- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.841
Yok kiz. Grip olmus bulasir diye yanasmiyo bi ka gun rahatimkiz kocan istedigini aldimi yoksa
evet yaa alt komsum hastaymis birde bana cikiyo ne isin var senin hasta hasta cocuklu evdeGrip salgininami yakalandi yavrum kiyamam.neyyseee hadi ole olsun
Amin canim da ben o olaydan once kapildim bu hisse malesef ve o olaydan sonra da daha siftahimiz yok. Nasil olur bisi degisirmi bilmiyorumAnlayabiliyorum senibokudugum kadarıyla benim ablam senden beterini yaşadı lohusaydi Eniştem başka kadınlara gidiyordu sabah geliyordu eve çok zor durumlar böyle durumlardan sonrada istek gidiyo görev basliyo haliyle Rabbim bir daha yaşatmasını kötü şeyler inşallah
yapma kiz ceza ona zaten gicigim kocanaYok kiz. Grip olmus bulasir diye yanasmiyo bi ka gun rahatim
Salfin fena ya benim kv ile esimde grip kac gundur karantina var evde. Nasil sıkıldim anlatamam. Gel kiz gel millet cocugun gazi bezi derken giremiyo. Sen en rahatimizsin.evet yaa alt komsum hastaymis birde bana cikiyo ne isin var senin hasta hasta cocuklu evdekizda kucagunda falan oturdu ertesi gun bi ateslendi 3 gun ates icindeydi bugun dusurebildik simdi grip ama enazindan atesi yok. yok be kuzum ozlemisim yaa burayi arada ugrar iki cene calariz bak bu sana
Haha bu ceza ona hafif kalir ya neyse. Amaan inan icimden zerre kadar gelse ben atlarim adamin ustune de icimden gelmiyo. 5dklik is icin yarim saat ugrasamam gece gece. Zaten yorgunum uykusuzum.yapma kiz ceza ona zaten gicigim kocana
saol kuzumSalfin fena ya benim kv ile esimde grip kac gundur karantina var evde. Nasil sıkıldim anlatamam. Gel kiz gel millet cocugun gazi bezi derken giremiyo. Sen en rahatimizsin.al buda benden sana
amann hakedene yapican kiz haketmeyenlere ugrasmican degmez bosver. yaw senin kocaya senden daha cok gicigim galibaHaha bu ceza ona hafif kalir ya neyse. Amaan inan icimden zerre kadar gelse ben atlarim adamin ustune de icimden gelmiyo. 5dklik is icin yarim saat ugrasamam gece gece. Zaten yorgunum uykusuzum.
Biliyom xnm bilmemmi ne zaman watsap acildi burda araki bulasin nilleti. Watsap kullanmayanlardan bahsediyom ben. Dierlerinin yuzinu goren cennetlik zaten. Allah kolaylik versin anacim zor valla isin. Finallaermi bunlarsaol kuzumyok kiz whsaappi gorsen bir muhabbet yetisemiyom gun icinde en az 500 kusur msj birikmis oluyo. buraya girmeye useniyolar galiba. ders caliyom kiz haftaya sinav var ondan mesgulum biraz
Gecen boyle bi muhabbet dondu yeni gelende bi arkadas var zaten eski sayfalari okuyunca anlarsin kadin diyo noluuo. Sonra mevzuyu bi duydu oda senin gibi giciklandi hemen. Ama sanirim gicikliktaki rekoramann hakedene yapican kiz haketmeyenlere ugrasmican degmez bosver. yaw senin kocaya senden daha cok gicigim galiba
Sen kaç yaşındasn tatlm merak ettim...Depresyon icin bi sebep daha. 20 yasinda anne olmuslar ya. Kendimi kart horoz gibi hissettim ben iyice
evet finaller yaa kizda hasta olinca bu haftada pek bakamadim konular birikti. saol kuzium hepimize kolaylik versinBiliyom xnm bilmemmi ne zaman watsap acildi burda araki bulasin nilleti. Watsap kullanmayanlardan bahsediyom ben. Dierlerinin yuzinu goren cennetlik zaten. Allah kolaylik versin anacim zor valla isin. Finallaermi bunlar
28.83Sen kaç yaşındasn tatlm merak ettim...
ferraceye seve seve yardim ederimGecen boyle bi muhabbet dondu yeni gelende bi arkadas var zaten eski sayfalari okuyunca anlarsin kadin diyo noluuo. Sonra mevzuyu bi duydu oda senin gibi giciklandi hemen. Ama sanirim gicikliktaki rekorferrace de. Kadin bulsa kocami bi kasik suda bogacak
Hangi egitim dersleri var sizde simdievet finaller yaa kizda hasta olinca bu haftada pek bakamadim konular birikti. saol kuzium hepimize kolaylik versin
anam adamin diger yaptiklarini bilseniz diri diri yakacaniz heraldeferraceye seve seve yardim ederim
ben cocuk gelisimi okuyorum. ozel egitim var cocuk gelisimi cocuk ve oyun cocuk beslenmesi arac gerec gelistirme cocuk sagligi ve bide basbelasi ingilizce dersler bunlar hep cocukla ilgiliHangi egitim dersleri var sizde simdi
oyy iyi katlaniyon kocana sen. zaten seninkinin yaptiklarini okuyunca benim ayakli odunum kanatsiz melek gibi gozuukuyo gozumeanam adamin diger yaptiklarini bilseniz diri diri yakacaniz heralde
Bolumunu biliyom cnm ondan sordum zaten ne var diye. Arac gerec gelistirme bizdede vardi adi materyal gelistirmeydi. Severdim o dersi.ben cocuk gelisimi okuyorum. ozel egitim var cocuk gelisimi cocuk ve oyun cocuk beslenmesi arac gerec gelistirme cocuk sagligi ve bide basbelasi ingilizce dersler bunlar hep cocukla ilgili
kolay ders ya egitici oyuncaklardan falan bahsediyoBolumunu biliyom cnm ondan sordum zaten ne var diye. Arac gerec gelistirme bizdede vardi adi materyal gelistirmeydi. Severdim o dersi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?