Selam kizlar
Haftasonu ora bura gitmekten giremedim. Sayfalar birikince de zevkli oluyor okumasi.
kanadali35
canim dogum gunu hediyeliklerin guzelmis. Ben de magnet siparis ettim. Yanina da kitap ayraci yaptim kendim. Bir de kurabiye yapicam. Belki bir de kucuk not defteri ve boya kalemi alir kucuk cocuklulara ayrica veririm.
Kizlar kahvalti konusuna deginmissiniz. Bu ara biz kahvaltidan once mandalina ya da portakal suyu sıkıp icine 2 tatli kasigi pekmez ekleyip iciyoruz. Yoksa pekmezden kaciyor. Bizim bir de kan surubumuz var onu da yaninda iciriyorum. Demirimiz 9 cikmisti gecen hst oldugunda.
Kahvaltida da her turlu yumurta cesidini yer ama peynir asla agzina surmuyor. Tostu da bazen yer. Ama krep ya da pankek yap bayilir.. ustune tabiki cikolata ile.. bal kaymak recel zeytin hergun olmasa da yiyor. Icecek olarak da ev yapimi meyve sulari bitki caylari veriyorum. Sutunu de ogle uykusundan once iciyor.
Az ve sık beslenmeyi seviyor.
Yalniz hala cogunlukla ben yediriyorum. Kendisine biraktigimiz zaman yemiyor cunku. Her ogun deniyorum. Lokmalari hazirlayip tabagina birakinca kendi yiyor ama tabaktan yemek alsin diye beklersem ooo aksam oluyor