2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün hickimseler yok ,hayırdır inşallah herkes iyidir...
Pazar ya canım belki herkesler gezmeye gitmiştir bizim gibi evi beklememisleedir :)
Ben de yaramaz oglumla uğrastim.
Bir de başladığım kitabi begenirsem merak ediyorum okuyorum oglumdan kalan vakti alıyor. Bugün de öyle oldu.

Selam kızlar lcw da indirim vardı.haberiniz olsun.bir üst beden kışlıklar aldım.seneye kışa hazır olur.kazak,swit,uzun kollu tşört ve eşofman altı aldım.önceden alınca çok rahat oluyo.ben hep böyle yapıyorum.hem hesaplı hemde elimin altında hazır oluyo
24 ay mi aldin yoksa daha mi buyuk peki?
Bazilarinin kalibi dar oluyor tereddut ediyorum ben. aslinda alsak dedigin gibi iyi olur

marbleblue marbleblue cidden insanin cahili ile ugrasmak cok zor. Tum densizler cevremizde toplanmislar.
COcuk daha ciplakligi onlara gore."et"i biliyor mu acaba? boylelerinin kirli dusunceleriyle bu dunya kirleniyor..
BEnim oglumda aynisini yapiyor hosuna gidiyor dokunmak hissetmek kesfetmek.
Densiz..
BEni gorumce ve kv de de bu tarz.sinir oluyorum.
Bazen mars'a tasinmak.istiyorum. :bicak::KK45:
Ilerde onlarla muhatap olup :işsiz: sacma salak laf arasinda ne dicekler.acaba diye dusunmek igrenc:kusmuk:

Canım 24\36 aldım.çünkü şimdi 18/24 giyiyo.dediğin gibi bazıların kalıpları dar oluyo aklıma takılanı giydirdim.denedim
Tesekkur ederm bende bakayim.
2gun once bende esofman alti almistim.ama incelemedim hic.
MAlum evde ek gidadan sonra esya dayanmiyor.. disarda da pantalonla rahat edemiyor.
Bu sefer ayircam disarda giydirmeye

MAlum evde ek gidadan sonra esya dayanmiyor.. disarda da pantalonla rahat edemiyor.
Bak canım kaçırma.kış girerken 27.90 olan kazak bugun 14.90 dı.aslında kabanda alıcaktım ama karar veremedim.

Bizim kiyafetlerin çoğu lekeli :/
Zaten aldiklarimin ya etiketi duruyor ya bir iki kez giydirmisim.
O soğuk olur,bu ince kalır,onun kolu dar rahat edemez derken aldiklarimi giydirmemisim. O yüzden gelecek senenin kıyafetini almak bana gore değil malesef yanlış tercihler yapıyorum :/

Kızlar selam. Ben de bi kacgundur bakıp çıkıyorum.
Yetememezlik duygusu bende de fazlasıyla var. Perşembe günü temizlikci aldım. Fakat şuan eve bomba düşmüş gibi.
Yarın sil bastan..

O omrtugba ben de bazen eline veriyorum yiyor. Çoğu zaman minciklayip atıyor. Meyve kofte börek kek kurabiye gibi şeyleri eline de veriyorum biyandan da kendim yediriyorum. Çorba pilav gibi şeyleri ben yediriyorum.
Yoğurdu kesinlikle kendisi yemek istiyor.
Çoğunlukla benim kontrolünde agliycagin. Ama çok güzel çatal kaşık tutuyor ağzının yolunu biliyo miniğim.
Böyle yuvarlanıp gidiyoruz.
Kitap okuyan kızlar size bravo diyorum ben biturlu geçemedim kitap işine kendimi epey boş hissediyorum.

Uzun oldu sanırım idare edin bu gecede beni öpüldünüz..

Kızlar minnaklar günde kaç cc/bardak süt icmeli? Benim kızım bazı günler hiç içmiyor bazı günler en fazla 220cc yeterli mi az mı bilemedim..
Bi de sizlerin bebislerin öğün aralıklari ve öğün miktarlari nasıl? Bazen diyorum çok mu sık besliyorum acaba da ondan mı süt içmiyor..

Kızlar minnaklar günde kaç cc/bardak süt icmeli? Benim kızım bazı günler hiç içmiyor bazı günler en fazla 220cc yeterli mi az mı bilemedim..
Bi de sizlerin bebislerin öğün aralıklari ve öğün miktarlari nasıl? Bazen diyorum çok mu sık besliyorum acaba da ondan mı süt içmiyor..
Benim oğlum süt içmiyor gece 5 ile 8 arası çılgınlar gibi beni emiyor 9 da kahvaltısını yediriyorum 1 gibi çorba,meyve,yoğurt,akşam yemeği bizim yemeklerden yemek istemezse sebze püresi ve yatmadan 8tahıllı gece maması içine yoğurt,meyve,ceviz gibi şeyler ekliyorum ve her canı istediğinde beni emiyor beslenme arası 3-4 saat gibi oluyor ama bu saydıklarımı öyle çok çok yemiyor hazır cam kavanoz mamalar var ya o kavanozun yarısını bir parmak geçiyor yediği ölçü bu

Oğlum mama içiyor hala. Beslenme araligimiz da 3-4 saat. Küçük bi çorba kasesi kadar yiyor. Sen emziriyorsun ya belki de ondandır canım.

