- 6 Ocak 2016
- 27
- 8
- 1
- 39
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.921
Hoşgeldin :) bir tane daha sayfamız var biliyorsun dimiMerhaba arkadaşlar uzun süredir sizleri takip ediyorum, ben de kasım annesi olacaktım ama gebelik zehirlenmesi sonucu ekim ayında doğım yaptım beni de aranıza kabul eder misiniz?
O zaman ikisini de dene tarafını secHoşbuldum canım evet biliyorum ama iki sayfaya birden yetişemiyorum, bizim küçük beyden fırsat bulamıyorum
Burasi cogunlukla geyik yaptigimiz sayfa digerbtarafta bebislerle ilgili sorularnfalan oluyo ihyiyaca gore yani. Ben kafa dagitmak icin genelde burdayim meselaHoşbuldum canım evet biliyorum ama iki sayfaya birden yetişemiyorum, bizim küçük beyden fırsat bulamıyorum
Dur bi sakin ol noldu hayirdirHanimlar cok kotuyum cok agliyorumm hamileyim bebegime bisey olur mu cok mutsuzum :-( :-( yalnizliktan ölmek uzereyim hic arkadasim bile yok beni onemseyen bir kimsem yok artik esim bile beni sevmiyo keske hic yasanmasaydi bunlar :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
HahahaO zaman ikisini de dene tarafını sec
Sakin ol canım önce ne olduHanimlar cok kotuyum cok agliyorumm hamileyim bebegime bisey olur mu cok mutsuzum :-( :-( yalnizliktan ölmek uzereyim hic arkadasim bile yok beni onemseyen bir kimsem yok artik esim bile beni sevmiyo keske hic yasanmasaydi bunlar :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Farkedilmek icinmi puntonu buyuttun kiz. Yazin gozume giriyoSakin ol canım önce ne oldu
Bence ikiside gerekli o tarafta guzel faydalı bilgiler ve bebekler gündem burada girla şamataHahahabence burayi sececek
kkavga ettik gidecegini soyledi zaten soguktu bana karsi hep alttan aldim ama olmadi gidecek ve benim burda kimsem yok arkadas aile yok :'(Sakin ol canım önce ne oldu
Ben ikisinede yetisiyom masallah elim kolum pek uzunBence ikiside gerekli o tarafta guzel faydalı bilgiler ve bebekler gündem burada girla şamata
Oyle her kavgadan sonra gidicem denip gidilseydi evli coft kalmazdi canim. Oncenikinizde bi sakinlesin. Bi sinirle soylenistir onu. Sende hamilesin daha hassassin. Bi zaman verin birbironize inan duzelir herseykkavga ettik gidecegini soyledi zaten soguktu bana karsi hep alttan aldim ama olmadi gidecek ve benim burda kimsem yok arkadas aile yok :'(
Ahahah sesli güldum ilahi senFarkedilmek icinmi puntonu buyuttun kiz. Yazin gozume giriyo
canim duzelmiyor hamileligimi ilk ogrendik aldirakim dedi istemedi sonradan kabullendi bu durumu istedii dogur dedi planlar yaptik sdi hic yoktan yere kavga ediyoruzz canim cok yaniyo hakaret etti agirima gitti :-[Oyle her kavgadan sonra gidicem denip gidilseydi evli coft kalmazdi canim. Oncenikinizde bi sakinlesin. Bi sinirle soylenistir onu. Sende hamilesin daha hassassin. Bi zaman verin birbironize inan duzelir hersey
Ay anam senin enerjine hayranım zaten bisey yazıyom diyorum ilkBen ikisinede yetisiyom masallah elim kolum pek uzungenelde sorulara cvp veriyom ben orda burda da kafayi dagitiyom
Sen sakin ol kavga edince ağzından çıkanı kulağı duymuyor insanın biraz yatişsin düzgünce konuşursunuz dediği gibi zey-murun her denildiğinde gidileydi ohooocanim duzelmiyor hamileligimi ilk ogrendik aldirakim dedi istemedi sonradan kabullendi bu durumu istedii dogur dedi planlar yaptik sdi hic yoktan yere kavga ediyoruzz canim cok yaniyo hakaret etti agirima gitti :-[
cokk kirdi kalbimi laflariyla ya boyle yapa yapa cok soguttu kendinden ama ben vazgecmek istemiyorum hep sevmek istiyoeum ama sogutuyo baglanmak istiyorum hep kiriyo heraey cok karisik yaSen sakin ol kavga edince ağzından çıkanı kulağı duymuyor insanın biraz yatişsin düzgünce konuşursunuz dediği gibi zey-murun her denildiğinde gidileydi ohooo
Siz ne kadarlik evlisiniz cnm. Ilk yillarda cok kavga oluyo sacma sapan seylerden. Bide cocuk olayi olunca esine agir gelmis olabilir.erkekler daha zor adapte oluyolar bazi seylere. Sen sıkma canini duzelir insallahcanim duzelmiyor hamileligimi ilk ogrendik aldirakim dedi istemedi sonradan kabullendi bu durumu istedii dogur dedi planlar yaptik sdi hic yoktan yere kavga ediyoruzz canim cok yaniyo hakaret etti agirima gitti :-[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?