2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Grip salgininami yakalandi yavrum kiyamam.neyyseee hadi ole olsun
evet yaa alt komsum hastaymis birde bana cikiyo ne isin var senin hasta hasta cocuklu evde kizda kucagunda falan oturdu ertesi gun bi ateslendi 3 gun ates icindeydi bugun dusurebildik simdi grip ama enazindan atesi yok. yok be kuzum ozlemisim yaa burayi arada ugrar iki cene calariz bak bu sana

Amin canim da ben o olaydan once kapildim bu hisse malesef ve o olaydan sonra da daha siftahimiz yok. Nasil olur bisi degisirmi bilmiyorum

Salfin fena ya benim kv ile esimde grip kac gundur karantina var evde. Nasil sıkıldim anlatamam. Gel kiz gel millet cocugun gazi bezi derken giremiyo. Sen en rahatimizsin.al buda benden sana

Salfin fena ya benim kv ile esimde grip kac gundur karantina var evde. Nasil sıkıldim anlatamam. Gel kiz gel millet cocugun gazi bezi derken giremiyo. Sen en rahatimizsin.al buda benden sana
saol kuzum yok kiz whsaappi gorsen bir muhabbet yetisemiyom gun icinde en az 500 kusur msj birikmis oluyo. buraya girmeye useniyolar galiba. ders caliyom kiz haftaya sinav var ondan mesgulum biraz

Haha bu ceza ona hafif kalir ya neyse. Amaan inan icimden zerre kadar gelse ben atlarim adamin ustune de icimden gelmiyo. 5dklik is icin yarim saat ugrasamam gece gece. Zaten yorgunum uykusuzum.
amann hakedene yapican kiz haketmeyenlere ugrasmican degmez bosver. yaw senin kocaya senden daha cok gicigim galiba

saol kuzum yok kiz whsaappi gorsen bir muhabbet yetisemiyom gun icinde en az 500 kusur msj birikmis oluyo. buraya girmeye useniyolar galiba. ders caliyom kiz haftaya sinav var ondan mesgulum biraz
Biliyom xnm bilmemmi ne zaman watsap acildi burda araki bulasin nilleti. Watsap kullanmayanlardan bahsediyom ben. Dierlerinin yuzinu goren cennetlik zaten. Allah kolaylik versin anacim zor valla isin. Finallaermi bunlar

amann hakedene yapican kiz haketmeyenlere ugrasmican degmez bosver. yaw senin kocaya senden daha cok gicigim galiba
Gecen boyle bi muhabbet dondu yeni gelende bi arkadas var zaten eski sayfalari okuyunca anlarsin kadin diyo noluuo. Sonra mevzuyu bi duydu oda senin gibi giciklandi hemen. Ama sanirim gicikliktaki rekor ferrace de. Kadin bulsa kocami bi kasik suda bogacak

Biliyom xnm bilmemmi ne zaman watsap acildi burda araki bulasin nilleti. Watsap kullanmayanlardan bahsediyom ben. Dierlerinin yuzinu goren cennetlik zaten. Allah kolaylik versin anacim zor valla isin. Finallaermi bunlar
evet finaller yaa kizda hasta olinca bu haftada pek bakamadim konular birikti. saol kuzium hepimize kolaylik versin

ben cocuk gelisimi okuyorum. ozel egitim var cocuk gelisimi cocuk ve oyun cocuk beslenmesi arac gerec gelistirme cocuk sagligi ve bide basbelasi ingilizce dersler bunlar hep cocukla ilgili
Bolumunu biliyom cnm ondan sordum zaten ne var diye. Arac gerec gelistirme bizdede vardi adi materyal gelistirmeydi. Severdim o dersi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…