2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ahh kuzum benim.kıyamam yaa.çok geçmiş olsun.ne kadar aşılarımızı tam olsakda bulaşıyo su çiçeği kızamık gibi zor geçen bi hastalık.Allahın izniyle çabuk geçsin inşallah.ülkemiz yabancı insanlarla dolu.böyle hastalıklar çoğaldı malesef

Valla canım insan ne diyeceğini bilmiyor. Aşı politikamız 50 yıl öncesine dönmüş. Kuzum çöm ağladığı için soramadık acaba tekrar eder mi yoksa diğer hastalıklar gibi inşallah bir daha tekrarlamaz

Valla canım insan ne diyeceğini bilmiyor. Aşı politikamız 50 yıl öncesine dönmüş. Kuzum çöm ağladığı için soramadık acaba tekrar eder mi yoksa diğer hastalıklar gibi inşallah bir daha tekrarlamaz
İnşallah tekrarlamaz canım.içini ferah tut.çok üzüldüm.biliyomusun sosyal medyada bu hast.çok bahsediliyo.anlattığın belirtiler varsa hemen doktora gidin diye.salgın var diye bu ara hep okudum.keşke aşısını çıkarsalar da vurulsak.çalışyodun sen yanlış hatırlamıyosam.izin alabilmişsindir inşallah

Benjm buyuk cocuklar hep tv de goruyorlar felaket merak ediyorlar cadilar bayramini .kiz bari bir foto yolla bizede
Atarım
Bütün kasım bebeleri toplayıp sizin oraya gelelim kostüm e gerek doğal hallaeriyle salsak yeterince cadı hepsi :KK53:
 :KK70::KK70:  kostume gerek yok diyosun yani :KK55: bi supurge vereyim yeter :KK48:

İnşallah tekrarlamaz canım.içini ferah tut.çok üzüldüm.biliyomusun sosyal medyada bu hast.çok bahsediliyo.anlattığın belirtiler varsa hemen doktora gidin diye.salgın var diye bu ara hep okudum.keşke aşısını çıkarsalar da vurulsak.çalışyodun sen yanlış hatırlamıyosam.izin alabilmişsindir inşallah

Perşembe yarım gün aldım canım cuma alamadım 2 gün tatil şükür De yanındayım inşallah Pazartesine toparlarsa içim rahat giderim

Slm kuzular herkes iyidir inşallah. Bizim hiç tadımız Yok ya Perşembe ateş 39.5 gittik dryr Boğaz kızarmış sesi. Kana baktı enfeksiyon var dedi. İdrar da da birazcık varmış ama el ayak ağız hastalığı salgın aynı böyle başlıyor döküntü olursa gelin sesi. Antibiyotik verdi ateş düşürücüyle. Dün döküntü oldu bişey yiyemiyor kuzum bugün gittik tekrar. Ne yazık ki el ayak ağız hastalığıymış. Kızlar ağzının içi full yara inanamazsınız. Ağız spreyi verdi antibiyotik bıraktık. 10 güne geçermiş inşallah ama çok yıpranır dedi
Ahh canim yaa cok zor biliyorum o hst.ligi. cok cok gecmis olsun insallah cabucak gecer.. allah sifa versin.

G GCA cok ama cok gecmis olsun. Kiyamam yavruma ya.
Kuluckaya yatma durumu var demek. Parka da cikmadiysa hay Allahim ya.
:dua: ins toparlar artik. Benim komsuda olmustu demistim yavrum cok fena oluyorlar. Hem siz hem o cok yipranmisinizdir.

Bununla geler gecer ins.:dua:

G GCA canim cok gecmis olsun cok zor bir hastalik bir an once gecsin insallah.ben buyuk kizimda atlatmistim iki hafta hastanede yatmistik .iyilesince b vitamini takviyesi yapmisti doktorumuz .birde tedavi sirasinda dut pekmezi icirmistik doktorun tavsiyesiyle agiz yaralarina cok iyi geliyor

fermante fermante canim gecen teog du falan derken atladim unuttum ya hani boyu icin napalim demistinya bende bu konuya cok takiliyorum ya bol bol balik ,kabak cekirdegi yediriyorum ama bir turlu boy uzatma takintimdan kurtulamiyorum

Dogum gunlerıne az kaldı kızlar war mı planlarınız
Ben gecen sene de yapmamistimbu sene de yapmayacagim..
Foto cekimi olcak .
Cekirdek aile kutlucaz..
Oncesinde arkadas grubumuzla bulusma var onlarla bi erken kitlama gibi cocuklara pasta ufletcem. Ailelere gittigimizde pasta kesiyoruz zaten.

Back
X