2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar bizde dr geldik çok fena grip oldu hapşuruk burun akıntısı hiç durmuyo gözleri bile iki günde çöktü çocuğun
tubaa1 tubaa1 çok şükür haber almislar belirsizlik en kötüsü
G GCA geçen hafta bizde oyleydik 2 tane azı aynianda patladı tam rahatladı dedik busefer de grip

ay kuzum ya geçmiş olsun. zaten bebekli hayat döngü halinde. diş öncesi huzursuzluk üstüne diş üstüne hastalık. sürekli aynı şeyler. acayip salgın var yine. Mustafa Beye devam mı sizde. Oda pedistus verirde bol sıvı fln içse yavrum bari

ay kuzum ya geçmiş olsun. zaten bebekli hayat döngü halinde. diş öncesi huzursuzluk üstüne diş üstüne hastalık. sürekli aynı şeyler. acayip salgın var yine. Mustafa Beye devam mı sizde. Oda pedistus verirde bol sıvı fln içse yavrum bari
Saol teyzesi yok erciyes te Ercan bey var ona geçtik mustafa bey çok yoğun o yüzden bıraktım

• Beğen
Reactions: GCA
Saol teyzesi yok erciyes te Ercan bey var ona geçtik mustafa bey çok yoğun o yüzden bıraktım

onu da duydum ama oda epey meşhur biri oda yoğundur :) ya gerçi artık aylık kontrol fln yok ya lazım oldukça gidiliyor. inşallah hasta olmasınlar da gitmeyelim doktora fln

onu da duydum ama oda epey meşhur biri oda yoğundur :) ya gerçi artık aylık kontrol fln yok ya lazım oldukça gidiliyor. inşallah hasta olmasınlar da gitmeyelim doktora fln
Aylık kontrol bizde bıraktık 2 kez randevusz gittik Ercan bey e çok bekledik belki h.ici olduğundan sakin di bilmiyorum ama sevdim dr rahatlatıyo

• Beğen
Reactions: GCA
Efira38 Efira38 Geçmiş olsun canım.
fermante fermante gittiniz mi doktora??

tubaa1 tubaa1 Allah böylelerini bildiği gibi yapsın ya yok muymuş yaşına göre biri. Cahil kızın kanına girmis! Keşke evlendirmeseler :/
Yok canım annesi evlendirmez bence hep okumasından yanaydı.çok yaş var aralarında şikayetçiyim dedi.böylesi birinden koca olmaz. serseri diyolar.zaten annesi şikayetini alsa bile devlet kendiliğinden dava ediyomuş.ister evlensin ister evlenmesin.çocuk yaştaki birini kaçırmanın cezasını alıcak.inşallah.

Ben varım. 3.3 cm çıktı ölçümde. Benim bir de plesenta aşağıda konumlanmış. İkisi de ayrı ayrı erken doğum riski oluşturan şeyler. İstirahat ediyorum evde, oturup kalkarken özellikle çok dikkat ediyorum. Rahim ağzı için de ilaç olarak progestanın jel olanından kullanıyorum. Doktorun uyardığı her şeye karşı dikkatliyim. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
bu rahim ağzı kısalığıyla ilgili araştırma yaparken denk geldim size forumda. Bebeğiniz vaktinde sağlıkla doğmuş sanırım Allah bağışlasın :) benim de 22. haftada 3.1 cm çıktı rahim ağzı biraz panik oldum ama sizi görünce biraz rahat etti içim. Umarım ben de vaktinde sağlıkla doğururum kızımı.

Efira38 Efira38 Geçmiş olsun canım.
fermante fermante gittiniz mi doktora??

tubaa1 tubaa1 Allah böylelerini bildiği gibi yapsın ya yok muymuş yaşına göre biri. Cahil kızın kanına girmis! Keşke evlendirmeseler :/
Gittik canım dönüyoruz şuan. Gribal enfeksiyon dedi. Virutik olmasından korkuyorum değilmiş Allahtan. Ateşi çıktıkça şurup ver dedi. Burun açıcı sprey peditus oksuruge de brjcalyn yazdı. Peditus harici dekiler kullanıyorduk zaten. 5gunden fazla sürerse gel tekrar dedi. Insallah sürmez geçer gider biran önce. Gitmişken ben de muayene oldum. Oksuruyorum ve boğazım gıcık yapıyor. Gencine akıyor ama yeni başlamış dedi. Bikac gün soguk algınlığı ilaçlarını kullan geçmezse antibiyotik başla dedi. Ayy allahım beterinden konusunda geçmedi biturlu bu sene hastalıklarımiz ya..

