2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ne çektik be kader arkadaşım bu dönem derslerden:)) ikinci dönem daha çabuk geçiyor ..Maşallah not ortalaması çok çok iyi.bizim kızlar aynı desene ,bizimkide 98 ,oglaninki 94 .Ama üçüncü olması mükemmel.Haketmisti güzellik .Çünkü bu yaramazlarla ders anlatması ne kadar zorsa ,ders dinlemesine okadar zor oluyor :))
Ahh canım kader arkadşım benim doğru söylüyosun.birinci dönem bitirdik ya gerisi çabuk geçer inşallah.çocuklarını tebrik ederim başarıları daim olsun.nice başarılar olsun.senin gibi ilgili anneleri oldukça çokkkk takdir ler gelir

M Mavisu27 M mambur evet genellikle onunla birlikte yapiyorum bende mesela evi supuruken pesimde dolanip duruyor ,camasirlari katlarken yanima gelip dagitip kaciyorBende onunla sohbet ederek yapiyorum ama bazen şöyle eskiden oldugu gibi tam gaz evin altindan girip ustunden cikasim var,hani demissin ya M mambur omur boyu yarimmi olacak hersey diye ayni o duygulardayim.Hic biseye yetisemiyorum mükemmel anne yok tabiki ama mukemmel ev hanimi olayim desem yavrum mahrum ,mukemmel anne olayim desem afedersiniz evi b.k götürüyor, kadinligim zaten soyle bi kenarda kaldi tek cocukta çürüğe ciktim iyimi?:işsiz:

Hanimlar bu arada aranizda blw klasik karisik giden varmiydi benim gibi ne durumdasiniz ,blw yi yuzde yuz uygulayamadim hic bir zaman corba yogurt ben yedirdim ama artik kasikla kendi yemek istiyor kavga ediyir benimle veriyorum hop yerde veya kafasindan asagiya dokuyor ayriyeten catal kulanmaya baslamadi daha sabrettim hep ama bazen pes diyip bagirip kacasim var siz ne durumdasiniz?

Hanimlar bu arada aranizda blw klasik karisik giden varmiydi benim gibi ne durumdasiniz ,blw yi yuzde yuz uygulayamadim hic bir zaman corba yogurt ben yedirdim ama artik kasikla kendi yemek istiyor kavga ediyir benimle veriyorum hop yerde veya kafasindan asagiya dokuyor ayriyeten catal kulanmaya baslamadi daha sabrettim hep ama bazen pes diyip bagirip kacasim var siz ne durumdasiniz?
Ben hep eline verdm cok nadr bn xedrdm suan catal kullanio kasiqda kullanio ama yarisni dokuo yarsmi icio

Canım benim ya böyle uzaktan ,hiç yüz yüze tanimamisken nasıl anladın canım sabah okudum mesajı ama çocukları etude yollayacam diye yazamadım inan hayret ettim hemde çok mutlu oldum canım benim ya çok saol ,çok mutlu ettin beni,gönül dostluğu bu olsa gerek . valla canım iki gündür canım sıkkın di.yani şöyle somut birşey olmadı sadece çok bu naldığım zamanlar fena bir olumsuzluk cokuyor üstüme ,hiç bir işe ,hiç bir şeye yetisemiyormusum gibi geliyor .Ömrümün sonuna kadarda hep yarım işler müdürü olacakmış ım gibi geliyor:))sonra o düşüne geçmiyor tabii ama içimde bir yerlere oteleyebiliyorum :))
Canım benim biz burda arkadaş olduk dost olduk. Birbirimizi bazen en yakinimizdakinden daha iyi anlıyoruz.
Sen öyle bir enerji veriyorsun ki bana sanki yıllardır arkadasiz her halimizi biliyoruz.

Ya hayır senin böyle düşünmeye hakkin yok! Ciddi söylüyorum. Dort çocuk masaallah,onca iş, koca evin yükü. Her biriyle tek tek ilgileniyorsun. Salla pati değil hem de. Dersleriyle bile özel öğretmen gibi ilgileniyorsun.

Burda çoğumuzun bir çocuğu var buna rağmen birçok şey bizde de eksik. En azından kendi adıma.

O yüzden sen böyle dusunceleri bir kenara bırak benim güzel arkadaşım.

