2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
tubaa1 tubaa1 M Mavisu27 çok geçmiş olsun
kızlar benim kızımın sac dipleri acaip kaşınıyor öyleki hep yara yapmış anlamadım neden konak falan da yok şampuanı da iyice duruluyorum sebamed kullanıyorum acaba kuruluk mu yaptı. sizler ne kullanıyosunuz chicco almayı düşünüyorum bugün gidip alıcam hatta. nemlendiricili bişe belki iyi gelir
birde bugün memeden kesmek için çalışmalara başlicam çünkü çok bunaldım hiç kaliteli uyku yok bu sefer sabırsız oluyorum kızıma yansıtıyorum. sanırım ikimiz içinde daha iyi olacak
terliyor mu ?
sıkıntıdan mı
ben de sebamed kullanıyorum.memnunum. biszimki kurutturmadıgı için sacını ve sarı oldugu için yeni farkettim bi kac yerde konak cıkmıs.
ama terleyince çok kasıyor sacını.
meme maceralarını bize de yaz.
benimki konusarak anlamıyor maalesef. sabır taşı denicem keserken sanırım.

Denedim canım yatmıyo ayatta salıncak aldım orda sallanarak uyur mu die oda olmadı doğduğundan beri uyku problemi var hala aynı

memeden ayrılınca belki düzelirler ya. dün 1,30 dan 4 e dek meme ve sallama senfonisi yasadık. saat aralığını açtıkca memeye daha düşkün oldu benimki. artık kasmayacağım bir kerede gircem artık 1 hafta zorlanırız ama düzelir sanırım. uyku : meme suan onlara

terliyor mu ?
sıkıntıdan mı
ben de sebamed kullanıyorum.memnunum. biszimki kurutturmadıgı için sacını ve sarı oldugu için yeni farkettim bi kac yerde konak cıkmıs.

memeden ayrılınca belki düzelirler ya. dün 1,30 dan 4 e dek meme ve sallama senfonisi yasadık. saat aralığını açtıkca memeye daha düşkün oldu benimki. artık kasmayacağım bir kerede gircem artık 1 hafta zorlanırız ama düzelir sanırım. uyku : meme suan onlara
Terliyor ama banyodan sonra hemen sacini kasidigi da oluyor bende sampuana bağladım.
Sıkıntı yada stres olabilir mi diye düşünüyorum ama gece uykuya dalarken parkta oynarken de yapıyor
Bi sampuan degistireyim inşallah ondandir.
Su meme olayı için stresliyim inşallah kolayca atlatiriz

M Mavisu27 canim Allahin izniyle sonuclarin iyi cikacak insallah..
DonukPudra DonukPudra kerem gece atesliydi yine.dus yaptirdim iki kez.simdi 37 lerde.kusma yok.cok halsiz inliyo.ates bugunde gecmezse tekrar gitsemmi?esimede kusma olursa tekrar getirin igne yapicam demis.dolven ve calpol verdi.donusumlu veriyorum.

kızlar benim kızımın sac dipleri acaip kaşınıyor öyleki hep yara yapmış anlamadım neden konak falan da yok şampuanı da iyice duruluyorum sebamed kullanıyorum acaba kuruluk mu yaptı. sizler ne kullanıyosunuz chicco almayı düşünüyorum bugün gidip alıcam hatta. nemlendiricili bişe belki iyi gelir
birde bugün memeden kesmek için çalışmalara başlicam çünkü çok bunaldım hiç kaliteli uyku yok bu sefer sabırsız oluyorum kızıma yansıtıyorum. sanırım ikimiz içinde daha iyi olacak
Ben de sebamed almistim ama kep3k yapti degistiricem mustela alirim belki yine ya..

Teşekkür ederim kızlar.
Perşembeye sonuç çıkıyor inşaallah size de haber veririm.
Sünnet konusunu da eşimle yeniden konuşalım o zaman.
Şimdi hem merak hem korku içinde olduğumuz için onu araya almayalım dedik.
İnşaallah temiz çıkarsa yaptıralım.
Çünkü büyüyünce daha zor olacak haklısınız.
Hayirli haberler alirsin insallah korkutma kendini psikolojik olabilir mi agrilarin.. gonlunu ferah tut.

