2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam kizlar

Ne zamandir aklimda aksam evde odalarin kapilardan anahtarlari cikardim. Boylari anahtaru cevirmelerine yetiyor artij gecen dikkatimi cekti. Giris kapisini bayadir aciyor falan, bunlari kilitleyemez diyodum ama gayet kolay kilitleyebilirler

Ve en korktugum beni balkonda kilitlemesi. Bir tanidigimin basina gelmisti,gecen ig'de birinin daha basina gelmis ama sukur daha boyu yetmiyor balkon kapisina.

Aklina gelmeyen varsa yazayim dedim ne yapacaklari belli degil biliyosunu :)

slm bugün ofis baktım kendime...20 aylık bebeğim şu an.dogumdan önce işi bıraktım.o birakis. evde oturmak manen nasıl yormus beni.evde oturmak diyorum çünkü bayanlar evde zaten oturamiyoruz. temixlik yemek bebek misafir vs. derken yine de yeri gelince güya calismiyor evde oturuyor oluyor ya Adımız. ..çalışma fikri bile nasıl canlandırdı beni...heyecan dan uyku gelmiyor. Velhasıl hanımlar evde oturmak bize yakışmıyor. olursa inşallah bebisimle gidip geleceğim ise...
Hayırlı olsun inş herşey yolunda gider

Hayirli olsun canim.. Ruhuna ne iyi gelecekse onu yap ...
Bebisle iste calisabilip verim alacak misin.

ben evde olunca günlük Bebeğimi nereye görürsem falan diye düşünüyorum. bu bile yoruyor du beni.plan yapmak uygulamak.bebek için çok verimli oluyor ama ben yoruluyordum. ofis olursa inşallah hem hafta ici her gün benimle dışarı çıkar hem de işimi yaparim. ofiste kendi isim olacağı için onu istediğim zaman dışarı da çıkarırım. zaten sekreter de olur.onemli zamanlarda da ona bırakırım. çalışan bir bayandim. evde oturmak nasıl diyeyim egreti duruyor gibi.hep de çalıştım şimdiye kadar evde kalınca kendimi verimsiz hissettim.iyi dileklerin için de Sağol canim

ben evde olunca günlük Bebeğimi nereye görürsem falan diye düşünüyorum. bu bile yoruyor du beni.plan yapmak uygulamak.bebek için çok verimli oluyor ama ben yoruluyordum. ofis olursa inşallah hem hafta ici her gün benimle dışarı çıkar hem de işimi yaparim. ofiste kendi isim olacağı için onu istediğim zaman dışarı da çıkarırım. zaten sekreter de olur.onemli zamanlarda da ona bırakırım. çalışan bir bayandim. evde oturmak nasıl diyeyim egreti duruyor gibi.hep de çalıştım şimdiye kadar evde kalınca kendimi verimsiz hissettim.iyi dileklerin için de Sağol canim
Ben de yari zamanli calisiyorum kendi isimiz ama ofiste coxukla is yapabilmek cok zorm en azindan benim ofiste boyle imkan ve alan yok.
Benimki yerinde durmaz masama cikar talan eder. :KK70:
Onunla kafami ise mumkun degil veremem.

Slm herkese nasilsiniz?
M Mavisu27 kolay gelsin canim... Insalllah. Mehmetcigim annne yemek diye hic rahat vermez sana yeni evde:KK53:
Canimm çok teşekkür ederum :KK200:
Aminnnnn diyorum :dua::dua:

Cuma günü tasindik yerleştik sayılır.
Ablam burdaydi görümcem de geldi sagolsunlar hallettiler baya.
İnsana zor geliyor ev değiştirmek anılar falan ama yeni evimizi de sevdik gibi bakalım.

İnsana zor geliyor ev değiştirmek anılar falan ama yeni evimizi de sevdik gibi bakalım.
Gule gule otur canim.zoru atlattin.

