2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sizede gecmis olsun canim
Gercekten virusler temizlenemedi bu yil.

Cok uzuluyorum artik ya her dr farkli bisi soyluyor cildiricam.. demin baska dr aradim o dunku alinan ilaclara karsiymis.. biri der zararsiz cok iyi kullan,digeri karsi olur..gercekten sinirim cok bozuk,en iyisimi kendi kendinin doktoru ol demisler ya gercekten oyle :/
Söz konusu evladın olunca akan sular duruyo.dktorlarda kendi içlerinde çatışıyolar.hayır bi ilaç zararlıysa doktor niye yazsın.sonuçta çocuk doktoru.allah korusun çocuğa zararı olsa ilk kendi başı yanacak.anneleri tedirgin etmekten ne anlıyolar anlamıyorum.istersen başka doktorada danış yada eşin çocuk hast.aciline ilaçları götürüp göstersin kafamız karıştı.kullanalımmı zararı var mı diye..için rahatlar.

Söz konusu evladın olunca akan sular duruyo.dktorlarda kendi içlerinde çatışıyolar.hayır bi ilaç zararlıysa doktor niye yazsın.sonuçta çocuk doktoru.allah korusun çocuğa zararı olsa ilk kendi başı yanacak.anneleri tedirgin etmekten ne anlıyolar anlamıyorum.istersen başka doktorada danış yada eşin çocuk hast.aciline ilaçları götürüp göstersin kafamız karıştı.kullanalımmı zararı var mı diye..için rahatlar.

Bi dr daha danisicaz bu gidisle..
Gercekten cok cok sinir bozucu.. arada kaliyor insan.
Soz konusu cocuk hayati birde iste

Denizin rengi :KK200::KK200:
Sosyal hayat nasil biraz anlatir misin? Gozlemlerini
Benim kubaya 3. Gidisim turistler le yerel halk biraraya gelmez, oteller tatil koyu gibi sadece turistler var, calisanlar sadece kubali,turlarla sehir mekezlerine gide bilirsin, cok egitimli insanlar okul,hastane, universte hepsi ucretsiz, ama fakir bir ülke mesala otelde calisanlar sadece 20$aylik aliyolar, Bahsislerle geciniyolar. Turistler için özel para birimi var,cuc pesos diye normal peso Dan yüksek. Aklima geldik yazarim

Slm kizlar nasilsiniz? Yogun bir haftaydi, biz iyiz sukur sadece istahimiz yok,
Canim resimler çok güzel deniz süper görünüyor, oralarda tatil yapmak nasıl rahat mi? Yiyecek içecek insanların yaklaşımı kaldığınız otel temizliği vs,
Bizim de burnumuz akıyo yine,

Canim resimler çok güzel deniz süper görünüyor, oralarda tatil yapmak nasıl rahat mi? Yiyecek içecek insanların yaklaşımı kaldığınız otel temizliği vs,
Bizim de burnumuz akıyo yine,
Aa yazmışsın cnm sonradan gördüm,, maşallah ne çok gitmişsin rahat ettin anlaşılan

Oksuruk suruplari daha cok oksurtur dimi kizlar?
Oksure oksure artik bitkin dustu yavrum :(
Kara turp deneyen varmi ek olarak onu versem

DonukPudra DonukPudra cok sagol canim

Kızlar misafirlerim gitti.
Çok güzel gecti.
Dun eşimin doğum günüydü onu kutlamaya geldiler.
Baya kalabalık olduk tam curcunaydi :)
Oğlum da bayıldı resmen o kadar mutlu oldu ki çocuklarla oynadı hep masaallah.
Gözü beni bile görmedi :))

tutkku tutkku canım geçmiş olsun.
Öksürük eğer balgamliysa şurup tavsiye edilmiyor. İlaçlarla öksürük kesilmesin ki balgamı atsın deniyor.

On beş güne kadar normalmiş.
Bi keresinde on günden fazla oksurmustu biz ilaç kullanmamistik. Ama sadece öksürük varsa tabi.

Oksuruk suruplari daha cok oksurtur dimi kizlar?
Oksure oksure artik bitkin dustu yavrum :KK43:
Kara turp deneyen varmi ek olarak onu versem

DonukPudra DonukPudra cok sagol canim
Canim benim oglumda ilac icmiyor kusturuyo kendini ben aktardan gunluk aldim onu yaptim bize iyi geldi dene istersen.birde ben bas ucuna sogani 4 e bolup koyuyorum hem antibiotik etkisi var hemde burun tikanikligina iyi geliyor.birde petekliyse eviniz petegin uzerine su koyuyorum.

Canim benim oglumda ilac icmiyor kusturuyo kendini ben aktardan gunluk aldim onu yaptim bize iyi geldi dene istersen.birde ben bas ucuna sogani 4 e bolup koyuyorum hem antibiotik etkisi var hemde burun tikanikligina iyi geliyor.birde petekliyse eviniz petegin uzerine su koyuyorum.

Denedik iyi gibi ama 2 kez icirebildim sonrasi hastanelerde gecti..

Evet sogani bense koyuyorum odaya

Dun fitil,surup ne verdiysek ates dusmedi :/
Gozler kipkirmizi,iyice saldi kendini,yuz ifadesi bi degisti dedik iste yine ayni sey olacak :(
Hemen fitil verdik ama etki etmedi, aksama hastaneye acile geldik en azindan dr kontrolunde olalim.diye ama yatis yapilmadi , yatis yapmak icin bi neden yokmus..halbuki cocugum basini kaldiramiyor atesini dusuremiyorduk..
Son care hastaneye yakin otelde kaldik cunki evimiz yrm saat uzak,ambulans beklesen inanin o kadar bekledikki Allahim korusun resmen insan hayatiyla oynuyorlar :/
Bu sabah yine var atesi ama bakalim insallah gecer artik

Dun fitil,surup ne verdiysek ates dusmedi :/
Gozler kipkirmizi,iyice saldi kendini,yuz ifadesi bi degisti dedik iste yine ayni sey olacak :KK43:
Hemen fitil verdik ama etki etmedi, aksama hastaneye acile geldik en azindan dr kontrolunde olalim.diye ama yatis yapilmadi , yatis yapmak icin bi neden yokmus..halbuki cocugum basini kaldiramiyor atesini dusuremiyorduk..
Son care hastaneye yakin otelde kaldik cunki evimiz yrm saat uzak,ambulans beklesen inanin o kadar bekledikki Allahim korusun resmen insan hayatiyla oynuyorlar :/
Bu sabah yine var atesi ama bakalim insallah gecer artik
Canım inşallah düşer ateşi.otelde kalmakla iyi yapmışsın.yavrun iyileşir inşallah çabucak.

Canım inşallah düşer ateşi.otelde kalmakla iyi yapmışsın.yavrun iyileşir inşallah çabucak.

1,2 saattir iyi ama uyutunca uzerini orttum yine hemen isindi yukseliyor galiba olcmeye korkuyorum artik :KK51:
baska bi otele degistik bakalim aksama kadar olmadi yarina kadar oteldeyiz daha..ki insallah gerek kalmaz insallah toparlar kendini

Ne atesmis 5dkda bir dusup,yukseliyordu ya.. duser dusmez nasil kendine geliyorlar oyun oynamak istiyir zar zor,sonra bakmissin basini kaldirama hali yok :(
Ah ah onlar iyiyse bize hergun bayram ya gercekten

Back
X