- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.521
Bakarsin bu atagin arkasindan duzene girer duzelir sende daha bi rahat edersin her serde bi hayir vardirSagolasin 2.ay asisi sali olduk ama hala artcilar hissediliyo.
Sagol aynen oylee gece 2gram uyuyodik o da yok 2 gundur .
Dediğim gibi birdahaki asiya giderken bi çay kaşığı calpol ver yardımı olur.Sagolasin 2.ay asisi sali olduk ama hala artcilar hissediliyo.
Sagol aynen oylee gece 2gram uyuyodik o da yok 2 gundur .
Hay masallah be darisi basimiza demekki adam etli butlu hatun seviyo azcik kek borek ye bak bakiim nasil aliniyoKız ben bütün doğum kilolarimi verdim kalmadı hiç. Öküz bide klo al ele gel diyo kiloyu nasıl alacaksam
Yiyorum ama bu tempoya kilo dayanmıyordu anacimHay masallah be darisi basimiza demekki adam etli butlu hatun seviyo azcik kek borek ye bak bakiim nasil aliniyo
Ates olmadi ama huyuzlaninca dun verdim 1 kez calpolDediğim gibi birdahaki asiya giderken bi çay kaşığı calpol ver yardımı olur.
Anam 1 bebekle boyle diyosan benim gibi 2 cocuklu olsan napacan o zamanYiyorum ama bu tempoya kilo dayanmıyordu anacim
Almazsin merak etme bi ayaklansin da senin bebe bak bakiim kilomu kaliyoAnammm bengece hurma incir kuru uzum goturuyomm..gece cok acikiyorum
Bi de gunduzleri hep canim abur cubur cekiyo...
Resmen verdigim kg geri alcam.
Bendede iki çocuk herifi saysana bideAnam 1 bebekle boyle diyosan benim gibi 2 cocuklu olsan napacan o zaman
Ohooo sen onuda sayiyosan bende 2 cocuk 1 herif 1 kv 1 kb 1 gorumce 1 dayi al sana 7 cocuk napacan somdiBendede iki çocuk herifi saysana bide
Allah sabır versinOhooo sen onuda sayiyosan bende 2 cocuk 1 herif 1 kv 1 kb 1 gorumce 1 dayi al sana 7 cocuk napacan somdi
Senin koca bi cosacak pir cosacak bence. Sonra sen kacacak yer arican gibime geliyo. Daha seninkinin afyonu patlamamis bellikiAnacim herkes pek bi sevişgen
Herkesin kocası peşinde koşar ,benimkinin konuyu açtığı yokdün bi de diyo ki belim ağrıyor sanırsın gün boyu bebeği kendi taşımış kucağında. Yok yok burda herkes sevişir bi ben bi DonukPudra kalırız . Ben benim kocadan sebep,DonukPudra da bebişi fırsat vermediginden
Amiiinn cumlemizeAllah sabır versin
Kiz senin halvet gecende bizim teller bile sallanacak anlasilan bu ne heves be
Ben oyleyim anacim diyorm ya keyfi yayila yayila yapmayi ozledimKiz senin halvet gecende bizim teller bile sallanacak anlasilan bu ne heves be
2 kez yaptik da alelacela oglan uyandi uyucak yok kuruluk yok bilmem ne.Kiz senin halvet gecende bizim teller bile sallanacak anlasilan bu ne heves be
Hey masallah be ne kari kocalar var. Ben 5 yilda bu soyledigini 5 kere anca yapmisimdir heralde.Ben oyleyim anacim diyorm ya keyfi yayila yayila yapmayi ozledim. Doguma dek bizde bu vardi..
Bahaneler bitmis anlasilan ki yerine istek sel olup akiyo masallah darisi basimiza2 kez yaptik da alelacela oglan uyandi uyucak yok kuruluk yok bilmem ne.
Sonra kanamam oldu 4 5 gun.sonra istek sifira indi. Yok.oglan durmadi yok uykusuzluk vs bahaneler doldu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?