2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlarr ya ben doktora 20 martta gittiğimde son adet tarihine göre 5+1 olmam gerekiyordu ama doktor keseye göre 4 - 4 buçuk haftalıksın dedi.onun dışında olumsuz bişey söylemedi hatta gayet suratı gülüyordu ve bizi 19 gün sonrasına çağırdı yani 8 nisana.. ya bazı arkadaşlar yazmış sat a göre küçük o yüzden doktor umutsuz konuştu diye..kafama takıldı :(

kızlarr ya ben doktora 20 martta gittiğimde son adet tarihine göre 5+1 olmam gerekiyordu ama doktor keseye göre 4 - 4 buçuk haftalıksın dedi.onun dışında olumsuz bişey söylemedi hatta gayet suratı gülüyordu ve bizi 19 gün sonrasına çağırdı yani 8 nisana.. ya bazı arkadaşlar yazmış sat a göre küçük o yüzden doktor umutsuz konuştu diye..kafama takıldı :KK43:
korkma canım erken dönemde belli olmayabiliyor o bende ilk gittiğimde 3-4 gün geride geç döllenme olabilir dedi sonra gittiğimde normal sata göre cıktı korkma yani bekle içini rahat tut

korkma canım erken dönemde belli olmayabiliyor o bende ilk gittiğimde 3-4 gün geride geç döllenme olabilir dedi sonra gittiğimde normal sata göre cıktı korkma yani bekle içini rahat tut
teşekkür ederim canımm inşallah dediğin gibidir benim kide.gerçi ben tuttuğu günü biliyorum çünkü o ay sadece 2 kere birliktelik oldu sonra eşim şehir dışına çıktı ve daha da olmadı:-) o günden hesaplayınca normal oluyor

merhaba arkadaşlar benimde çarşamba randevum var acaba kalp atışını duyma ihtimalim ne kadar bir de hiç hamile gibi değilim korkuyorum hiç bulantım olmuyor bir sorun yoktur umarım daha bebeği de görememiştik geçen hafta sadece kese görünmüştü
Cnm aramızda 2-3 gün var bnde gecen hafta sadece keseyı gordum yarın bıdaha gtcm bklım duyabıleckmiyim bişiler

Eşimin hediyesi ayyy cok guzel :KK37:
IMAG3689.webp

günaydın kızlarrr :anneadayı::nazar:

cuma iş çıkışına doğru gittik dr a.
hafta sonu internete giremedim.
pıtı pıtı gördük kuzumun kalp atışını minicikti:nazar:
daha 0.9 mm olmuş küçücük bişey.
çok güzeldi.ağlasam mı gülsem mi bilemedim çok değişik bir andı.
çok şükür Allah ıma inşallah bize bağışlar yavrumuzu bu kez.
inşallah bebişini herkes sağlıkla kucağına alır.Rabbim evlatla imtihan etmesin.
Daha kucağına değmeden sevgisi kalbine düşüyor :KK42: ayy ben herşeye ağlıyorum artık nolcak bilemedim böyle
:KK68: bi ağlak bi neşeli manik depresif gibi işte öyle
Ayy çok sevindi inşallah mevlam saglikla sıhhatle kucuşuna almayı nasip etsin canım ya burası çok garip hiç tanımadıgın insanlar için dua edip üzülüp, çok mutlu oluyorsun seviyorum burayı :)))

Back
X