- Konu Sahibi adanamerkez
- #78.921
Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün hickimseler yok ,hayırdır inşallah herkes iyidir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar ya canım belki herkesler gezmeye gitmiştir bizim gibi evi beklememisleedir :)Hayırlı akşamlar kızlar
24 ay mi aldin yoksa daha mi buyuk peki?Selam kızlar lcw da indirim vardı.haberiniz olsun.bir üst beden kışlıklar aldım.seneye kışa hazır olur.kazak,swit,uzun kollu tşört ve eşofman altı aldım.önceden alınca çok rahat oluyo.ben hep böyle yapıyorum.hem hesaplı hemde elimin altında hazır oluyo
Canım 24\36 aldım.çünkü şimdi 18/24 giyiyo.dediğin gibi bazıların kalıpları dar oluyo aklıma takılanı giydirdim.denedim24 ay mi aldin yoksa daha mi buyuk peki?
Bazilarinin kalibi dar oluyor tereddut ediyorum ben. aslinda alsak dedigin gibi iyi olur
Tesekkur ederm bende bakayim.Canım 24\36 aldım.çünkü şimdi 18/24 giyiyo.dediğin gibi bazıların kalıpları dar oluyo aklıma takılanı giydirdim.denedim
Bak canım kaçırma.kış girerken 27.90 olan kazak bugun 14.90 dı.aslında kabanda alıcaktım ama karar veremedim.Tesekkur ederm bende bakayim.
2gun once bende esofman alti almistim.ama incelemedim hic.
MAlum evde ek gidadan sonra esya dayanmiyor.. disarda da pantalonla rahat edemiyor.
Bu sefer ayircam disarda giydirmeye
Bizim kiyafetlerin çoğu lekeli :/Tesekkur ederm bende bakayim.
2gun once bende esofman alti almistim.ama incelemedim hic.
MAlum evde ek gidadan sonra esya dayanmiyor.. disarda da pantalonla rahat edemiyor.
Bu sefer ayircam disarda giydirmeye
Benim oğlum süt içmiyor gece 5 ile 8 arası çılgınlar gibi beni emiyor 9 da kahvaltısını yediriyorum 1 gibi çorba,meyve,yoğurt,akşam yemeği bizim yemeklerden yemek istemezse sebze püresi ve yatmadan 8tahıllı gece maması içine yoğurt,meyve,ceviz gibi şeyler ekliyorum ve her canı istediğinde beni emiyor beslenme arası 3-4 saat gibi oluyor ama bu saydıklarımı öyle çok çok yemiyor hazır cam kavanoz mamalar var ya o kavanozun yarısını bir parmak geçiyor yediği ölçü buKızlar minnaklar günde kaç cc/bardak süt icmeli? Benim kızım bazı günler hiç içmiyor bazı günler en fazla 220cc yeterli mi az mı bilemedim..
Bi de sizlerin bebislerin öğün aralıklari ve öğün miktarlari nasıl? Bazen diyorum çok mu sık besliyorum acaba da ondan mı süt içmiyor..
Oğlum mama içiyor hala. Beslenme araligimiz da 3-4 saat. Küçük bi çorba kasesi kadar yiyor. Sen emziriyorsun ya belki de ondandır canım.Kızlar minnaklar günde kaç cc/bardak süt icmeli? Benim kızım bazı günler hiç içmiyor bazı günler en fazla 220cc yeterli mi az mı bilemedim..
Bi de sizlerin bebislerin öğün aralıklari ve öğün miktarlari nasıl? Bazen diyorum çok mu sık besliyorum acaba da ondan mı süt içmiyor..
Bizim kiyafetlerin çoğu lekeli :/
Zaten aldiklarimin ya etiketi duruyor ya bir iki kez giydirmisim.
O soğuk olur,bu ince kalır,onun kolu dar rahat edemez derken aldiklarimi giydirmemisim. O yüzden gelecek senenin kıyafetini almak bana gore değil malesef yanlış tercihler yapıyorum :/
bir atasozu derki Çocuk lu evi temiz tutmak kar yagarken kapının önünde ki karı temizlemek gibidirBu ev temizlemenin bu kadar guc olacagni hic tahmin etmezdim. her yere bomba dusmus gibi eymen uyuo oturup dinlenmek warken temzlk yapmaktan hayat eymene bakmak bde temzlikten ibaret oldu. Canlari sagolsn ama cok yaramazla r cok yorucular. ewi hergun toplaym hergun ayni
Ahhh canım benim evde öyle.ne zaman azıcık işleri yavaşlatsam biri gelir.şansımabana dün ansızın görümcem uğradı yarım saat kadar ve evim anlatmama gerek yok
mutfak tezgahı dolu oldugu gibi kahvaltılıkları masadan kaldırmamıştık.
öğlen de Keremle biz de yatmıştık.
o an sinir oldum ama umursamıyorum artıkhep mutfagımı temiz tutcam diyorum ama enerjim yada birseyler vazgecirtiyor beni.
sonra zaten makinaya atıp gezmeye çıktıkevim yine birsey gibi yani
![]()