2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Saol canım hemen deniycem
Ben memeyi bıraktıralı 1.5ayı geçti
Bir hafta en fazla on gün kadar süt dağılmıyor ama sonra rahatlıyorsun bir hafta sabredip sağma bence yoksa süreç uzar
Benimde fenaydı üzerine yatamazdım hatta sanki hiç dağılmayacak gibi geliyordu ama geçiyor

Bir hafta en fazla on gün kadar süt dağılmıyor ama sonra rahatlıyorsun bir hafta sabredip sağma bence yoksa süreç uzar
Benimde fenaydı üzerine yatamazdım hatta sanki hiç dağılmayacak gibi geliyordu ama geçiyor
Bende tam bunu düşünüp kaygilaniyordumki mesajini gördüm canım inan hiç dagilmiycak gibi taş oldular sanki ağrı yok ama ne dokunabiliyorum ne de sarilabiliyorum çok zor ..acaba zararı olurmu böyle dolu dolu göğüslerin durmasi diyorum ama dağılır demişsin inşallah öyle olur canım çok saol

Wake gelde bana sor diyeceksin belki ama senin hamileliğin çok hızlı geçiyor sanki :) 16 hafta yazıyor maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah

Bende tam bunu düşünüp kaygilaniyordumki mesajini gördüm canım inan hiç dagilmiycak gibi taş oldular sanki ağrı yok ama ne dokunabiliyorum ne de sarilabiliyorum çok zor ..acaba zararı olurmu böyle dolu dolu göğüslerin durmasi diyorum ama dağılır demişsin inşallah öyle olur canım çok saol

Yok canım geçiyor hatta bir gün bir bakıyorsun yumuşacık olmuşlar
Hiç zararı olmaz o zaten farkında olmasakta gün gün azalıyor beyinden uyarma olmayınca
Ateşlenme falan olmadıktan sonra korkma hiç
Emzirmek çok güzel ama bırakmakta anne için ayrı rahatlık

Wake gelde bana sor diyeceksin belki ama senin hamileliğin çok hızlı geçiyor sanki :) 16 hafta yazıyor maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah

Sağol canım
şimdiye kadar çok zordu ama bir haftadır fena değilim ara ara bulantı gelse de
İkinci hamilelik farklı oluyor gerçekten ilkinde gün gün sayıyorduk şimdi takvime bakarsam yada hesap yaparsam ne kadarlık olduğunu öğreniyorum
Daha rahat oluyorsun çok sakınmıyorsun kendini ama bence ilkine göre biraz daha ağır geçiyor hep derlerdi inanmazdım
Darısı başınıza diyorum çabucak;)
Beni yalnız bırakmayın:)

İyi akşamlar kızlar.
Herkes nasıl?

Biz bugün doktora gittik geçen ay bronşit olması hasebiyle kontrol vardı.

İyi şükür. Yalnız burnu yine tikaliydi ve hir hir ediyordu. geceleri yatmadigini da söyledim film çekildi.
Doktorun tahmin ettiği gibi geniz eti cikti.
İlaç verdi inşaallah kuculur rahatlar yavrum.

kanadali35 kanadali35 canım nerelerdesin kaç gündür yoksun?

Ne güzel memeyi biraktirmaktan konuşuyorsunuz kızlar.
Bir buçuk iki yaşına kadar emdiler masaallah.
Evlatlariniza da size de ne mutlu :KK200:

İyi akşamlar kızlar.
Herkes nasıl?

Biz bugün doktora gittik geçen ay bronşit olması hasebiyle kontrol vardı.

İyi şükür. Yalnız burnu yine tikaliydi ve hir hir ediyordu. geceleri yatmadigini da söyledim film çekildi.
Doktorun tahmin ettiği gibi geniz eti cikti.
İlaç verdi inşaallah kuculur rahatlar yavrum.

kanadali35 kanadali35 canım nerelerdesin kaç gündür yoksun?

Ne güzel memeyi biraktirmaktan konuşuyorsunuz kızlar.
Bir buçuk iki yaşına kadar emdiler masaallah.
Evlatlariniza da size de ne mutlu :KK200:
Iste geldim burdayim :KK28: . Havalar gunesli parkta geciyo zamanimizi kar gelmeden tadini cikaralim dedik. Siz nasilsiniz ne yapiyo popisini atip geziyomu memedim :KK200::KK200::KK200:

kızlarr günaydın. bizde memeyi bıraktıkk:anne: gece yatmadan sirke sürdüm kuzum süt acı olmus bozulmuş artık emmeyelim dedim. öyle deyince hiç emmek istemedi bile baktı baktı acı olmuş dedi. 4 5 defa açtırdı tekrar baktı kendi kapattı sarıldık uyuduk :) maşallah.
bende şimdi ağrısından korkuyorum sol göğsüm doldu adaçayı yazmıştı bi arkadaş onu içicem bugun

Back
X