Ben uzun zamandır eline kaşık veriyorum. Mama sandalyesini sevmiyor yerde yiyoruz sofra açıyoruz. Bi ustune bi bacağına bi sofraya... Derken ağzına.. oyle öyle yiyoruz tabi arada elini de daldırıyor. Her yemekten sonra ust baş mahvolmus oluyor baştan aşağı değiştiriyoruz. Napalım hem öğreniyor hem oyalandigi için biraz daha fazla yiyor :)

Size kaynanamın bugünkü densizliğini anlatayım, yaklaşık 10 kişilik misafirin içinde yaptı bunu.. Gelen kadınlardan biri yere oturmuştu bluzu yukarı toplanmış beli açılmış benim oğlumda çıplak ni yer görünce geliyo şap şap vuruyor oraya gülerek, gitti kadının beline şaplattı:KK48: kaynanam da kızım sen artık bunun yanında çıplak dolaşma bak ne biçim hareketler yapıyo dedi:oha::KK57: tövbe tövbeee sanarsın ben evde anadan uryan dolaşıyorum, o nerden çıktı tabikide o olsada olmasada evde çıplak dolaşmıyorum dedim ama kıpkırmızı oldum hem sinirden hem utançtan

Size kaynanamın bugünkü densizliğini anlatayım, yaklaşık 10 kişilik misafirin içinde yaptı bunu.. Gelen kadınlardan biri yere oturmuştu bluzu yukarı toplanmış beli açılmış benim oğlumda çıplak ni yer görünce geliyo şap şap vuruyor oraya gülerek, gitti kadının beline şaplattı:KK48: kaynanam da kızım sen artık bunun yanında çıplak dolaşma bak ne biçim hareketler yapıyo dedi:oha::KK57: tövbe tövbeee sanarsın ben evde anadan uryan dolaşıyorum, o nerden çıktı tabikide o olsada olmasada evde çıplak dolaşmıyorum dedim ama kıpkırmızı oldum hem sinirden hem utançtan
Canım vallaha okudum ve yuh artık dedim.inananamadim bu densizlik bile olamaz canım valla kizmakta çok haklısın ,söylenecek seymi

Canım benim biz burda arkadaş olduk dost olduk. Birbirimizi bazen en yakinimizdakinden daha iyi anlıyoruz.
Sen öyle bir enerji veriyorsun ki bana sanki yıllardır arkadasiz her halimizi biliyoruz.

Ya hayır senin böyle düşünmeye hakkin yok! Ciddi söylüyorum. Dort çocuk masaallah,onca iş, koca evin yükü. Her biriyle tek tek ilgileniyorsun. Salla pati değil hem de. Dersleriyle bile özel öğretmen gibi ilgileniyorsun.

Burda çoğumuzun bir çocuğu var buna rağmen birçok şey bizde de eksik. En azından kendi adıma.

O yüzden sen böyle dusunceleri bir kenara bırak benim güzel arkadaşım.
İnan karşılıklı hissiyat larimiz ,bende sanki çok oncedir taniyormusum gibiyim .Sanki çok şey yasamisiz sonrada evlenip uzaklara gitmişiz ,şimdi böyle yazisiyormusuz gibi geliyor .

Çok teşekkürler canım kendi kendimin doktoru olup ,aklımdan böyle düşünceleri uzaklaştırmaya çalışıyorum ..Bu anlamda okumakta bana çok iyi geldi,aklımı sadece kötü dusuncelerde yoğunlaştıramiyorum:) .donukpudram sağolsun topike cagirdida iyice heveslendim

İnan karşılıklı hissiyat larimiz ,bende sanki çok oncedir taniyormusum gibiyim .Sanki çok şey yasamisiz sonrada evlenip uzaklara gitmişiz ,şimdi böyle yazisiyormusuz gibi geliyor .

Çok teşekkürler canım kendi kendimin doktoru olup ,aklımdan böyle düşünceleri uzaklaştırmaya çalışıyorum ..Bu anlamda okumakta bana çok iyi geldi,aklımı sadece kötü dusuncelerde yoğunlaştıramiyorum:) .donukpudram sağolsun topike cagirdida iyice heveslendim
Ya bende de aynısı oldu biliyo musun canım. Kitap okumayı çok severdim ama epeydir uzaktim. Şimdi öyle bi sardiki kötü şey dusunmeye vakit bulamıyorum.

Sağolsun varolsun @DonukPudra miz!!!

Ayy canım oğluşun beni güldürdü.ayrıca kv gerçekten ayıp etmiş.herkesin içinde öyle söylenirmi?

Back
X