2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
fermante fermante onceden yerdi. hatta alerji zamani diyet zeytinleri az koyuyordum cok yiyiyor diye.
Thaf epeydir peynir zeytin sokturamiyirm agzina yedi tukurdu.
Cin gibiler cidden .

Bbek arabasi hayirli olsun. ben de cok pismanim bin pismanim annemler hatta dogduktan snra da alinir dediklerinde yok puset lazim vs diyordum saf kafam. simdi vur kafami duvarlara modundayim.

Kızlar bugun yemeğimizi tahta kaşıkla yedik.:halay:çok hoşuna gitti değişik geldi heralde.yemeyen bebişlere tavsiyemizdir:spor: birde narı çok seviyoruz.diğer meyvelerden sıkıldı galiba yemiyo

Merhaba kızlar.
Biz de hastalandık malesef. Burnun akıyor gözünden de yesil iltihap akıyor. Atesi de cıktı dun.
Doktor bi suru ilaç verdi antibiyotik de verdi malesef. Bir ay ishal oluyor sart mı illa dedim doktora evet asagılara inerse daha kotu olur dedi.
Allahım beterinden korusun evlatlarımızı inşaallah.

Çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin

Kızlar bugün tekrar kan testi verdik kanı yine düşük çıktı şurup verdi ferrosanol adı sanırım
11.9çıktı kan
İştahsız deyince de multivitamin verdi ama kullanmakta kararsızım
Balık yemediği için hapını sordum ama önermedi siz kullanıyormusunuz
Haftada bir balık yesin diyor ama yemeyen çocuga napim ben

Kızlar bugün tekrar kan testi verdik kanı yine düşük çıktı şurup verdi ferrosanol adı sanırım
11.9çıktı kan
İştahsız deyince de multivitamin verdi ama kullanmakta kararsızım
Balık yemediği için hapını sordum ama önermedi siz kullanıyormusunuz
Haftada bir balık yesin diyor ama yemeyen çocuga napim ben
Bize de balık yağı verdi fakat ben suan kullanmıyorum yazın vericem. Ne de olsa şuan 1kex de olsa balık pisiriyorum hiç olmasa çorbasıni içiyor.

Çabucak geçip gitsin inşallah

Gecmis olsun canim..
INsallah biran evvel toparlar yavrum.

M mambur wakewake wakewake M Mavisu27
Kızlar hepinize çok geçmiş olsun.. zorlanmadan kolaylıkla anlatırsınız inşallah. Allah şifa versin.

DonukPudra DonukPudra krepte de mi anladı peynir zeytin tadını? Defne normalde de yiyor ya sorunsuz yedi krepte de. Kerem sevmiyorsa anladı demek. Çok fena bunlar ya bizi kandıramazsınız diyorlar resmen.

Çok gecmis olsun kuzum ya yine sırayla hastalık basladi

Çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin
Tesekkur ederiz kızlar.
Bu gece biraz daha rahat yattı Allah a sukur.
Damlalar da işe yaradı sanırım gözü yine sulanıyor ama en azından iltihap gelmiyor

Tesekkur ederiz kızlar.
Bu gece biraz daha rahat yattı Allah a sukur.
Damlalar da işe yaradı sanırım gözü yine sulanıyor ama en azından iltihap gelmiyor
Cok sukur :dua:

Gunaydin kizlar
Hayirli Cumalar:KK51:
Biz balik yagi kullanmiyoruz kan degeri bizimkinin de dusuktu . onumuzdeki ay gene bakilacak. pekmez icirmeye ccalisiyorum ama

2 gundur atesliydik kizlar, hic birseyi yok ama ates var. 2,3 hafid ishaldi sonra ates.. distenmi acaba dedirtiyor..
Cahillik edip sirkeli.su yaptik, bizde diyoruz suruplar neden dusurmuyor meger sirke yuzundenmis :(
O kadar korktumki tekrar ayni seyler olacak diye.. insallah artik yukselmez normale doner

2 gundur atesliydik kizlar, hic birseyi yok ama ates var. 2,3 hafid ishaldi sonra ates.. distenmi acaba dedirtiyor..
Cahillik edip sirkeli.su yaptik, bizde diyoruz suruplar neden dusurmuyor meger sirke yuzundenmis :KK43:
O kadar korktumki tekrar ayni seyler olacak diye.. insallah artik yukselmez normale doner
İnşallah yükselmez canım.ben hep ılık duş aldırırım.en iysi duş çok rahatlatıyo.çok geçmiş olsun

Cahillik edip sirkeli.su yaptik, bizde diyoruz suruplar neden dusurmuyor meger sirke yuzundenmis :KK43:
Çok geçmiş olsun diştndir bişey olmaz ins bn hemen ilaç veriyorum ole olunca ağrısı oluyo çocuğu rahatlatmak lazım

Hasta bebişlere çok geçmiş olsun. Gün geçtikçe daha hareketli ve bilmiş oluyor bebeklerimiz. Telefonu her gördüğünde kucağıma oturuyor video izlemek için. Bugün buzdolabını açmayı öğrendi. Aldığım fırın kilidi sert ama onu da açıyor artık.. Ben biraz bebek gibi davranıyordum. Dün netten 16 aylık bebek gelişimine baktım. Kızmayın, sakince açıklama yapın diyor. Ben de cıs demeyi bıraktım. Diz çöküp anlatıyorum. Eskiden oyun yaptığı pek çok şeyi bıraktı. Abilerinin yanında gözüme bebek gelirdi, büyümüş meğerse. 12 dişi var. Köpek dişleri etten görünüyor ama yaramadı. 3 gündür yemek yemiyor. Bugün az az başladı yemeye. İlaç vermiyorum. Beni emmesi bir garip. İkisini de açıp 10ar saniye bi birini bi diğerini emiyor. Kapattırmıyor da.. İlla açık duracak ikisi de. Öneriniz var mı?

