- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.961
Emzirirken ne diyeti cnm.diyetisyen esliginde yap o kadar istiyosan. Aksi takdirde sutun kalitesizlesip biter.Yarin diyette basliyorum valla aldikca aliyorum kilobi dur diyeyim
Evet dogru.diyosun hamileyken seker cikmisti tatli yemedim diyetteydim dogumdan sonra cok tatli yedim diyet listem var dr verdi sade ona uyucamEmzirirken ne diyeti cnm.diyetisyen esliginde yap o kadar istiyosan. Aksi takdirde sutun kalitesizlesip biter.
İnsalhh duzelir bende uzulmem bu haldeykenCok sevindim canim.aman dikkatli ol. Sen bi annesin. Onu sen hissediyosun. Onun sana ihtiyaci var annesi sen uzulursen o da uzulur. Eger esinde o icindrki mucizeyi hissedebilse inan zaten yaptiklarindan utanir ama sonucta onlar dogduktan sonra baba oluyor bizse ilk gunden anneyiz. Anlayissizligini buna ver.
insalhhh canimm tek umudum bebegimCanıni skma bebek olunca senden daha düşkün olur benim bi ark hamileyken boşanma davası bile açtılar ama doğam da bebeği görünce ikiside yumsadi bebek huzur getirir ins sizede
Bende de durum aynı nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorumYarin diyette basliyorum valla aldikca aliyorum kilobi dur diyeyim
Gider gider dert etmeyin hele bi ayaklansinlar peslerinde kosmaktan yemege firsat bulamazsiniz erir giderBende de durum aynı nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum
Napak anacin hep ayni. Emzir gaz cikar uyut bez degis. Sen napanSelam.naparsiniz?
Basin8z saolsun yakinmiydiniz?emmiyomu swninki daha kucuk diilmi yaEmzir. Gaz çıkarma bitti bizde.bez değiştir uyut. Oyun oyna gönlünü yap başladı tabi. Gerisi aynı.komşumuz vefat etti kız onun üzüntüsü icindeyim
Komsumdu kızımı çok severdi çok baktı kızıma ben hamileyken bana hergun çorba yolladı az dili uzundu ama iyidi ya.Basin8z saolsun yakinmiydiniz?emmiyomu swninki daha kucuk diilmi ya
Allah rahmet eylesin ne diyelim. Senin kiz nerdeyse 6aylik bacim bi zahmetnkendi cikarsin zaten.Komsumdu kızımı çok severdi çok baktı kızıma ben hamileyken bana hergun çorba yolladı az dili uzundu ama iyidi ya.
Emiyor ama gazını kendi çıkartılır artık.recep ivedigi aratmıyor bazen
Sonunda hatirladin kızımın abla olduğunu seninki kacoldu az kaldı sanırım dimiAllah rahmet eylesin ne diyelim. Senin kiz nerdeyse 6aylik bacim bi zahmetnkendi cikarsin zaten.
Senin kizin ablaysa benim oglumda abi. Ne hava atiyonki. Kiz 2aylik daha var ona ya.Sonunda hatirladin kızımın abla olduğunu seninki kacoldu az kaldı sanırım dimi
Ne tatlıdır o simdiSenin kizin ablaysa benim oglumda abi. Ne hava atiyonki. Kiz 2aylik daha var ona ya.
Ay evet oyle. Masallah lokum gibi. Gerci kuzguna yavrusu sahin gorunur hesabi en cirkin bebek bile anasina lokum gelir.Ne tatlıdır o simdi
Aman öyle olmasa ana olamazdık herhalde kendimize güzel gelecek en güzeli en tatlısı en sevilmelik bebek bendeAy evet oyle. Masallah lokum gibi. Gerci kuzguna yavrusu sahin gorunur hesabi en cirkin bebek bile anasina lokum gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?