Bizim kiyafetlerin çoğu lekeli :/
Zaten aldiklarimin ya etiketi duruyor ya bir iki kez giydirmisim.
O soğuk olur,bu ince kalır,onun kolu dar rahat edemez derken aldiklarimi giydirmemisim. O yüzden gelecek senenin kıyafetini almak bana gore değil malesef yanlış tercihler yapıyorum :/

ben kazak almayacağım seneye. bu sene onu öğrenmiş oldum :KK53: 2 tane yeterli... genelde hep sweat üzerine yelek giydiriyoruz... misafirliklerde bile .. kazakla çok çabuk terliyor ...

bu sene bende annemlerin klimalı diye kazak almıştım hediye de getiren oldu... saysam 5 kere belki giymiştir.
o dengeyi bende kuramadım... yazın beğenerek aldıgım 1-2 tişört hiç giydiremeden kış geldi... sabit aynı şeyleri dönmüş durmuşum..

günaydın hayırlı sabahlar
hayırlı haftalar

fermante fermante dr bana emdiği için inek sütü verme dedi... benden ne kadar çıkıyor bilmiyorum. evdeyken kendimi tabiri caizse inek gibi hissediyorum zaten :KK48::KK48: 2 göğsümü de açtırıyor. bir ona bir ona oyun yapıyor ya da birini emerken diğerinin ucuyla oynuyor :KK53:
bazen de pek aramıyor..
öğün araları 3 -4 saat genelde.. ama ben hala sistemi oturtamadım bazen meyve vs atladıgım unuttugum oluyor :kızgın::KK14:

temizlikçi bende alacağım ya.:işsiz:haftaya...
olsun evin suan temiz ama dağınıktır.
benim pis ve dağınık :temizlik: sinirim bozuluyor artık:silah:

Bu ev temizlemenin bu kadar guc olacagni hic tahmin etmezdim. her yere bomba dusmus gibi eymen uyuo oturup dinlenmek warken temzlk yapmaktan hayat eymene bakmak bde temzlikten ibaret oldu. Canlari sagolsn ama cok yaramazla r cok yorucular. ewi hergun toplaym hergun ayni
bir atasozu derki Çocuk lu evi temiz tutmak kar yagarken kapının önünde ki karı temizlemek gibidir
hele buara bana hersey çok zor geliyo hayatım hiç bi evresinde yalnızligimi bukadar hissetmedim annem yok kv ha varlığı ha yokluğu yabancıdan frksiz uykusuz gecenin sabahın da birini arayıp yardıma çağırmak ne büyük nimetmis yinede bugünler şükür aman konuyu nerden nereye getirdim :KK48:

bana dün ansızın görümcem uğradı yarım saat kadar ve evim anlatmama gerek yok :işsiz::sinirli::kusmuk::kusmuk:
mutfak tezgahı dolu oldugu gibi kahvaltılıkları masadan kaldırmamıştık.
öğlen de Keremle biz de yatmıştık.

o an sinir oldum ama umursamıyorum artık :lülülü: hep mutfagımı temiz tutcam diyorum ama enerjim yada birseyler vazgecirtiyor beni.

sonra zaten makinaya atıp gezmeye çıktık :KK53: evim yine birsey gibi yani :KK59:

Merhaba kızlar. hayatım öyle bir koşturmacaki valla hep aynı şeyleri yaşamaktan yazmaktan sıkıldım aslında ama bu günümüze de şükür diyorum ne diyeyim. Mali müşavirlik kursuna yazıldım. 2 dersim var bitmesine evde çalışamıyorum. çarşamba -cuma iş çıkışı gidiyorum. eve gelmem 10u buluyo. Allahtan benim cadı erken yatmaz da yüzünü görebiliyorum. onun dışında hep aynı. yedi yemedi uyudu uyumadı derken zaman geçiyo. bu ara bana çok düştü kızım lavaboya gitsem kapıda bekliyo cadı. sürekli merak halinde açmadık dolap karıştırmadık yer bırakmıyo

bana dün ansızın görümcem uğradı yarım saat kadar ve evim anlatmama gerek yok :işsiz::sinirli::kusmuk::kusmuk:
mutfak tezgahı dolu oldugu gibi kahvaltılıkları masadan kaldırmamıştık.
öğlen de Keremle biz de yatmıştık.

o an sinir oldum ama umursamıyorum artık :lülülü: hep mutfagımı temiz tutcam diyorum ama enerjim yada birseyler vazgecirtiyor beni.

sonra zaten makinaya atıp gezmeye çıktık :KK53: evim yine birsey gibi yani :KK59:
Ahhh canım benim evde öyle.ne zaman azıcık işleri yavaşlatsam biri gelir.şansıma

Back
X