Geçmiş olsun canım.
Ben de tv de bir doktordan dinlemiştim sirkeli su yapmayın ateşe diyordu.
İnşaallah yukselmez bir daha.

Sagolun kizlar. Havale gecirmisti hatirlarsaniz 2 ay once, o yuzden icimizde korku kaldi.simdi banyo yaptirirken ya yine gecirirse, o halde acile gidene kadar usurse vs inanin aklim allak bullak..
Korkudan bittik yine, insallah toparlar artik.
Ama sirke hatasina nerden dustuk.. bizde verdik surup.ama diyoruz neden dusurmuyor meger sirkedenmis..
Ay valla canlari sag olsun, hic birsey istemiyor insan :KK51:

Bize de balık yağı verdi fakat ben suan kullanmıyorum yazın vericem. Ne de olsa şuan 1kex de olsa balık pisiriyorum hiç olmasa çorbasıni içiyor.
Çorbasını nasıl yapıyorsun canım
Bende bir iki kez kereviz falan koyup yaptım da bir iki kaşık ancak yedi
Bir tane balık fazla geliyor ertesi gün de veriyormusun pişirdiğin balıktan yada çorbasından
Sagolun kizlar. Havale gecirmisti hatirlarsaniz 2 ay once, o yuzden icimizde korku kaldi.simdi banyo yaptirirken ya yine gecirirse, o halde acile gidene kadar usurse vs inanin aklim allak bullak..
Ama sirke hatasina nerden dustuk.. bizde verdik surup.ama diyoruz neden dusurmuyor meger sirkedenmis..
Çok geçmiş olsun canım haklısın insan kafayı yiyor çaresiz kalınca
Duş gerçekten en güzel ilaç geçen bizimde 41lere çıktı küveti doldurup içinde oynattım 15dk falan o zaman düştü
Şuruba rağmen düşmüyorsa fitil koy oda çok etkili
Çok önerilmiyor ama ne yapalım her gün koymuyoruz
Eskiler sabunu kesip parçasını koyarmış düşün çaresizlik neler yaptırıyor
Allah bir daha yaşatmasın unut onu

Çorbasını nasıl yapıyorsun canım
Bende bir iki kez kereviz falan koyup yaptım da bir iki kaşık ancak yedi
Bir tane balık fazla geliyor ertesi gün de veriyormusun pişirdiğin balıktan yada çorbasından

Çok geçmiş olsun canım haklısın insan kafayı yiyor çaresiz kalınca
Duş gerçekten en güzel ilaç geçen bizimde 41lere çıktı küveti doldurup içinde oynattım 15dk falan o zaman düştü
Şuruba rağmen düşmüyorsa fitil koy oda çok etkili
Çok önerilmiyor ama ne yapalım her gün koymuyoruz
Eskiler sabunu kesip parçasını koyarmış düşün çaresizlik neler yaptırıyor
Allah bir daha yaşatmasın unut onu
Kılcığı ile birlikte balık etinden de atıyorum. Fazla olursa karton bafdaklafa koyup buzluga atiyorum. Gelmezse haslama suyuna patates havuc zeytinyag da ekliyorum pişince kılcikları cikarip blender den geçiriyorum.
2 kaselik yapıyorum ertesi günü de içiyor. Balik da akşamdan kalırsa veriyorum ertesi güne sorun olmuyor. Sen veriyomusun.

Korkma cnm olmaz inşallah bi da bişey. Eskiler hep sirke koyarmış ama şimdi kesinlikle koymayın diyor uzmanlar . Kızların dediği gibi ılık duş iyi geliyor ama ateş inancıyla çabuk çıkıyor geri. Kontrol et sürekli geçmiş olsun.

tutkku tutkku M Mavisu27 kızlar çok geçmiş olsun .inşallah ateşimiz uzun sürmez bir an evvel iyileşir minnaklar

Bizde bugün hasta gibiydik .gözleri ve burnu şırıl şırıl di .Öyle çok sıvı tukettirdimki inşallah işe yarar ,atlatır ..

Dünkü bebekli misafirlerden sonra saftim kaydı kızlar .inanamadım ya korku filmi gibiydi ,heryerden herşeye tırmanan bebeler :)).Onlar çok yaramazdi ,anam benim çocuğum usluymus ,annemin dediği gibi işte opeyimde başima koyayım:)) bilgisayarın içindeki kabloyu bile sokup çıkarmışlar :))

Kızlar bu arada bugün sürahiyi su doldurmuştum ,damacananin ağzını açık bırakmışım .içindede şu vardı .Yağmur zaten ağzını açık gordumu hemen içine bulursa atmaya gider .busefer kucakladı koca damacanayi ,Nasıl yaptıysa ters çevirdi :))hemde gözümüzün önünde ,Bir güzel belinden aşağısı ,mutfak göl oldu ...Hayır ne kuvvet var bunlarda bayada su vardı

Beni emmesi bir garip. İkisini de açıp 10ar saniye bi birini bi diğerini emiyor. Kapattırmıyor da.. İlla açık duracak ikisi de. Öneriniz var mı?
agrisi olduklarinda tatmin amacli da olsa bi firt cekmek istiyorlar sanirim. benim oglum da oyle ikisi de acik olacak ve birini emerken de eliyle digerinin ucuyla oynuyor.
KApattigim an kiyamet ..cigliklar

Back
X