- 28 Temmuz 2015
- 637
- 1.116
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
- #78.281
O yetmeme yetememe duygusu bendede var canım ama inan bana evladına deger veren her annede var.ev temizliği düzeni yemekti camasırdı derken biraz ihmal ediyoruz illaki evlatlarımızı.bende elinden geldiğince oynamaya calısıyorum ama olmuyo zaman yetmiyor.sadece bu aralar mama sandalyesinde önüne yarım kase yogurt ve bir kasık koyuyorum o onlarla oynarken ve tüllerim dahil her yer yogurt olurken inan bana her zamankinden daha fazla yemek yiyor.ve her ögün sonrası mecburen temizliyorum ama olsun en azından yiyor sende bırak yeterki yesinler yeterki iyi olsunlar..DonukPudra yolladığın oyun resmindeki instagram hesabını inceledim (Bilmiyordum habersizdim sayende haberim oldu Tsk.ler)
ya o bayan çocuk yetiştiriyorsa ben ne yapıyorum diye sorguladım resmen kendimi. O bayan gibileri gördükçe de kendimi çok yetersiz hissediyorum. Bu yetememe yetisememe duygusu ne zor kaldırması ne ağır bir duyguymuş..
Bayan evini çocuğuna göre dizayn etmiş.. Ben sadece basit bi oda ve yatak aldım. Çocuğumun odasında onu özel hissettirecek hicbisey yok. Evim küçük olduğu için bi kanepem var gelen yatsın diye mecburen çocuğun odasında duruyo ve o nedenle de odası epey daralıyor. Yenilikler bulmam lazım. Ne güzel masa sandalye atmış odasina bayıldım kızı oturuyo resim çiziyor üstünde..
Yemek konusunda çocuğum kendi yemek istiyor resmen eline kaşık çatal istiyo ki kendi yesin.. Bi iki kez veriyorum sonra dokuyor diye alıyorum (hata) yapıyorum biliyorum ama titizliğim on plana çıkıyor.. kendimi durduramıyorum.. sonra da çocuk niye az yedi diye sinir harbi yaşıyorum..
Ayy ne yazdım he..
Eksiklerimi gidermem lazım..
Bi de ne foto çekmiş arkadaş.. bizim hergunumuz aynı gibi geçiyor resmen.. ayy yetmiyorum işte yetemiyorum napicam ben..
Kaşık tutamayacak durumda olsalardı ne olcaktı bir kasık tutsun diye dünyaları verecek ne hasta cocuk anneleri var.