Ben dalin kullanmaya basladim.
yani bir kuruluk falan yapmadi.goz yakmayisi falan memnunum simdilik

Kizlar şimdide ishal başladı.karnı gurul gurul.şimdi ateş yok.şaşırdım napıcamı.akşam bidaha gitsem mi bi akıl verin.idrar kaka temiz çıkmıştı

Denedim canım yatmıyo ayatta salıncak aldım orda sallanarak uyur mu die oda olmadı doğduğundan beri uyku problemi var hala aynı
Ahh canım bizimkiler doğuştan uykusuz
Ben o ev tipi salıncakta sallayıp uyutuyorum ayakta benimki de hiç durmadı ama o salıncakta eline bir iki yumuşak ayıcık marsupilami falan veriyorum öyle uyuyor
Valla biz uyku konusunda çok çektik elimizde salladık çoğu zaman
Sen memeyi kesmeden uyutma şeklini değiştirmeye çalış sonrası kolay canım
Biliyorum çok yanlış ama o salıncaktayken eline telefonda ninni falan açsan belki yardımcı olur sonra onuda alırsın elinden
terliyor mu ?
sıkıntıdan mı

Bi tık daha uyanma aralıkları uzuyor belki sonra sonra deliksiz uyurlar
Sabırtaşını bende araştırdım ağızda burukluk yaptığı için çocuk memeyi istemiyormuş benimki ekşi şeyleri sevmediğinden bende nar ekşisi sürdüm
Kizlar şimdide ishal başladı.karnı gurul gurul.şimdi ateş yok.şaşırdım napıcamı.akşam bidaha gitsem mi bi akıl verin.idrar kaka temiz çıkmıştı
Valla bilemedim ben canım yani tahliller temiz çıkıpta kusma ishal olması enteresan ama bence senin antibiyotik onu etkiledi ishalde ondan
Ateşi şimdi iyi çok değil 39lara çıkmadıkça inatçı bi enfeksiyon falan yoktur
Ağrıkesici ile idare etsen yarın mı gitsen

wakewake wakewake DonukPudra DonukPudra bu nasıl bir hastalık anlamadım.ateş yok şimdi ölçüyorum sürekli.çok halsiz.benim kuduruk oğlum hiç kalkamıyor yerinden.kusmada yok.yarın bu halsizlik olursa gidicez.inşallah çabucak geçsin.hiç birsey yemiyo.su ve emiyo sadece:KK43:
Çok pişman oldum dişçiye gittiğime.

wakewake wakewake DonukPudra DonukPudra bu nasıl bir hastalık anlamadım.ateş yok şimdi ölçüyorum sürekli.çok halsiz.benim kuduruk oğlum hiç kalkamıyor yerinden.kusmada yok.yarın bu halsizlik olursa gidicez.inşallah çabucak geçsin.hiç birsey yemiyo.su ve emiyo sadece:KK43:
Canım kendini suçlama tabiki gidecektin
verdiği antibiyotik dokunurmu nerden bilecektin ki hiç üzme kendini boş yere
Şimdi bulantısı falan vardır ondan halsizdir eğer yerse çubuk kraker falan yesin belki midesini bastırınca daha iyi olur benimde midem bulanınca halsiz oluyorum
Oda bişeyden etkilendi demekki
Sakin ol yarına bişeyi kalmaz inşallah

Canim kendini suclama nerden bilebilirdin ki. Bence zaten hasta olacakti zayiflayan bunyeye antibiyotik ters tepti.
Lutfen kendini suclama.. Dis agrisi da berbat bisi.
Toparlar bikac gune insallah.

wakewake wakewake hamilelik ve oglan ve uykusuz geceler nasil geciyor
Hamileligin cerdigi normal bir yorgunluk da vardir simdi uzerinde

Canim kendini suclama nerden bilebilirdin ki. Bence zaten hasta olacakti zayiflayan bunyeye antibiyotik ters tepti.
Lutfen kendini suclama.. Dis agrisi da berbat bisi.
Toparlar bikac gune insallah.

