2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım çok kolay hiç dert etme.elle muayene gibi düşün.5 dakikalık birşey.kendini sıkma rahat ol.kist,yara varsa takmıyolar diye biliyorum.birde on beş gün önceden ilişkiye girmeden git.soruyolar zaten en son ne zaman oldu diye.on beş gün yapmazsan hemen kan testi yapar yarım saate de takarlar.yoksa süre veriyolar.boşuna git gel yapma canım.
Aslinda dun kan pazartesi kan verdim saglik ocaginda sonuc negatif ama tabi 15 gunu bilmiyordum yarin bi konuşayım bakalim olmadi 10 gun muayne suresinde giderim

Aslinda dun kan pazartesi kan verdim saglik ocaginda sonuc negatif ama tabi 15 gunu bilmiyordum yarin bi konuşayım bakalim olmadi 10 gun muayne suresinde giderim
Ben doğum hast.taktırdım canım.sağlık ocağının testini kabul etmediler.burdada yapıcaz demişlwrdi

Ben doğum hast.taktırdım canım.sağlık ocağının testini kabul etmediler.burdada yapıcaz demişlwrdi
Anladim canim isi garantiye aliyorlar desene ,ben dogum yaptigim hastaneye gidicem bakalim özel. Doktoru tedavi surecimdende taniyorum o muayne masasina kac kez ciktim sayisi belirsiz,doktorumdan cekinmezdim ama bu sefer biraz telasliyim ama kolay dedin icimi rahatlattin sagol canim:KK19:

Gunaydin kizlar
Elle goturme bizde de var. ve esime sarardi onceden simdi bana nefes payi yok derler ya oyle. hep bana hep bana :KK45:

Bi de dun esime seslendik baktim minnak da oyle sesleniyor.adiyla:KK70: esim mest tabii cocuga kac kere adini soyletti:KK30:

fermante fermante dun sabah paylastigin pankeki yapayim dedim bir umut belki yer diye yemedi.
COcuk ne zeytin ne peynir yiyiyor ya.kahvalti yapmiyor resmen.

Günaydın kızlar. Benim cadı da otuu otuuu, kalk kalk, veveveee diye çenesi hiiç durmuyor. bide bazen saçımı fln çekiyo biraz hırçın demiştim ya bende yavaşça eline vurdum ve kesin olarak yapma dedim. aman bi naz bir naz anciii (anneciğim diyo yağcı :KK70:) anne sana naptı diye sorana gösteriyo eline vuruyo ıh ıh diye.

iştah çok azaldı ağzını kitliyor. ne yapsan boş o yüzden ısrar etmiyorum. eline elma portakal veriyorum döke saça gidiyo midesine. annem döktüğünü yese karnı doyacak diyor :)

babanneyle hergün bahçeye iniyorlar o iyi oluyo hava almış oluyo kuzu.

Hadi ya çok şaşırdım.bizim burda orta okuldaki çocuklar hep etütte.napıcak bu millet.özel okula güçmü yetiyo.hadi sen ben anlatıyoruz bilmeyen anneler ne yapcak.haksızlık resmen.yazık çocuklarımıza.özel okullarda verilen eğitimle devlet okulu birmi.resmen parası olan çocuk okuyacak.eğitim sıfır başka bişey demicem.senin içinde iyi olmamış canım.etüt çok yardımcı oluyodu çocuklara.bende ing.özel ders düşünüyodum saati 60 lira dediler.şimdilik erteledim.yaza düşünüyoruz bakalım.tek ders 60 sa diğer dersleride katarsan of ki ne of:KK62::KK62::KK62:
Valla canım başta söylenti sandık gelen yazıyı görünce kesin olduğunu anladık.ben buradaki fiyatları hiç araştırmadım ,kimbilir kaça olacak ..dediğin çok doğru ya hiç calistiramayan aileler neyapacak yada çalışan anneler ..Neyse diyorum bari akşamları falan çalışmaya başlayayım da şu teog konularını iyice öğreneyim :işsiz:

Valla canım başta söylenti sandık gelen yazıyı görünce kesin olduğunu anladık.ben buradaki fiyatları hiç araştırmadım ,kimbilir kaça olacak ..dediğin çok doğru ya hiç calistiramayan aileler neyapacak yada çalışan anneler ..Neyse diyorum bari akşamları falan çalışmaya başlayayım da şu teog konularını iyice öğreneyim :işsiz:
O kadar işin gücün arasında bide bu çıktı.kolay gelsin.Allah yardımcın olsun canım benim

M mambur canım geçen sene ben bizim buradaki okulları araştırdım.biri servis yrmek hariç 13 bin...diğeri yine her şey dahil yıllık 18.bin civarında.eşimde yuhh ne gerek var üstüne az daha koyarım özel üniverste okurum dedi.haklı olarak.