Canim ben calismiyorum ama senden farksizim yani ev isi yemek cocuk oyun vs derken hicbiseye yetememe duygusu beni de bitkin ve sabirsiz yapti. Sonra baktim olmuyo bagirinca daha cok uzuluyorum kendime ve cocuguma yapiyorum baba kilini kipirdatmiyor o rahat her is bende dolayisiyla stresde bende.. ben de yaydim acikcasi ev isi zaten bitmiyo onceligi yemege verdim geri tum zaman defneye biraktim. Boyle boyle daha sakin oldum yaptiklarina karsi hic sinirlenmiyorum o daha 2 yasinda bile degil deyip kendime telkin verip cocuguma sariliyorum.. inan bagirmak cozum degil yok yere asabi oluyo yavrular gecici olan bu durumu kaliciya cevirmeyelim.. sakin olmamiz lazim.. sen de isten gelince butun isleri yapicam diye debelenme yetistigi kadar yap gerisini cocugunla kal onun sana cok ihtiyaci var zaten tum gun gormuyo seni..
Yapabiliyosan esinle kobus is bolumu yapin yoksa sen hem calisip hem evin ve cocugun yukunu cekicem diye ugrasip durursun.. unutma aglamayan cocuga meme verilmez.. sen de yardim iste esinden..
Çok konuştuk eşimle bu konuları yardım edicem dedi etti devamı gelmedi. Çok hakkını yiyemem yapıyor ama yetmiyor. Erkek iste..
Kendimi frenliyorum artık bağırmaktansa güzel güzel anlatinca ikna oluyor kızım zamanla asicam inş. Allah in emaneti hiç hakkım yok şükürler olsun sağlığımız yerinde geri kalan işler de çok mühim değil.

Hayırlı olsun yeni eviniz güzel günlerde oturursunuz inşallah :dua:

Hayirli olsun canim,gulw gule oturun insallah.
Zor olmazmi ama alisirsiniz zamanla insallah simdi yeni cevre falan

fermante fermante aynen ne guzel demissin. Dikkatimi cekti ne zaman is yapmayip,onunla vakit gecirsem hem ben sakin hem o mutlu oluyor . Oyle istedigini aglayip yaptirmiyor. Ama ne zamanki su tezgahin basina geceyim mizmizlanmaya basliyor.
Ama ev daginikken cok gergin oluyorum ne oyle ne boyle haliyle bazi isleri ikimiz yapiyoruz. Toz alirken yardim ediyor bulasik yikarken sandalyeye yanima cikariyorum falan.. hem vakit gecirmis,hem islerimi halledip daha rahat oymamak icin zaman kaliyor .
Mutfak duzenliyse degmeyin keyfime, ama oraai dagibiksa o kadae gergin oluyorumki.
Sonr kendime kiziyorum falan kisir dongu yani. Cogumuz ayniyizdir kesin.
En iyisi bosvermek, cocugumuza,esimizw falam yetelim,ev islerine yetmesek olur zaten surekli daginik.. kusur arayan kendi evine baksin diyorm artik

fermante fermante aynen ne guzel demissin. Dikkatimi cekti ne zaman is yapmayip,onunla vakit gecirsem hem ben sakin hem o mutlu oluyor . Oyle istedigini aglayip yaptirmiyor. Ama ne zamanki su tezgahin basina geceyim mizmizlanmaya basliyor.
Ama ev daginikken cok gergin oluyorum ne oyle ne boyle haliyle bazi isleri ikimiz yapiyoruz. Toz alirken yardim ediyor bulasik yikarken sandalyeye yanima cikariyorum falan.. hem vakit gecirmis,hem islerimi halledip daha rahat oymamak icin zaman kaliyor .
Mutfak duzenliyse degmeyin keyfime, ama oraai dagibiksa o kadae gergin oluyorumki.
En iyisi bosvermek, cocugumuza,esimizw falam yetelim,ev islerine yetmesek olur zaten surekli daginik.. kusur arayan kendi evine baksin diyorm artik
Kesinlikle canim. Birak elalemi sen once kendini rahatlat. Yiyecek yemegini yap oteki isler muhim degil 1gun sonra olsa da olur onlarin bugunlerini arasak da bulamiycaz. Gelen kisi de beni gormeye gelsin evimi gormeye degil. Cocuk olan yer mecbur daginik oluro..

Gule gule otur canim.zoru atlattin.

M Mavisu27 gule gule oturun insallah .. Guzel anilara...