wakewake wakewake hamilelik ve oglan ve uykusuz geceler nasil geciyor
Hamileligin cerdigi normal bir yorgunluk da vardir simdi uzerinde
Bir iki gündür daha iyiyim canım ama iki üç haftadır berbattım mide bulantısı halsizlik yorgunluk ve bakmak zorunda olduğum başka bi çocuk resmen depresyona girmiştim
Üstüne birde acaip kötü diş ağrısı ve ilaç kullanamamak
Ama emzirmeyi bırakınca sanki sihirli bir el değdi diş ağrım geçti bulantılar hafifledi ve maşallah deyin:)) göktug bu gece 7saat deliksiz uyudu ve inşallah böyle gider ama benim bünyeme fazla geldi bu kadar uyku sürekli uyandım durdum
Cidden emzirmek biraz yıpratıcı oluyormuş çok şükür yeteri kadar emdi
Onun haricinde dün doktordaydım kalp atışı tahliller rutinler yapıldı
Daha o kadar yeni çıkmıştım ki o serüvenden hiç yabancı gelmedi ilk gebelikte pür dikkat doktoru dinleyen ben bu sefer yaw he he dedim:))
Neyse nasip böyleymiş bugünümüze şükür ne yapalım
Darısı tez zamanda sizlere olsun;)

Bir iki gündür daha iyiyim canım ama iki üç haftadır berbattım mide bulantısı halsizlik yorgunluk ve bakmak zorunda olduğum başka bi çocuk resmen depresyona girmiştim
Üstüne birde acaip kötü diş ağrısı ve ilaç kullanamamak
Ama emzirmeyi bırakınca sanki sihirli bir el değdi diş ağrım geçti bulantılar hafifledi ve maşallah deyin:)) göktug bu gece 7saat deliksiz uyudu ve inşallah böyle gider ama benim bünyeme fazla geldi bu kadar uyku sürekli uyandım durdum
Cidden emzirmek biraz yıpratıcı oluyormuş çok şükür yeteri kadar emdi
Onun haricinde dün doktordaydım kalp atışı tahliller rutinler yapıldı
Daha o kadar yeni çıkmıştım ki o serüvenden hiç yabancı gelmedi ilk gebelikte pür dikkat doktoru dinleyen ben bu sefer yaw he he dedim:))
Neyse nasip böyleymiş bugünümüze şükür ne yapalım
Darısı tez zamanda sizlere olsun:KK66:
Allah kolaylik versin canim sana. Zor dayanmak tabi once psikolojin duzelirse gerisini daha rahat goguslersin.
Masallah ne guzel uyumus o minnak oyle. Benim defnem hala bolca uyaniyor. 5aydir emmedigi halde. Hatta oyleki 2 3 aydir yanimda yatiyo ve sacimla uyuyo yerine yatirsam en fazla 1saat uyuyo ben de uykuya yenik dusup yanima aliyorum. 1kez uyandigi geceleri gorur muyum acaba diye dusunup duruyorum :işsiz:

tubaa1 tubaa1 ne yaptin canim. Gittin mi bir daha dr.a?
Belirtilet mide usutmesine de benziyor. Nane limon vermis miydin? Tahliler temizse usutme olabilir bi dene bakalim icerse..

wakewake wakewake fermante fermante saolun teyzeleri.dün akşam annemlerin tanıdığı çocuk dokt.var onu aradım anlattım durumu.inlemesi hastalıktan kasları ağrıyodur ondandır dedi ishal devam edip çiş yapıyosa sıkıntı olmaz takip et dedi.sadece ishal olup çiş yapmazsa hemen götür dedi.çişini yapıyo sükür.düne göre biraz daha iyi.ateş de yok.toparlanıyo inşallah.ilk defa bu kadar ağır geçirdi.çevremde çok duyuyorum böyle salgın var galiba.dikkat edin kızlar çok zor geçiyo.Allah korusun.
Nanelimon yaptım içmedi canım.hiç bişwy yemiyo emiyo sadece.

Back
X