2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Canim benim Allah kolaylik versin benim esim de polis dogu gorevimiz 1.5 yil once bitti. En güzel tatil kocalarin evde olmasidir diye düşünüyorum yalnizligin zorlugunu yasamis olarak

Canim benim Allah kolaylik versin benim esim de polis dogu gorevimiz 1.5 yil once bitti. En güzel tatil kocalarin evde olmasidir diye düşünüyorum yalnizligin zorlugunu yasamis olarak
Allah yardimciniz olsun valla heleki su gunlerde asker polis esi olmak ayri bi zor

Sevgili arkadaşlar burda ilk defa konu aciyorum benim oku herif iki haftadır belim ağrıyordu diye bireylerini yata yata büyüttü suyunu ağzına tutturdu utanmasa altına bez bağla diyecekti.ki ben beli agriir diye geçen hafta sonunu evde geçirdim 15 gundur evden cikmisliim yok.şimdi işten geldi pazar günü ofroada gidecekmis. Ben napaim şimdi bu kocayi. İyi yorumlar istemiyorum gömün benim kocayi.

Senin kocan belini kirmaya niyetlenmis belliki ama bisi olsa yine senin basina kalacak ah etsen yine seni bulacak yani. Asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik

TwoPrincess kiz daha okul isleri bitmedimi hayela89 ikizlerden firsatmi olmuyo girmeye @ferace watsap kadar teline tas duse emi milleti topladin oralara burda kimseyi birakmadin icimden cok pis beddualar geciyor bilesin
yok be zey-mur um kiz hastaydi birde watshhapa takilinca buraya bakamadim bayagida sayfa birikmis neyse azcik okuyayim

Biz cocuk olana kadar cocuk olsun diye yaptik cocuk oldu is aliskanlik gibi oldu. Gorev yerine getirmek gibi bisi benim icin artik bi espirisi yok yani.
Anlayabiliyorum senibokudugum kadarıyla benim ablam senden beterini yaşadı lohusaydi Eniştem başka kadınlara gidiyordu sabah geliyordu eve çok zor durumlar böyle durumlardan sonrada istek gidiyo görev basliyo haliyle Rabbim bir daha yaşatmasını kötü şeyler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…