- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.861
Valla canim evlenmeden bole olsa yanindan gecmezdim. Adam evlenince sapitti. Bide benim sanssizligim su oldu ben daha 3 gunluk evliyken kv ile kp buyuk sorunlar yasamaya basladi. Esim bundan cok etkilendi. Ondan sonrada biz bi turlu kendi evliligimizi toplayamadikoyy iyi katlaniyon kocana sen. zaten seninkinin yaptiklarini okuyunca benim ayakli odunum kanatsiz melek gibi gozuukuyo gozume
Biz kendimiz egitici oyuncak yapardik. Ama sifir fikir yani sen bulup yapacan. Ondan severdim benkolay ders ya egitici oyuncaklardan falan bahsediyo
kp kv sorun yasiyoda esin niye sapitiyo. yok yok hic bi sekilde aklayamazsin adami gicigimValla canim evlenmeden bole olsa yanindan gecmezdim. Adam evlenince sapitti. Bide benim sanssizligim su oldu ben daha 3 gunluk evliyken kv ile kp buyuk sorunlar yasamaya basladi. Esim bundan cok etkilendi. Ondan sonrada biz bi turlu kendi evliligimizi toplayamadik
ayy yok ben hic yaratici degilim kesin bisey bulamazdim yapmayaBiz kendimiz egitici oyuncak yapardik. Ama sifir fikir yani sen bulup yapacan. Ondan severdim ben
Aklamak icin soylemedim canim. Kendi sanssizligimi soyluyorum. Sonucta ailesi bizde beraber yasayinca dogrudan bizi etkiledi evdeki huzursuzluk. Cicim ayi balayi nedir bilemeden 5 yili devirdimkp kv sorun yasiyoda esin niye sapitiyo. yok yok hic bi sekilde aklayamazsin adami gicigim
Valla ogretmen olunca mecbur buluyon canim. Ama sen neyseki ogretmenlik okumuyon. Cocuklara acin kitabinizin 55. Sayfasini okuyun derdinayy yok ben hic yaratici degilim kesin bisey bulamazdim yapmaya
cik cik ogretmenlik yapamazsin mi diyon kiz banaValla ogretmen olunca mecbur buluyon canim. Ama sen neyseki ogretmenlik okumuyon. Cocuklara acin kitabinizin 55. Sayfasini okuyun derdin
ayy olan sana oldu yani ne yapican cnm ins. bundan sonrasi senin icin cok guzel olurAklamak icin soylemedim canim. Kendi sanssizligimi soyluyorum. Sonucta ailesi bizde beraber yasayinca dogrudan bizi etkiledi evdeki huzursuzluk. Cicim ayi balayi nedir bilemeden 5 yili devirdim
masallah prensese
Hanginiz orta asya kokenlisiniz kiz o gozler ne ole cekik cekik. Yerim ben onu. Masallah allahim esirgesin
Benim kocam bu kafayla giderse cok zor canim ya. Sole bi bakiyorumda konusmalarimiza adamin beni tinladigi bile yok azcik deger verse 1 kere olsun bi soyledigimi yapar beni mutlu ederdi. Bundan sonrada degismicene gore koyverdim ben artik. Cocuklarima yasiyorum.ayy olan sana oldu yani ne yapican cnm ins. bundan sonrasi senin icin cok guzel olur
Kiz yok yaparsin sanki her ogretmen cok mu ugrasiyor. Heryer materyal simdi. Hazir al kullancik cik ogretmenlik yapamazsin mi diyon kiz banaama ben dgs yle okul oncesi ogretmenlige gecmeyi dusunuyodum yavv sadecr yaratici degilim yaaa belki zorlasam bulurum biseyler yaa olmadi sana sorarim sen fikir verirsin
dimi ama sen almazsan ben almazsam adamlar yaptigi metaryalleri nasil satsinKiz yok yaparsin sanki her ogretmen cok mu ugrasiyor. Heryer materyal simdi. Hazir al kullan
ikimiz de değiliz de kızımın cekikligi kime benziyor bilmiyoruzHanginiz orta asya kokenlisiniz kiz o gozler ne ole cekik cekik. Yerim ben onu. Masallah allahim esirgesin
ne demisler cikmamis candan umut kesilmez. oyle bisey vesile olur ki yanlis yaptigini anlar umarim.Benim kocam bu kafayla giderse cok zor canim ya. Sole bi bakiyorumda konusmalarimiza adamin beni tinladigi bile yok azcik deger verse 1 kere olsun bi soyledigimi yapar beni mutlu ederdi. Bundan sonrada degismicene gore koyverdim ben artik. Cocuklarima yasiyorum.
Kesinlikle katiliyorumdimi ama sen almazsan ben almazsam adamlar yaptigi metaryalleri nasil satsin
Hastanede karismistirikimiz de değiliz de kızımın cekikligi kime benziyor bilmiyoruz
Insallah canim boyle boyle 3- 5 yil daha gecer. Sonra omur biter ben hala beklerim. Olum doseginde olsam bu beni birakir telefonla konusur kizne demisler cikmamis candan umut kesilmez. oyle bisey vesile olur ki yanlis yaptigini anlar umarim.
sen uyumuyonmu yavrum ben yatar artik hadi sanada bol uykulu gecelerKesinlikle katiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?