M mambur canım geçen sene ben bizim buradaki okulları araştırdım.biri servis yrmek hariç 13 bin...diğeri yine her şey dahil yıllık 18.bin civarında.eşimde yuhh ne gerek var üstüne az daha koyarım özel üniverste okurum dedi.haklı olarak.
çokppahalı canım ya birde ben kızımı versem özele ,diğerlerinde vermek isterim yoksa haksızlık gibi olur ,hepsi aynı şartlarda olsun isterim .eşin doğru söylemiş ,kesinlikle özel ünv. Okutmak daha ekonomik ve en azından garanti olur .
Vallaha küçükken yedi yemedi derdi daha kolaymisya ,Bu nasıl bir kaygidir ...Hani ben hırs küpü bir annede değilim ama ülkenin durumu vahim ,meslekleri olup kendilerini kurtarsinlar

çokppahalı canım ya birde ben kızımı versem özele ,diğerlerinde vermek isterim yoksa haksızlık gibi olur ,hepsi aynı şartlarda olsun isterim .eşin doğru söylemiş ,kesinlikle özel ünv. Okutmak daha ekonomik ve en azından garanti olur .
Vallaha küçükken yedi yemedi derdi daha kolaymisya ,Bu nasıl bir kaygidir ...Hani ben hırs küpü bir annede değilim ama ülkenin durumu vahim ,meslekleri olup kendilerini kurtarsinlar
Aynen canım doğru söylüyosun.bu sistem illaki velilelere hırs yaptırıyo.rabbim yavrularımızın emeklerini boşa çıkarmasın.kendim için bu kadar kaygılanmıyodum evlat işin içine girince herşeyin en güzeli en iyisini istiyosun

Ah kizlar cok haklisiniz. egitim.sistemi berbat. gun.gectikce daha da berbatlasiyor.
Denek gibi bisiler deneniyor surekli.

Allahim ailelere guc.kuvvet.versin maddi anlamda cok zor.
Devlet okullarinda iyi yurekli erdemli ogretmenlerin idealist ogretmenlerin artmasini diliyorum cani gonulden.

Bu arada Mart ayi da bir geldi pir geldi resmen gok yerde bugun burda

Merhaba kızlar.
Biz de hastalandık malesef. Burnun akıyor gözünden de yesil iltihap akıyor. Atesi de cıktı dun.
Doktor bi suru ilaç verdi antibiyotik de verdi malesef. Bir ay ishal oluyor sart mı illa dedim doktora evet asagılara inerse daha kotu olur dedi.
Allahım beterinden korusun evlatlarımızı inşaallah.

Merhaba kızlar.
Biz de hastalandık malesef. Burnun akıyor gözünden de yesil iltihap akıyor. Atesi de cıktı dun.
Doktor bi suru ilaç verdi antibiyotik de verdi malesef. Bir ay ishal oluyor sart mı illa dedim doktora evet asagılara inerse daha kotu olur dedi.
Çabucak geçip gitsin inşallah

Merhaba kızlar.
Gecmis olsun canim..
INsallah biran evvel toparlar yavrum.

M mambur wakewake wakewake M Mavisu27
Kızlar hepinize çok geçmiş olsun.. zorlanmadan kolaylıkla anlatırsınız inşallah. Allah şifa versin.

DonukPudra DonukPudra krepte de mi anladı peynir zeytin tadını? Defne normalde de yiyor ya sorunsuz yedi krepte de. Kerem sevmiyorsa anladı demek. Çok fena bunlar ya bizi kandıramazsınız diyorlar resmen.

Ah kizlar cok haklisiniz. egitim.sistemi berbat. gun.gectikce daha da berbatlasiyor.
Denek gibi bisiler deneniyor surekli.

Allahim ailelere guc.kuvvet.versin maddi anlamda cok zor.
Devlet okullarinda iyi yurekli erdemli ogretmenlerin idealist ogretmenlerin artmasini diliyorum cani gonulden.

Bu arada Mart ayi da bir geldi pir geldi resmen gok yerde bugun burda
Burda da hava sabahtan beridir puslu. İçimden hiçbisi yapmak gelmiyo böyle olunca da. Çok sıkıcı sıkıntılı geciyo bugün. Allahım refah versin inşallah.

Kızlar çok başarılı bir bastın araba aldım. Biraz pahalı ama casual travel ı aldığıma bir kere daha pişmanım. Keşke baştan acele edip bebek arabasi diye tutturmasaymisim. Öyle rahat kullanımlı ki hem yatiyo hem hafif taşıması kolay omuz askısi da var. Düşünenlere ve butcesel sikintisi olmayanlara tavsiye ederim. Maclaren quest2016. Babymall da haftasonu indirim vardi çok uyguna geldi bana..

http://m.babymall.com.tr/maclaren-q...L-WM1Y040042?gclid=CLDfvcGUuNICFU-eGwodiK4Lgw

Merhaba kızlar.
Çok gecmis olsun kuzum ya yine sırayla hastalık basladi

Back
X