- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.881
Benim kiz omuzda beklesiuoz brnde yatarim birazdan hade iyi gecelersen uyumuyonmu yavrum ben yatar artik hadi sanada bol uykulu geceler
aman boyle devam ederse bosa zatenInsallah canim boyle boyle 3- 5 yil daha gecer. Sonra omur biter ben hala beklerim. Olum doseginde olsam bu beni birakir telefonla konusur kiz
Oo hiç sorma sevmeye gelince kucagindan düşürmuyor da aglayinca direk bana veriyorHastanede karismistirneyse ne cok tatli bi kiz masallah. Babasinin s8mdiden aski olmustur kucuk hanim
Bakalim gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyleraman boyle devam ederse bosa zaten
Bana bunu yapmayan bi baba goster. Benimki wcden cikartiyo beni cocuk agladi diye. Kendi kalkip bakacaginaOo hiç sorma sevmeye gelince kucagindan düşürmuyor da aglayinca direk bana veriyor
Bizim babamiz ayaginda sallayip yatiriyo kucaginda gezdiriyo kizimiz babaciBana bunu yapmayan bi baba goster. Benimki wcden cikartiyo beni cocuk agladi diye. Kendi kalkip bakacagina
Maşallah subhanallah annesi benziyor gerçektenn
Sende gelip bi hava atmasan olmazBizim babamiz ayaginda sallayip yatiriyo kucaginda gezdiriyo kizimiz babaci
Ben yaya yayadan kastim yarim saaat falan.cocuk uyancak diye 10dk kadinlar ne anlayip zevk alcak??
Kötü bi haberim var bizim babamız hiç kanada gormemis ama aynilarini yapıyor tek eksik gece kalkmaz gündüz bakıyor gayetteSende gelip bi hava atmasan olmazseninki sayilmaz. O kanadali medeniyet gormus adam. Kaninda turkluk olsa da yontulmustur.
Aynen ya tam düzene girdi diyorm saatleri felan hopaa tekrar başa sarıyoruzIrembbs kiz senin babiste mi seni dikti ayaga . Bu bebeklere h.sonu programi yukleseler ya. Millet uyuyo daha ben yine ayakta. Uyumak istiyorummmm.
Yuva kurmak kolay değil Rabbim eşini düzeltsin senin içinde sevgi versin inşallahAmin canim da ben o olaydan once kapildim bu hisse malesef ve o olaydan sonra da daha siftahimiz yok. Nasil olur bisi degisirmi bilmiyorum
Tabi tabi kesin oledir anliyom ben seniBen yaya yayadan kastim yarim saaat falan.cocuk uyancak diye 10dk kadinlar ne anlayip zevk alcak??
2 3 saat oglum uyusunda bende abdest sonradi uyuyup dinlenme amacim
Seninkide istisna. Istisnalar kaideyi bozmazKötü bi haberim var bizim babamız hiç kanada gormemis ama aynilarini yapıyor tek eksik gece kalkmaz gündüz bakıyor gayette
Burdayim benkızlar nerelerdesiniz _?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?