2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
M Mavisu27 allah sifa versin.
Hayirlisi neresiyse onu versin demek daha dogru aslinda. Rabbim aci cektirmesin ins..

L Limonice supersin.
Ben simdiden yol yapiyorum . oglum buyuyorsun yakinda memede sut bitcek artik inekler sut getircek sana diyorum.bardaktan iceceksin diyorum
Arada emerken.. Memede sut bitince nolcak kerem diyorum. Inekler sut getircek diyor :anne:
Ne masum ve saflar. Gun gectikce daha da baglaniyorum.

Bir de kizlar asagidakini yaptim ben acayip eglendik beraber. Epey oynadik . denemek isterseniz eger..
Ben de fotodaki gibi yesil gida boyasi koydum. Ormanda hayvanlari gezdirdik yedirdik..vs..

Screenshot_2017-09-06-15-04-29-1.webp

Kisin yunlu kalin kilotlu coraplardan giydirirsin canim usumez.kislik lcw aldim gecen hafta uzun kollu bady.pantalon.yelek bisuru bisey aldim.24_36 aldim bende.

Merhaba kizlar ben de almadim kislik. Almam lazim. Havalar serinledi artik. Beden beni de dusunduruyor.

fermante fermante kalin kulotlu corap giydirirsin birsey olmaz. Zaten genelde arabayla gidiliyor . yayana gittiginde de battaniye atarsin arabasina ayak kismina.

Gunaydin kizlar:KK200:
Valla ben bu uyku isini hic anlamadim .gunlerdir bin kez kalkiyordu dun deliksiz uyudu:nazar: .bir oyle bir boyle
fermante fermante ben gecen sene mevsim bitiminde ucuza ,buyuk hirka ,palto falan almistim hatta kot pantolon bile almisim.gecen hafta uzun kollo citcitli badilerden aldim bu seneyi cikaririm .bizim kisin okuldan dolayi masraf cok oluyor onceden almak ekonomik oluyor.
Badileri e bebekle ,civilden aldim .tubaa nin dedigi gibi bazen 18ay bazen 2yas oluyor .hatta yagmur alt esofmani 3yas giyiyor ama ustleri iki yas .

Benimki asla elbise giymez ama sen kulotlu corap hatta yetmezse ustune ince tayt ile elbise giydirebilirsin ben kizima oyle yapardim

Ben de hicbt şey almadım kışlık.
Havalar soğuyunca beraber gidip ne lazımsa almayı düşünüyorum. Önceden alınca elimde patliyo :KK53:
Bence elbise de giydir canım altına kalın çorap giydirerek kızlar çok tatlı oluyor çünkü elbiseyle :KK200:

Tesekkurler kizlar. Bugun gittim biseyler aldim. Hm den guzel bi pant aldim. Biraz fiyatlar yuksek suan indirimleri yakalamak lazim. Sonra da lcw ye gittim biraz da ordan biseyler aldim simdilik yetecek gibi. Bi kislik bot kaldi. Mont ve trenckotu vardi gecen sezondan bu yilda giyer onlari insallah.
He bu arada altlari 18-24 ustleri24-36 aldim.bacak boyumuz kisa biraz heralde. Nasil uzatiriz??

Bir de kizlar asagidakini yaptim ben acayip eglendik beraber. Epey oynadik . denemek isterseniz eger..
Ben de fotodaki gibi yesil gida boyasi koydum. Ormanda hayvanlari gezdirdik yedirdik..vs..

Eki Görüntüle 2049832
Hikayende gormustum. Cok iyi etmissin. Eve kapanmalar baslayinca oyunihtiyaci da artiyo. Biz de su balonu aldik duvara firlatmaca yaptik dun. Bugun yorgundum pek bisi yapamadim sadece balik yuzdurduk suda geri zamanda babasiyla takildi..

Hikayende gormustum. Cok iyi etmissin. Eve kapanmalar baslayinca oyunihtiyaci da artiyo. Biz de su balonu aldik duvara firlatmaca yaptik dun. Bugun yorgundum pek bisi yapamadim sadece balik yuzdurduk suda geri zamanda babasiyla takildi..
Bizimde en favori oyunumuz cinga..bayiliyo..dizip dizip yikiyoruz.
Kizlar bizde yogunluk basladi.ders tekrari yapip test cozuyoruz.kerem cok bunaltiyo gecen sene rahatmisim.ders calisirken elimizden tutup kaldiriyo oyun oynayalim diye.esim saolsun ilgileniyo ama yetmiyo tabiki.cok yorgun hissediyorum kendimi.alisirim bu tempoya insallah..:110:

Kizlar bizde yogunluk basladi.ders tekrari yapip test cozuyoruz.kerem cok bunaltiyo gecen sene rahatmisim.ders calisirken elimizden tutup kaldiriyo oyun oynayalim diye.esim saolsun ilgileniyo ama yetmiyo tabiki.cok yorgun hissediyorum kendimi.alisirim bu tempoya insallah..:110:
Kolay gelsin .. Allah yardimcin olsun.
Ya oyleler ben bile 2 dk oturayim desem tepemde.kalk sunu yapcaz diye

Ah canim rabbim bir kolay yolunu buldursun vede biz ve bizim gibilere bol enerji sabir versin.resmen ayni seyleri yasiyoruz ah ah gecen sene ne kolaymis .

Ah canim rabbim bir kolay yolunu buldursun vede biz ve bizim gibilere bol enerji sabir versin.resmen ayni seyleri yasiyoruz ah ah gecen sene ne kolaymis .
Aynen canim gecen sene rahatmisiz.kizin burnundan getiriyo.yeni oyuncaklar almayi dusunuyorum ders calisirken onlarla ilgilensin diye.bir sure sonra alisiriz artik bu tempoya .yorgunluga

Selam kızlar.
Biz de hala annemlerdeyiz
Büyükbabam çok hasta ben olucem tum akrabaları çağırın diyip duruyor :///
Yaşı da var biraz ama Allah gecinden versin insaallah..
Allah şifa versin canım rabbim hakkında ne hayırlıysa onu versin çok zor

M mambur canım sıstem açıklandı inşallah içinize siner.açık uçlu sorular diyo dahamı zorlaştı sanki bilemedim.yorumunu merak ettim.
Bizim de ortlamayı korumamız lazım.4 senenin ort. Bide yazılı sınava göre gireceklermiş.kolay gelsin canım ne diyim:110:

Biz de bayiliyoruz kule yapip yikmaya hatta oyle ki yapmaya bile izin vermiyo hemen yikcakmis.
Kolay gelsin canim sana valla anneye yapisik durumdalar baba ne kadar ilgilense de yetmiuo hep anne anne

Back
X