- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.701
Tm sabah olsn öüclerle masl uyandırcağm tombiğimi....Annesi bizim yerimize öpücüklere bog tosunu
Mekanima hosgeldin yabanci
Babasndan bana fırsat kalmıyo ki kalırsa yerim teyzesi...Allah bagislasin annesi. Kesin cok tatlidir. Yemelik oluyo bebisler zaten. Sende bizom icin ye tosununu
Canim benimki saat itibariyle 2.ayina girmis bulunuyor
Hosbulduk cay varmi yoksa kalmamMekanima hosgeldin yabanci
Ben yetisirim. Iki cocuga yetiyomda 2topigemi yetisemicem hahayt
Demleriz bacim sen gel heleHosbulduk cay varmi yoksa kalmam
biz pazartesi iki aylık oluyoruz aşımızda var korkuyorm ateşlenir felan diye...
Oy maşallah kaç kilo boyu kaç pekiCanim benimki saat itibariyle 2.ayina girmis bulunuyor
Aman babasi hergun yiyodur. Aradan bize bi lokma kopariverBabasndan bana fırsat kalmıyo ki kalırsa yerim teyzesi...
Aynı soruyu sanada sorayim boy kilo durumu ndir acepbiz pazartesi iki aylık oluyoruz aşımızda var korkuyorm ateşlenir felan diye...
Valla canim daha gitmedik kontrole. Boyu 1. Ay kontrolunde 58cm di kilosuda 2hafta once 6300duOy maşallah kaç kilo boyu kaç peki
Masallah kuzucuga tombikoValla canim daha gitmedik kontrole. Boyu 1. Ay kontrolunde 58cm di kilosuda 2hafta once 6300du
Masallah annesi.Benimki kizda 65 gunluk kilosu 4600 57 cm
Oy maşallah uzun olacak demek bizimki 50 günlükken 5100 gr 57 cm idi ya bu kız az kilo alıyor diyorum ona sen 4050 gr doğdun bi adın var şeklin var namını koru adam gibi ye yok anam yokValla canim daha gitmedik kontrole. Boyu 1. Ay kontrolunde 58cm di kilosuda 2hafta once 6300du
Oyle valla canim emzirirken kolum kopuyo artik iyice sisti cadiMasallah kuzucuga tombiko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?