Hayırlı olsun yeni eviniz güzel günlerde oturursunuz inşallah :dua:

hayırlı olsun canim
Amin kızlar çok teşekkür ederim hepinize :KK200:

Gunaydin kizlar.canim cok sikkin sormayin.dun kardesime oturmaya gideyim dedim.eve girmemle kerem bey aglamaya bir basladi elimden tutup kapiya goturdu salya sumuk hic durmadan feryat figan.evde agladiginda hic dedigini yapmam bunuda biliyo.niye boyle yapiyo cok uzulduk.annemlerin evi yakin yarim saat zor durduk oraya gectik.aliskin annemlere hic sesi cikmadi.babamla oynadi.iyi hos tatilde hic sesi cikmayan bizler gibi tatil yapan cocuk burda teror estiriyo.tatilden sonra huy degistirdi.gecicidir demi kizlar yoksa ben napicam?en sevdigi arabalari goturdum..sevdigi atistirmaliklar..dondurma bile verdim banamisin demedi.dikkatini dagitamadim.bir muddet gitmeyim yabanci evlere bu sefer daha mi kotu olur?gittigim evsahiblerinden utaniyorum bu 3.oldu:KK61:tatilde odaya girip hazirlanip hazirlanip disari ciktik orda alisti galiba yada tekrar tatil istiyo :110:

Gunaydin kizlar.canim cok sikkin sormayin.dun kardesime oturmaya gideyim dedim.eve girmemle kerem bey aglamaya bir basladi elimden tutup kapiya goturdu salya sumuk hic durmadan feryat figan.evde agladiginda hic dedigini yapmam bunuda biliyo.niye boyle yapiyo cok uzulduk.annemlerin evi yakin yarim saat zor durduk oraya gectik.aliskin annemlere hic sesi cikmadi.babamla oynadi.iyi hos tatilde hic sesi cikmayan bizler gibi tatil yapan cocuk burda teror estiriyo.tatilden sonra huy degistirdi.gecicidir demi kizlar yoksa ben napicam?en sevdigi arabalari goturdum..sevdigi atistirmaliklar..dondurma bile verdim banamisin demedi.dikkatini dagitamadim.bir muddet gitmeyim yabanci evlere bu sefer daha mi kotu olur?gittigim evsahiblerinden utaniyorum bu 3.oldu:KK61:tatilde odaya girip hazirlanip hazirlanip disari ciktik orda alisti galiba yada tekrar tatil istiyo :110:

Camım içini ferah tut.Geçicidir bence. bebekler için mekan değişikliğine alışmak zor olabiliyor. tatile gittiniz geldiniz ya alışmaya çalışıyordur. bence bir süre ertelemek yerine evdeyken şimdi teyzene gidicez orda arbayla oynayıp geri evimize geleceğiz fln desen biraz etkisi olur mu acaba?

slm kızlar bu ara hiç tadım yok. Arkadaşımın bebeği hastanede, önce aç kalmış vs denmişti ama bebek havale geçiriyor sürekli. şuan uyutuluyor fakülte hastanesinde henüz teşhiş konmadı. tahlil sonucu bekleniyor :(

onun dışında ev,iş, sıcak, Miranın tripleri derken günler geçiyor. geçen ay tuvaletini daha iyi söylüyordu. bu ara hiiç yok serseride.

Camım içini ferah tut.Geçicidir bence. bebekler için mekan değişikliğine alışmak zor olabiliyor. tatile gittiniz geldiniz ya alışmaya çalışıyordur. bence bir süre ertelemek yerine evdeyken şimdi teyzene gidicez orda arbayla oynayıp geri evimize geleceğiz fln desen biraz etkisi olur mu acaba?
Dedim canim neler soyledim.insallah dedigin gibi olur

• Beğen
Reactions: GCA
slm kızlar bu ara hiç tadım yok. Arkadaşımın bebeği hastanede, önce aç kalmış vs denmişti ama bebek havale geçiriyor sürekli. şuan uyutuluyor fakülte hastanesinde henüz teşhiş konmadı. tahlil sonucu bekleniyor :KK43:

onun dışında ev,iş, sıcak, Miranın tripleri derken günler geçiyor. geçen ay tuvaletini daha iyi söylüyordu. bu ara hiiç yok serseride.
Allah yardimcisi olsun.cabucak sifasini bulsun insallah.cok uzuldum

Back
X