- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
- #80.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cisini tutmasi seninle alakali degil sanirim artik kaslarini kullanmayi ogreniyorlar oyuzden .benimkide bezine yaparken yada yapnadan soyluyor cunku islakligi sevmiyor hemde hemen bezini degistirtiyor ..En iyisini yapmissiniz ya
buyydukce zorlasiyor, kucukken donmuyorlar fln acitma olasligi pek yok simdi nasil olur hic bilmem
Hıh ayni oyle, dun gece mesela kupkuruydu, demin yine kuruydu 11 gibi degistirmistim bezini.
Sbende onu dusunuyorum tutuyormu diye, yap tutma diyorum yaparken ciss diyo aciyodami.oyle diyo hic anlamadim.
Bu arada seni kiler baya gec kalmis sunnet icin eminim cok zordur buyudukce..
Ama su mayis- eylul ayini tutturmak zaman aldiriyor insana.. illa bisi cikiyor ve erteleniyor
Kremledemi uyusturuyolarmis hmm
Aslimda dusunuyorum dogumda dikis atilirken sanki sprey sıkmisardi.. ignenin 1,2 batisi haric bisi hissetmemistim hani oylr olursa iyi ama ya hissederse of of me zormus ya
Masallah lisa yaGelisim testindeki sorular: _ 20 ve daha fazla anlasilir sekilde kelime bilmek,_
_merdivenleri sizin yardiminizla cikmak
_3 den fazla Lego birbirine gecirmedim
_ oyun esnasinda seslendiginizde size bakmasi
_ parmagiyla isaret etmeyi bilmesi
Nesneleri masa,tezgah ustune koymasi
_ biberon, suluk,kendi tutup icmesi
Aklima gelenler bunlar, evet, hayir cevap seklinde hepsi evetse sorun yok sukur gecti testi
Masallah fıstıgaSlm kızlaaar. bizde bugün doktora gittik. normalde de götürecektim hafta sonu 18 ay kontrolü diye ama cadım hasta oldu. nasıl öksürüyor. ciğerlerine inmesin diye götürdüm. hem salgın var hemde Miranın 4 azısı da çıktı çıkacak dedi. burnu akmıyordu çünkü genzine akıyormuş kuzumun. mide bulantısı ondan dedi. bitkisel öksürük şurubu verdi. burun spreyi verdi.
boy 86 cm kg 10,700 gr :) 18. ay aşısını haftaya yaptırın biraz toparlansın dedi
Bizimde 22 sinde olacak.sorunsuz atlatırız inşallah.aşı gözümde buyoyo korkuyorum düzen bozulcak diye.bizimde 19 mayıs da piknik olacak.bakalım bizim sıpalarla nasıl geçicek.5 dak.otutturmaz kesinBende bu hafta asiya goturmedim .hafta sonu cocuklarin okul piknikleri falan var simdi huysuzluk falan olur diye ..tabii piknik bahane erteleyip duruyorum ,eninde sonunda yaptircazki
Masallah fıstıgacanik gecmis olsun insallah toparlarsiniz biran once
Selamlar kızlar.
Herkes iyidir umarım.
Biz memleket tatilini bir hafta uzatmaya karar verdik.
Normalde bu hafta sonu gidecektik haftaya döneceğiz inşaallah.
Bizim oğlan sokak çocuğu oldu.
Bahçeden içeri gelmiyor. Yetmiyor bahçeden çıkmak istiyor kedi kovalıyor mahallenin çocuklarıyla oynuyor.
Dışarıya birinin çıktığını görünce söylenmeye başlıyor beni de götür diye.
Tek sorunumuz iştah malesef.
Burada iyice sorun haline geldi.
tutkku havalar isindigi için içtiği sıvıyı terle atiyor o yüzden de cisi az olabilir.
G GCA Geçmiş olsun canım.
Lisa'yla Mira'ya masaallah. Hep sağlıkla buyusunler inşaallah.
Sünnet işi bizim de sorunumuz. İki yaşına gelmeden yaptırmak istiyorum kısmetse.
Hepinizi öperim![]()
Saol canım bidakine onu gidelim sürekli bi dr arayışındayım zatenEfira38 mustafa bey izinliymiş Emel hanım var ona götürdüm. çok tatlı ilgili bi doktormuş aklında olsun canım
Insallah sorunsuz gecer canim evet duzen bozuluyor zaten kasim bebeleri eli kulaklarinda azmayi bekliyorlar:))Bizimde 22 sinde olacak.sorunsuz atlatırız inşallah.aşı gözümde buyoyo korkuyorum düzen bozulcak diye.bizimde 19 mayıs da piknik olacak.bakalım bizim sıpalarla nasıl geçicek.5 dak.otutturmaz kesin![]()
Saol canım bidakine onu gidelim sürekli bi dr arayışındayım zaten
Miraya çok geçmiş olsun kuzum benim ya nekadar hasta oluyorlar Allah şifa versin
Ayy canım yağmuru keşke imkan varsa götürmesen.ben öğlen uyutunca eşime bırakıp çıkıyorum.çünkü kabine girmiyo çok bunaltıyo.mağzaları gezerken iyi, bebek araba durunca kıyameti koparıyo..alışveriş iyi oluyo canım insanı kendine getiriyo,motive ediyoInsallah sorunsuz gecer canim evet duzen bozuluyor zaten kasim bebeleri eli kulaklarinda azmayi bekliyorlar:))
Ben gecen yil hicbirine katilamadim bu yil gideyim dedim ama gozumde buyuyor .kesinlikle bir dakika oturtmazlar .bide yarin carsiya gidip alisveris yapmam lazim hala hamilelik kiyafetlerimi giyiyorum ,cuval gibi :))yagmurla nasil alisveris yapcam bakalim
Canim benim gez ,dinlen biraz olsun ... benim anne evlerinde kalirken en sevdigim yan yemek derdi olmamasi ,o bile yeter...Selamlar kızlar.
Herkes iyidir umarım.
Biz memleket tatilini bir hafta uzatmaya karar verdik.
Normalde bu hafta sonu gidecektik haftaya döneceğiz inşaallah.
Bizim oğlan sokak çocuğu oldu.
Bahçeden içeri gelmiyor. Yetmiyor bahçeden çıkmak istiyor kedi kovalıyor mahallenin çocuklarıyla oynuyor.
Dışarıya birinin çıktığını görünce söylenmeye başlıyor beni de götür diye.
Tek sorunumuz iştah malesef.
Burada iyice sorun haline geldi.
tutkku havalar isindigi için içtiği sıvıyı terle atiyor o yüzden de cisi az olabilir.
G GCA Geçmiş olsun canım.
Lisa'yla Mira'ya masaallah. Hep sağlıkla buyusunler inşaallah.
Sünnet işi bizim de sorunumuz. İki yaşına gelmeden yaptırmak istiyorum kısmetse.
Hepinizi öperim![]()
Aynen canim surekli hareket edecek araba vede hep sarki soyleyip ,konusacaksin cok seviyor o sekilde ..Ayy canım yağmuru keşke imkan varsa götürmesen.ben öğlen uyutunca eşime bırakıp çıkıyorum.çünkü kabine girmiyo çok bunaltıyo.mağzaları gezerken iyi, bebek araba durunca kıyameti koparıyo..alışveriş iyi oluyo canım insanı kendine getiriyo,motive ediyo![]()
Canim ne sorucam , anasteziden uyanmasi nasil oldu?