testleri istedi diye sormuştum cnm. Benim bebeğimin kalp atışları duyulmadı daha ondan mi istemiyor bilemiyorum. Geçen sene yapılmıştı en son. Ama tekrar istemesi gerekmez mi? Ç. Tesi inşallah kalp atışlarını duyarız ama yine test fln istemezse sanırım bırakırım dryi
Canm naptin aklim sende kalp atislarini duydunuz mu ? InsaAllah duymussunuzdur ben cok kotu grip oldum bogaz agrisi bas grisi yatiyorum anca :) mutlu haberlerinle beni sevindir insaAllah :)

• Beğen
Reactions: GCA
Seninle ayni muhtemel doğum tarihimiz. Beni haftaya cuma çağırdı doktor.

Benim 10 şubat sat ve 2gün sonra gidicem yani 6hafta 6günlük iken randevu verdi

benimde haftaya cuma inşallah kalp atışını duyarızz..
sizde kasık ağrısı oluyormu kızlarrr. benim midem cok kötü ya ne yesem anında midemi şişiriyor sanki dünyaları yemiş gibi oluyorum cok rahatsız oluyorum. yemeyince de aşırı bulantım oluyor :(

Melegimin kalp atışıni duyduk cok sukur ama icerde biraz kanama var dedi 10 gun rapor verdi seviniyim mi uzuliym mi biledim:-((

Back
X