- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.981
Sen oyle san. En guzel en tatli bebek-ler bende. O dunya tatlilsrindan bende 2 tane ohhh misssAman öyle olmasa ana olamazdık herhalde kendimize güzel gelecek en güzeli en tatlısı en sevilmelik bebek bende
Benim bebeğim seninkinin döverSen oyle san. En guzel en tatli bebek-ler bende. O dunya tatlilsrindan bende 2 tane ohhh misss
Hangisini dovecekmis bakiim. Avisi kardesini dovdururmu saniyosun yoluverir seni kizin saciniBenim bebeğim seninkinin döver
aaaaa şunlara. Bak birlik olmuş kızımı dovuyorlar yolarim hepinizi ayollHangisini dovecekmis bakiim. Avisi kardesini dovdururmu saniyosun yoluverir seni kizin sacini
Sen cocuklarina ne karisiyosun bakiim elimi belime attirma benimaaaaa şunlara. Bak birlik olmuş kızımı dovuyorlar yolarim hepinizi ayoll
Yetişin a dostlar yardım eden yokmu polis cagirin jandarmaya haber verinSen cocuklarina ne karisiyosun bakiim elimi belime attirma benim
Benim kayinbabam polis bisimi dicektinYetişin a dostlar yardım eden yokmu polis cagirin jandarmaya haber verin
Anamm garibaniz diya babamız atamız polis değil diye küçük görüp eziyorlar bizi hor goruyorlar. İtip kalıyorlar küçücük bebemin kafasına kafasına vuruyorlarBenim kayinbabam polis bisimi dicektin
Yok yok bebene kiyamam yoksaaa....Anamm garibaniz diya babamız atamız polis değil diye küçük görüp eziyorlar bizi hor goruyorlar. İtip kalıyorlar küçücük bebemin kafasına kafasına vuruyorlar
Bende kiyamam yoksa soracam bu cektiklerimin hesabınıYok yok bebene kiyamam yoksaaa....
Aman biz cekiyoz da yarin ergenlige girerler kicimin bokunu anam temizledi demez bizi begenmezler.Bende kiyamam yoksa soracam bu cektiklerimin hesabını
Bitek bok temizleme ye raziim ama uykuya çok ihtiyacım var uyku birazcık uyku bütün istediğim buyduAman biz cekiyoz da yarin ergenlige girerler kicimin bokunu anam temizledi demez bizi begenmezler.
6aylikken baya azalmistir gece kalkmalari. Hala sıkmi kalkiyo seninkiBitek bok temizleme ye raziim ama uykuya çok ihtiyacım var uyku birazcık uyku bütün istediğim buydu
Gazı bitti bilmemneyi bitti dışı başladı şimdi de ondan herhalde Gece çok sık uyanıyor kesintisiz iki saat uyumuşlugum yok Epeydir Ne yapacağım bilmiyorum Çok bunaldım bu ara kocamında okuzlugu üstünde Hiç yardımcı olmuyor destek olacağına köstek oluyor. Anlayışta sıfır6aylikken baya azalmistir gece kalkmalari. Hala sıkmi kalkiyo seninki
Disten mizirdandi mi ben besigini sallardim hafif bi sirtini pispislardim geri uyurdu. Seninki uyumazmiGazı bitti bilmemneyi bitti dışı başladı şimdi de ondan herhalde Gece çok sık uyanıyor kesintisiz iki saat uyumuşlugum yok Epeydir Ne yapacağım bilmiyorum Çok bunaldım bu ara kocamında okuzlugu üstünde Hiç yardımcı olmuyor destek olacağına köstek oluyor. Anlayışta sıfır
Yok uyumuyor illa kucakta biraz durunca uyuyor bazen ağlama krizlerine giriyor bazense uykuda sürekli vizirdaniyorDisten mizirdandi mi ben besigini sallardim hafif bi sirtini pispislardim geri uyurdu. Seninki uyumazmi
Dis etin icinde sone done cikarmis. Gece uyurken de o esnada inlemeler olurmus. Inleme esnasinda besigini hafif sallarsan uyanmazmis. Ama tabi her bebek farkliYok uyumuyor illa kucakta biraz durunca uyuyor bazen ağlama krizlerine giriyor bazense uykuda sürekli vizirdaniyor
Bu uyanmiyir ama sureklide inliyorDis etin icinde sone done cikarmis. Gece uyurken de o esnada inlemeler olurmus. Inleme esnasinda besigini hafif sallarsan uyanmazmis. Ama tabi her bebek farkli
O olacak malesef sonucta agrisi var. Sancisiz ciksa keske. Allah beterinden sakkinsin buna razi gelecez artikBu
Bu uyanmiyir ama sureklide inliyor
Orası öyle tabi.sanırım bana yalnızlık koyuyorO olacak malesef sonucta agrisi var. Sancisiz ciksa keske. Allah beterinden sakkinsin buna razi gelecez artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?