Kızlar bizde dr geldik çok fena grip oldu hapşuruk burun akıntısı hiç durmuyo gözleri bile iki günde çöktü çocuğun
tubaa1 tubaa1 çok şükür haber almislar belirsizlik en kötüsü
G GCA geçen hafta bizde oyleydik 2 tane azı aynianda patladı tam rahatladı dedik busefer de grip

Size de cok ama cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin insallah..

Slm kızlar ..az önce doktordan geldik bağırsak enfeksiyonu olmuş kuzum. .:KK42:dün sabah ishal vardı ..gecede öyle kustu ki bir damla uyku yok ikimizdede. .şimdi sallıyorum ayağımda zaten dişler mahvediyorDu tövbe Yarabbim iyice sinirlerim bozuldu:KK34:

Slm kızlar ..az önce doktordan geldik bağırsak enfeksiyonu olmuş kuzum. .:KK42:dün sabah ishal vardı ..gecede öyle kustu ki bir damla uyku yok ikimizdede. .şimdi sallıyorum ayağımda zaten dişler mahvediyorDu tövbe Yarabbim iyice sinirlerim bozuldu:KK34:
Size de geçmiş olsun cnm. İshal kusma sıkıntılı ya. Allah korusun..

Gunaydin canlar
fermante fermante Efira38 Efira38 hknzlm hknzlm gecmis olsun kizlar bu hafalar illaki hasta yapiyor ,cok gecmis olsun umarim bugun dahz iyi olur kuzular

Zor bir geceydi ,aksam kitap okudum cok gec yattim ,yagmurda 4te kalkti .bugun nasil aksam olacak bakslim

tubaa1 tubaa1 canim komsunun kizi bulunmus ya cok sevindim ,gerci kizini tekrR kazanmalari vs.zor bir surec onlari bekliyor ama sag salim bulunmusya gerisi hallolur .

Gunaydin canlar
fermante fermante Efira38 Efira38 hknzlm hknzlm gecmis olsun kizlar bu hafalar illaki hasta yapiyor ,cok gecmis olsun umarim bugun dahz iyi olur kuzular

Zor bir geceydi ,aksam kitap okudum cok gec yattim ,yagmurda 4te kalkti .bugun nasil aksam olacak bakslim

tubaa1 tubaa1 canim komsunun kizi bulunmus ya cok sevindim ,gerci kizini tekrR kazanmalari vs.zor bir surec onlari bekliyor ama sag salim bulunmusya gerisi hallolur .
Saol cnm. Değişiklik yok Defne aynı hala :(
İnşallah geçecek bakalım. Bekliyoruz. Bu gece çok huysuz du 3ten 4e kadar sebepsiz ağladı. Ne yapacağımı bilemedim. Sonra da saat başı kalktı. Ben de hastayım halsizim..

Gunaydin canlar

M mambur çok saol canım daha iyiyiz çok şükür. Ortalık dağılsın simarsinlar ama iyi olsunlar..

Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Ne fena hastalıkmış çok uzun zamanda geçti hala daha balgam var gitmiyor
İştahsızlık tavan durumda napıcam bilmiyorum iyice zayıfladı
Sinirlerim harap durumda bir şey yemediği için
Çikolata abur cubur ver hiç geri çevirmiyor yemek neden yemiyor anlamıyorum
Bütün hasta yavrulara geçmiş olsun

Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Ne fena hastalıkmış çok uzun zamanda geçti hala daha balgam var gitmiyor
İştahsızlık tavan durumda napıcam bilmiyorum iyice zayıfladı
Sinirlerim harap durumda bir şey yemediği için
Çikolata abur cubur ver hiç geri çevirmiyor yemek neden yemiyor anlamıyorum
Bütün hasta yavrulara geçmiş olsun

Canım benim kızım da bu ara çok iştahsız. normalde yumurta sever ağzına almıyo öğürüyor direkt. ben abur cubur vermiyorum. bi dün markette balık kraker aldı. onu yedi ama bi daha vermicem ya

Back
X