- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.821
Genclik isteBizim bugün buluşma vardı :)
Canim benim Allah kolaylik versin benim esim de polis dogu gorevimiz 1.5 yil once bitti. En güzel tatil kocalarin evde olmasidir diye düşünüyorum yalnizligin zorlugunu yasamis olarak
Allah yardimciniz olsun valla heleki su gunlerde asker polis esi olmak ayri bi zorCanim benim Allah kolaylik versin benim esim de polis dogu gorevimiz 1.5 yil once bitti. En güzel tatil kocalarin evde olmasidir diye düşünüyorum yalnizligin zorlugunu yasamis olarak
Senin kocan belini kirmaya niyetlenmis belliki ama bisi olsa yine senin basina kalacak ah etsen yine seni bulacak yani. Asagi tukursen sakal yukari tukursen biyikSevgili arkadaşlar burda ilk defa konu aciyorum benim oku herif iki haftadır belim ağrıyordu diye bireylerini yata yata büyüttü suyunu ağzına tutturdu utanmasa altına bez bağla diyecekti.ki ben beli agriir diye geçen hafta sonunu evde geçirdim 15 gundur evden cikmisliim yok.şimdi işten geldi pazar günü ofroada gidecekmis. Ben napaim şimdi bu kocayi. İyi yorumlar istemiyorum gömün benim kocayi.
Beddua edemem ama küfür edebilirimSenin kocan belini kirmaya niyetlenmis belliki ama bisi olsa yine senin basina kalacak ah etsen yine seni bulacak yani. Asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik
Oo massallahSikinti yok
Çok ayak üstü oldu çocuk uyandı ama yaGenclik iste
Et o zaman bi guzel rahatla dok icini. Sanamiymis tum nazi. Demekki bi b.ku yok ama sana naz yapiyo. Ofroadda nasi dayanacak o belBeddua edemem ama küfür edebilirim
Çok ayak üstü oldu çocuk uyandı ama ya
3 4 saat olmasa da yaptimizdan bise anlaşan iyi olur yani
Keyfine yasiyonuz anam siz ahh ahh bi biz bole olamadik.3 4 saat olmasa da yaptimizdan bise anlaşan iyi olur yani
Niye öyle dedinkiKeyfine yasiyonuz anam siz ahh ahh bi biz bole olamadik.
Biz cocuk olana kadar cocuk olsun diye yaptik cocuk oldu is aliskanlik gibi oldu. Gorev yerine getirmek gibi bisi benim icin artik bi espirisi yok yani.Niye öyle dedinki
yok beTwoPrincess kiz daha okul isleri bitmedimi hayela89 ikizlerden firsatmi olmuyo girmeye @ferace watsap kadar teline tas duse emi milleti topladin oralara burda kimseyi birakmadin icimden cok pis beddualar geciyor bilesin
Gecmis olsun cnm onemli bisi yoktur insallah. Ama watsapa sattin ya bizo ask olsun. Hazirda bi beduam varsi ama kizin hastaligi hafifletti olayiyok bezey-mur um kiz hastaydi birde watshhapa takilinca buraya bakamadim bayagida sayfa birikmis neyse azcik okuyayim
Anlayabiliyorum senibokudugum kadarıyla benim ablam senden beterini yaşadı lohusaydi Eniştem başka kadınlara gidiyordu sabah geliyordu eve çok zor durumlar böyle durumlardan sonrada istek gidiyo görev basliyo haliyle Rabbim bir daha yaşatmasını kötü şeyler inşallahBiz cocuk olana kadar cocuk olsun diye yaptik cocuk oldu is aliskanlik gibi oldu. Gorev yerine getirmek gibi bisi benim icin artik bi espirisi yok yani.
kiz kocan istedigini aldimi yoksaBiz cocuk olana kadar cocuk olsun diye yaptik cocuk oldu is aliskanlik gibi oldu. Gorev yerine getirmek gibi bisi benim icin artik bi espirisi yok yani.
3 gun atesini indiremedik kizin bugun indi sukur. orayada cok katilamiyom kiz ders de calisiyom kizla ilgilen evin isi derken firsat olmadi buraya bakmayaGecmis olsun cnm onemli bisi yoktur insallah. Ama watsapa sattin ya bizo ask olsun. Hazirda bi beduam varsi ama kizin hastaligi hafifletti olayi
Grip salgininami yakalandi yavrum kiyamam.neyyseee hadi ole olsun3 gun atesini indiremedik kizin bugun indi sukur. orayada cok katilamiyom kiz ders de calisiyom kizla ilgilen evin isi derken firsat olmadi buraya bakmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?