2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
sağolun kızlar
kv yardıma gelecek. yoksa başa cıkamam zaten.
temizlik de oldugu kadar . yarın yapacagım kasmıcam kendimi.

2. cocuk bana çok uzak ama ilerde fikrim ne olur bilmiyorum ama bu kadar kısa sürede düşünmüyorum. psikolojik olarak kaldıramam daha yeni yeni kendime gelmeye basladım.

Rabbim isteyenlere nasip etsin aratmasın.

sağolun kızlar
kv yardıma gelecek. yoksa başa cıkamam zaten.
temizlik de oldugu kadar . yarın yapacagım kasmıcam kendimi.

2. cocuk bana çok uzak ama ilerde fikrim ne olur bilmiyorum ama bu kadar kısa sürede düşünmüyorum. psikolojik olarak kaldıramam daha yeni yeni kendime gelmeye basladım.

Rabbim isteyenlere nasip etsin aratmasın.
Rabbim senin de gönlüne göre versin canım.

fermante fermante yani gelde anla..
Bitki caylari gibi omun yerine koyuyorlar galiba bu tur sigan sularini falan

tubaa1 tubaa1 oylemi dersin .. seninkilerin kc yas var arada?

Ya ben korkuyorum hem psikolojik olarak kaldiramam , hem saglik sorunu olunca cok ama cok kafaya takiyoruz o yuzden hiiiiic hazir degiliz.
Istiyorumki biraz buyusun, anlasin herseyi. Kardesi olacagini anlasin,.boyle gelsin karnimi sevsin, tekmelerini.hissetsin beraber bekleyelim istiyorum.
Rabbim bilir artik , herkesin gonlune gore verir insallah, yavrularimizin omru guzel olur insallah.

fermante fermante yani gelde anla..
Bitki caylari gibi omun yerine koyuyorlar galiba bu tur sigan sularini falan

tubaa1 tubaa1 oylemi dersin .. seninkilerin kc yas var arada?

Ya ben korkuyorum hem psikolojik olarak kaldiramam , hem saglik sorunu olunca cok ama cok kafaya takiyoruz o yuzden hiiiiic hazir degiliz.
Istiyorumki biraz buyusun, anlasin herseyi. Kardesi olacagini anlasin,.boyle gelsin karnimi sevsin, tekmelerini.hissetsin beraber bekleyelim istiyorum.
Rabbim bilir artik , herkesin gonlune gore verir insallah, yavrularimizin omru guzel olur insallah.
8 yaş var canım.istediğim zaman olmadı.olsaydı şimdi 3 yaşındaydı.nasip.sevdiğim bi ablam var hep bana kızardı Allahla pazarlık yapma derdi dediğide çıktı.nasip ne zamansa o zaman oluyoo_O

8 yaş var canım.istediğim zaman olmadı.olsaydı şimdi 3 yaşındaydı.nasip.sevdiğim bi ablam var hep bana kızardı Allahla pazarlık yapma derdi dediğide çıktı.nasip ne zamansa o zaman oluyoo_O

Aynen cok korkarim planli yasamaya.. hersey nasip, biz ne istesek ne yapsak bos.
Bazisi illa kiz,illa erkek diye tutturur ya saskinlikla dinlerim ben oylelerini.
Saglikli olsunlar en en onemlisi o.

Seninde nasibin simdiyeymis, boylesi daha hayirlimistir belki.

Aynen cok korkarim planli yasamaya.. hersey nasip, biz ne istesek ne yapsak bos.
Bazisi illa kiz,illa erkek diye tutturur ya saskinlikla dinlerim ben oylelerini.
Saglikli olsunlar en en onemlisi o.

Seninde nasibin simdiyeymis, boylesi daha hayirlimistir belki.
Aynen canım.Allah isteyen herkese versin

Kizlar bebelere wc egitimi hakkinda ne dusunuyorsunuz???

