- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.481
Kadin olmak zor ya bende sabak kizi uyuttum kapilari sildim evi supurdum oglum ikide bir anna kucak diye tepeme cikti.1saatlik is 3saat suruyo cocuklaYanni ayursam ne olacak bu seferde aklım onda kalacak.gene uyuyamicam bu seferde kendi yatagimi onun odaya tasicam.bi canım sıkılıyor ki uykusuzum evler supurulecek.kizim gözünün içine bakiiyor onunla ilgilenim diye. Mecbur yatirdim ev supuruyorum.oda dikkat cekmek için cirlayip duruyor
Bir saatlik üs uç saat suuyor usyne halada bitmiyorKadin olmak zor ya bende sabak kizi uyuttum kapilari sildim evi supurdum oglum ikide bir anna kucak diye tepeme cikti.1saatlik is 3saat suruyo cocukla
Bi evde ismi bitrr. Normalde bitmiyo cocukla hic bitmiyoBir saatlik üs uç saat suuyor usyne halada bitmiyor
Aşıdan mi cnmKaç gundur gece uykumuz yada en azından benim uykum yok
Himm benim de 1300msj olmus ama bi degisim olmamisPro uyelik icin kart almak gerekiyo da populer uyelik icin bilmiyon. Benim aktif uyelik sanirim bin mesajdan sonra oldu
Yok canın ya dişten dolayıAşıdan mi cnm
Sendemi ben gibi nae kadar temizlik yaparsan yap temizlik bitti hissine kavusamiyorsunBi evde ismi bitrr. Normalde bitmiyo cocukla hic bitmiyo
Allah allah demekki baska bisi oluyo bilene sormak lazimHimm benim de 1300msj olmus ama bi degisim olmamis
Sebep?
Ya temizlik biter de is sadece temizlikten ibaret diilkiSendemi ben gibi nae kadar temizlik yaparsan yap temizlik bitti hissine kavusamiyorsun
Çok begenim olsun belki ilerde lazım olurSebep?
Benim herif diyoki hergun evi toparla.bende artık dedim ben her sabah topluyorum ama akşama kadar gene dagiliyorYa temizlik biter de is sadece temizlikten ibaret diilki
Suna bak pis cikarciÇok begenim olsun belki ilerde lazım olur
Benim herif karismaz pek ben 2gune bi ev supuruyom hergun evmi supurulur ne yoruyon kendini diyoBenim herif diyoki hergun evi toparla.bende artık dedim ben her sabah topluyorum ama akşama kadar gene dagiliyor
Bide benimki öyle dese.evlendikten evleneli evim ne temiz olabildi nede derli topluBenim herif karismaz pek ben 2gune bi ev supuruyom hergun evmi supurulur ne yoruyon kendini diyo
Gelecek planların için bunu yapmak zorundayımSuna bak pis cikarci
Benimkide sevmez daginikligi da benimfe durumumu goruyo bisi demiyoBide benimki öyle dese.evlendikten evleneli evim ne temiz olabildi nede derli toplu
Senin populer olmana izin vermicemmnGelecek planların için bunu yapmak zorundayım
Bende kendine başka yarlar bulurumSenin populer olmana izin vermicemmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?