2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben gecen sene de yapmamistimbu sene de yapmayacagim..
Foto cekimi olcak .
Cekirdek aile kutlucaz..
Oncesinde arkadas grubumuzla bulusma var onlarla bi erken kitlama gibi cocuklara pasta ufletcem. Ailelere gittigimizde pasta kesiyoruz zaten.
Bnde gecen sne yapmadm bu sene yapmak ıstyrm aslnda ama bılemıorum
M melekece78 şu ara o kadar yoğunum ki doğum günü aklıma gelmedi.bizde kendi aramızda pasta keseriz heralde.
Zaten bı pasta kessekte olur demı daha blmıolarya ama ıste heves lenıyorumda

G GCA cok ama cok gecmis olsun. Kiyamam yavruma ya.
Kuluckaya yatma durumu var demek. Parka da cikmadiysa hay Allahim ya.
:dua: ins toparlar artik. Benim komsuda olmustu demistim yavrum cok fena oluyorlar. Hem siz hem o cok yipranmisinizdir.

Bununla geler gecer ins.:dua:

evet canım 10 gün kadar kuluçka süresi varmış. elini yıkamaya da bayılır kuzum günde 40 kere yıkanır ama olan oldu ne yazıkki Rabbbim tüm kuzuları korusun

G GCA çok geçmiş olsun canım acil şifalar
Sende çok yıpranmışsındır dikkat et kendine de
Ağızda yara deyince dün bende oğlumun ağzında gördüm böyle kızarık dudak içinde bir iki tane ayy inşallah yakalanmamıştır oda

çok saol canım. genelde yetişkinlere bulaşmıyormuş ama nadir olsa da bulaşıyormuş. Hamilelere bulaşabilir dedi doktor. Aman sen dikkat et kendine. vucudunda döküntü fln var mı bide yüksek ateş takip et mutlaka

G GCA canim cok gecmis olsun cok zor bir hastalik bir an once gecsin insallah.ben buyuk kizimda atlatmistim iki hafta hastanede yatmistik .iyilesince b vitamini takviyesi yapmisti doktorumuz .birde tedavi sirasinda dut pekmezi icirmistik doktorun tavsiyesiyle agiz yaralarina cok iyi geliyor

çeken bilir canım cidden berbat bişey, bizim doktorda ağız spreyi verdi. bizde yazdan kara dut atmıştık dolaba onu çıkardım meyve suyu gibi ama yazık içemiyor kuzum. multivitamin verdi destek olsun diye. ya internetten okudum. tırnak düşüyormuş. senin kızının da düştü mü?

G GCA canım cok gecms olsn ya cok zor hastalık

Dogum gunlerıne az kaldı kızlar war mı planlarınız

saol canım Allah korusun tüm kuzuları zor cidden.

doğum günü için henüz plan yapmadım. geçen sene epey kalabalık bir organizasyon yapmıştık. bu sene o kadar açılmam. muhtemelen evimizde en yakın anane-babanne-amca-teyze olur. birde arkadaş grubumuz var onlara da desem mi yoksa başka bir gün mü ayarlasak karar veremedim

Ben gecen sene de yapmamistimbu sene de yapmayacagim..
Foto cekimi olcak .
Cekirdek aile kutlucaz..
Oncesinde arkadas grubumuzla bulusma var onlarla bi erken kitlama gibi cocuklara pasta ufletcem. Ailelere gittigimizde pasta kesiyoruz zaten.

canım fotoğrafçıya mı çektiriyorsun siz mi çekiyorsunuz. ben geçen sene 1 yaş albümü yaptırdım 750 TL idi bu sene 1400 TL olmuş o kadar veremicem valla :(

Gunaydin kizlar iyi haftalar
Mira nasil oldu G GCA

Havalar tam serinledi ya. Bizimki coraplarini cikaritiyor. Pijamasi cikartip bunu giymicem diyor. Surekli bir savas halindeyiz. Haliyle sumuk ve hapsuruk basladi ..
Gece disim agriyor diye kalkti. Son azilari .

daha iyiyiz canım şükür. zaten döküntü son aşamasıymış. döküntü olunca ateş düştü. gözü açıldı biraz.

mira da aynı ya ev ayakkabısı istemiyor, çorap nefret ediyor ama ayaklar buz gibi. geçen karnım ağrıyor dedi üşütmüş cadı. Kerem'e de Allah yardım etsin azılar mahvediyo kuzuları. Bizimkiler daha çıkmadı bir süre daha çıkmasa olur

canım fotoğrafçıya mı çektiriyorsun siz mi çekiyorsunuz. ben geçen sene 1 yaş albümü yaptırdım 750 TL idi bu sene 1400 TL olmuş o kadar veremicem valla :KK43:
Gecen sene ben cekmistim. Bende yari prof mak var ama bu sene konseptli bisi istiyorum. Tek birsey 300 ve 500arasi cektircem.

Sevindim Miraya da kiyamam yavrum ya

Kollu zibin ben gecen sene de pek giydirmemistim. Cok alismasin sicaga diye.
Kisa kollu almistim.kazakla bile terleyen cocuk benimki. Gecen sene kazaklar yepywni kaldi. Bir de yerinde durmuyor teri ustunde kuruyinca daha beter hastalik.

Carikli corap iyi dedin tubaa gecen sene bende onunla rahat etmistim bu sene de alayim.

Kışın serin ev daha iyiymiş çocuklar için sıcakta bakteriler daha hızlı yayılıyormuş bizimki de çorap ceket sevmez hala zıbınla gezmek istiyor üstüne bugün ben ceket giydim die ağlama krızıne girdi çıkar die çıkarana kadar ağladı kendi giymedi gibi benden de dertli çocuk

Aman bıde üst bas gıymıorlar benımkı alıstı atletle gezmeye kollu bsey gıyerken ah ne cekıorum. Bıde kızlar oglen uykularınız nasl benımkı ınatla bazen uyumuo aksam 6 da yorgn dusup uyuo sonra uyanıo ama gece gec yatıorz halıyle sabahta gec kalkıo vs vs kısır dngu devam cok zor oluo uyumaynca sızde nasıl uykular.

çeken bilir canım cidden berbat bişey, bizim doktorda ağız spreyi verdi. bizde yazdan kara dut atmıştık dolaba onu çıkardım meyve suyu gibi ama yazık içemiyor kuzum. multivitamin verdi destek olsun diye. ya internetten okudum. tırnak düşüyormuş. senin kızının da düştü mü?
Canim benim atesinin dusmesine sevindim insallah biran once toparlar .yok bizim rabbime sukur tirnagimiz dusmedi ,bizim agiz yaralarimiz fenaydi ,agizdan hic beslenemedik damar yoluyla beslendi yavrum dislerine birsey olacak diye korkmustum .internette yazanlara aldirma en kotuyu yaziyorlar tekrarlar falan diye yaziyordu cok korkmustum ,oyle birsey olmadi sukurki

• Beğen
Reactions: GCA
Back
X