2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

cokk kirdi kalbimi laflariyla ya boyle yapa yapa cok soguttu kendinden ama ben vazgecmek istemiyorum hep sevmek istiyoeum ama sogutuyo baglanmak istiyorum hep kiriyo heraey cok karisik ya
Konu ne tam bilniyorum sonucta o yuzden ne desem bos. Senin ve esinin karakterlerini de bilmiyoruz. Belki bilerek belki bilmeyerek birbirinizin damarina basmissinizdir. Yine diyorum sakinlesin ikinizde bi. Essek diil ya kocan sonucta onun cocugunu tasiyosun. Akli basina gelir.

bana acimiyo icimdekinede acimiyo agladigimi gordugu halde daha beter laf diyo bende inatlasiyorum simdi iki gun sonra baslar iyi davranmaya boyle yaptigi icin soguyorum hep

bana acimiyo icimdekinede acimiyo agladigimi gordugu halde daha beter laf diyo bende inatlasiyorum simdi iki gun sonra baslar iyi davranmaya boyle yaptigi icin soguyorum hep
Canim bazi erkek aglak kadin sevmez. Onlara robot misali hep guleceksin. Kizsanda surat yapmicaksin. Sinirlensen de bisi olmamis gibi davranacaksin. Adamlar karisininda hisleri oldugunu onin da bi insan oldugunu unutabiliyo bazen. O yuzden sen aglayinca daha bi asabilesip daha bi sert olabiliyolar. Inatlasma bence. Sakince tartismanin gercek sebebini sor. Sana neden boyle davrandigini sor. Ama sert bi tonla diil. Gercekten amacinin bu oldugunu gosterir bi ifadeyle. O zaman anlatacaktir neyse derdi.

cok dogru diyosun canimm suan evde yokkk sakinlestim iyim simdi bebis hareketlenmeye basladii tekmeler atiyo mutlu oldum simdii

cok dogru diyosun canimm suan evde yokkk sakinlestim iyim simdi bebis hareketlenmeye basladii tekmeler atiyo mutlu oldum simdii
Cok sevindim canim.aman dikkatli ol. Sen bi annesin. Onu sen hissediyosun. Onun sana ihtiyaci var annesi sen uzulursen o da uzulur. Eger esinde o icindrki mucizeyi hissedebilse inan zaten yaptiklarindan utanir ama sonucta onlar dogduktan sonra baba oluyor bizse ilk gunden anneyiz. Anlayissizligini buna ver.

canim duzelmiyor hamileligimi ilk ogrendik aldirakim dedi istemedi sonradan kabullendi bu durumu istedii dogur dedi planlar yaptik sdi hic yoktan yere kavga ediyoruzz canim cok yaniyo hakaret etti agirima gitti :-[
Canıni skma bebek olunca senden daha düşkün olur benim bi ark hamileyken boşanma davası bile açtılar ama doğam da bebeği görünce ikiside yumsadi bebek huzur getirir ins sizede

zey-mur bende burdayim oglani uyuttum yanimda besikte, esim asagida calisiyor, annem karsi odada uyuyor bende uyumadan bi bakinayim ne var ne yok dedim, bu arada 8 hafta once dogum yapmistim, cumartesi gecesinden esimle randevulastik sabah oglani anneme verince yanima gel su isi bi halledelim dedim veeee halvete girdik en son 7 ay once olmustu

Hey masallah be kim tutar sizi. Ben ne kadar oldugunu bile unutmusum ama o kadar olmamistir bizimki. Adam seni simdi gondermekten vazgecmesin. Hazir tadi damagindayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…