ANnemdeydik yemekte is cikisi bu yaz ogretelim gibi bir soylemi oldu kisa rahat edwrsin dedi. ama bende hem memeden kes hem wc cocuk iyice sasalicak diye dusunuyorum. hos bu konuda hic.dusunmedim ama memeyi de sanirim 2 yasini doldurduktan sonra biraktircam yoksa yapamam gibi geliyor. sutum de gelirken o onun hakki diye dusunuyorum. bir daha bu duygulari yasamak ya nasip olur ya olmaz.

Ben de istiyorum da yaza doğru çalışmaya baslicam. Ayy bi de çok küçük geliyo şuan ona haksızlık eder miyim diye düşünüp duruyorum ya. Nasıl yeterim ikisinebir
Bende haksizlik edicekmisim gibi dusunuyorum ve bu dusuncemi sacma buluyor cevremdekiler.sonucta tunayin ilgi bekledigi sira ben ikinciyle ugrasiyor olucam.yasta gidiyo zamanda cabuk geciyor bakalim yeni ameliyat oldum toparlanmam lazim sonra dusunucem bende.

Kizlar bebelere wc egitimi hakkinda ne dusunuyorsunuz???

ANnemdeydik yemekte is cikisi bu yaz ogretelim gibi bir soylemi oldu kisa rahat edwrsin dedi. ama bende hem memeden kes hem wc cocuk iyice sasalicak diye dusunuyorum. hos bu konuda hic.dusunmedim ama memeyi de sanirim 2 yasini doldurduktan sonra biraktircam yoksa yapamam gibi geliyor. sutum de gelirken o onun hakki diye dusunuyorum. bir daha bu duygulari yasamak ya nasip olur ya olmaz.
Bende bu ya wc egitimi vericem oturdugumuz yer site icinde bahceli bez baglamayip o sekilde parkta bahcede cis cis diye pesinde dolasmayi.dusunuyorum.benimki emmiyo ama emzik kullaniyor doktorumuz birakin artik damak bozuklugu yapiyor ve artik buyuduler ne kadar hijyenik saga sola atiyolar dedi ama daha baslamadim.cokta bagimli gece emziksiz asla uyumaz gunduzde tahamul edemedigimde emzigi agzina tikiyorum. Bizim icin zor olucak bakalim.

Kızlar,canım Kasım Anneleri!
Gecen hafta pet filmi cektirmiştim,
Bugun belli oldu.
Veeeee Rabbime sukurler olsun sonuc tertemiz cıktı :)))
Hiçbir sey kalmamış.
Kanseri yendim Allahın izniyle.
Birkac yıl 3-6 aylık periyotlarla kontrollerim olacak.
İnşaallah her zaman boyle guzel sonuc alırım.
Hepinize desteğiniz için
Dualarınız için cok,cok tesekkur ederim
Hepinizden Allah razı olsun.
Sizi seviyorum :))

Bugun belli oldu.
Hiçbir sey kalmamış.
Hepinize desteğiniz için
Cok sukur cnm cok gecmis olsun rabbim bir daha yasatmasin senin ne rahatsizligin vardi.bende troid ameliyati oldum gecen hafta atom gorucem de tunay ne olucak diye oldum oldum dirildim cok sukur patalojim temiz cikti.

Bende haksizlik edicekmisim gibi dusunuyorum ve bu dusuncemi sacma buluyor cevremdekiler.sonucta tunayin ilgi bekledigi sira ben ikinciyle ugrasiyor olucam.yasta gidiyo zamanda cabuk geciyor bakalim yeni ameliyat oldum toparlanmam lazim sonra dusunucem bende.
Aynen cnm benim de yaş oldu 34 zaten hmn olmuyo kizimi da ihmal etmek istemem.. bilmiyorum karışık duygular icindeyim

Bugun belli oldu.
Hiçbir sey kalmamış.
Hepinize desteğiniz için
Çok şükür canım Rabbim sevdiklerine bağışlasın birdaha göstermesin inşallah..

Bugun belli oldu.
Hiçbir sey kalmamış.
Hepinize desteğiniz için
Gözün aydın canım çokkkk sevindim.Rabbim tüm şifa bekliyenlere yardım etsin

Back
X