- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
- #82.761
@Ayaklarim3kilo nasilsin.. Dogum oldu mu .. Yoksa yakin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben memeyi bıraktıralı 1.5ayı geçtiSaol canım hemen deniycem
Bende tam bunu düşünüp kaygilaniyordumki mesajini gördüm canım inan hiç dagilmiycak gibi taş oldular sanki ağrı yok ama ne dokunabiliyorum ne de sarilabiliyorum çok zor ..acaba zararı olurmu böyle dolu dolu göğüslerin durmasi diyorum ama dağılır demişsin inşallah öyle olur canım çok saolBen memeyi bıraktıralı 1.5ayı geçti
Bir hafta en fazla on gün kadar süt dağılmıyor ama sonra rahatlıyorsun bir hafta sabredip sağma bence yoksa süreç uzar
Benimde fenaydı üzerine yatamazdım hatta sanki hiç dağılmayacak gibi geliyordu ama geçiyor
Ben memeyi bıraktıralı 1.5ayı geçti
Bir hafta en fazla on gün kadar süt dağılmıyor ama sonra rahatlıyorsun bir hafta sabredip sağma bence yoksa süreç uzar
Benimde fenaydı üzerine yatamazdım hatta sanki hiç dağılmayacak gibi geliyordu ama geçiyor
Bende tam bunu düşünüp kaygilaniyordumki mesajini gördüm canım inan hiç dagilmiycak gibi taş oldular sanki ağrı yok ama ne dokunabiliyorum ne de sarilabiliyorum çok zor ..acaba zararı olurmu böyle dolu dolu göğüslerin durmasi diyorum ama dağılır demişsin inşallah öyle olur canım çok saol
Wake gelde bana sor diyeceksin belki ama senin hamileliğin çok hızlı geçiyor sanki :) 16 hafta yazıyor maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah
Iste geldim burdayimİyi akşamlar kızlar.
Herkes nasıl?
Biz bugün doktora gittik geçen ay bronşit olması hasebiyle kontrol vardı.
İyi şükür. Yalnız burnu yine tikaliydi ve hir hir ediyordu. geceleri yatmadigini da söyledim film çekildi.
Doktorun tahmin ettiği gibi geniz eti cikti.
İlaç verdi inşaallah kuculur rahatlar yavrum.
kanadali35 canım nerelerdesin kaç gündür yoksun?
Ne güzel memeyi biraktirmaktan konuşuyorsunuz kızlar.
Bir buçuk iki yaşına kadar emdiler masaallah.
Evlatlariniza da size de ne mutlu![]()
Cadilar bayrami. 31ekim de daha karar veremedim havalarda soguk olur ozaman ona gorebisey bakiyom cadi kostumu lisaya cok guzel gider 
Cadilar bayrami. 31ekim de daha karar veremedim havalarda soguk olur ozaman ona gorebisey bakiyom cadi kostumu lisaya cok guzel gider ,
Teşekkürler canimhknzlm gecmis dogum gununuz kutlu olsun...
Teşekkürler canimhknzlm gecmis dogum gununuz kutlu olsun...
Sağolasin.